De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey."— Transcript van de presentatie:

1 Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey.
Waterzuivering Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey.

2 5 vragen? 1.hoe kan dat het water schoon word?
2.wat is het belangrijkste van het waterzuivering? 3.wat heb je nodig om water te zuiveren? 4.waarom is het schoon water? 5.wat is het belangrijkste machine van het waterzuivering?

3 Hoe maak je schoonwater
Ingrediënten kijk op vorige dia. Pak een filter en knip hem op maat. Stop het dan in een trechter,Doe er dan Zand in en norit erover heen. Pak dan het vieze water en doe dat er in. (pas op niet te veel anders gaat het erover) Hou een bekertje of kom eronder en dan hoort er schoonwater uit te druppelen natuurlijk kan je het nog niet drinken je moet het een stuk of 3x doen.

4 afval water De Filippijnen drinken ander water dan ons water wij hebben gewoon kraanwater en hun hebben dit Eigenlijk is dit niet zo grappig Want ze drinken echt afvalwater Maar met dat water worden ze ziek Dus is het belangrijk dat het schoon water is

5 Excursie. Wij wilden eigenlijk een excursie maken na de dichtbijzijnde waterzuivering fabriek. We hadden het opnieuw geprobeerd en dit keer lukte het. We denken dat we naar Bussum gaan voor die excursie dus we hadden Dinsdag naar die man gebeld maar toen zij hij stuur maar een . En dat deden we.

6 Zelf schoonwater maken met vieswater
Wat heb je nodig: 1.Water 2.Zand en gras 3houtskool 4.Fillters 5.Een kommetje van 50 ML 6.Een emmer Met vies water Vlag Filippijnen

7 Waterzuivering in de Fillippijnen.
in de Filippijnen hebben ze niet zo schoon water als dat we hier hebben. Daarom vangen ze daar het regen water op in emmers en daar moeten ze het maar mee doen.


Download ppt "Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey."

Verwante presentaties


Ads door Google