Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op zoek naar emotie Gemaakt door: Chantal en Carlijn.
Advertisements

Dit is mijn diavoorstelling over
Beelden storm.
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Bezoek een sportief evenement:
Glamping Door Eline Hintzen.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Samenvatting Learning Circle
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Wie is de baas?.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Graag wil ik jou een roosje geven
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
toch via altijd dagen september afgelopen wordt opgelost m'n dus.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
JUNIOR Mijn vriend.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Inspirationpoint Valkenswaard.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
3FM Serious Request.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Enkelvoudige en samengestelde zinnen
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Voor Aranka... Van Aart.

Prokkelen.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
Pim Glenn Leonie Babette Jenell
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Etalages.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
GEMEENTEMUSEUM: WONDERKAMERS Door: Manon, Julia, Iris Klas: 4H2.
WHTSNXT? PROCESGERICHT, ACTUEEL EN LEERLINGGESTUURD FANTASTIC VOYAGE.
Powerpoint presentatie.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
Door Bram pannenkoekendag. Wat er is gedaan Het was heel leuk de pannenkoekendag. Er werd gebakken door: Bram, Wancho, Bart, Nick, Harm, Jeffrey, Bas,
Transcript van de presentatie:

Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld

Op 23, 24 en 25 September was er in Veldhoven Cult& Tumult. Dit is elk jaar zo en ik had een concert in de Schalm op 23 September. Ik verwachtte een grote opkomst omdat we met Bertus Bogers (een saxefonist) en Broodje Earing moesten optreden. De titel luidde ‘Rocking Harmony omdat Broodje Earing een soort rock bandje is en we moesten er een goed samenspel van maken en dus daarom ‘Rocking Harmony’.

De kleding die we aanhadden was vrolijk namelijk: roze. Dit paste wel bij de rest en vonden we opvallend. En iedereen had ook een sjaaltje om zodat het een mooi geheel was. Op de shirts stond ons logo.

Cult& Tumult is een gratis evenement en het bestaat al heel lang. Er is dan van alles te doen, workshops, voorstellingen, optredens enz. Het Veldhovens muziekkorps, de harmonie waarin ik speel doen dit ook elk jaar met een ander thema. Dus elk jaar is het anders. Het trekt ook steeds meer bezoekers, en iedereen is welkom!

De betekenis is om de mensen te vermaken en om onszelf natuurlijk bekender te maken.

Ik vond de voorstelling zeer geslaagd, want dit is een leuk evenement en wij hebben ons ook laten horen! Het was ook heel druk!