Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
WAAROM IK MIJN LIEVELINGS JOB VERLOREN BEN? Ik begon ooit als heftruckchaufeur in het leger….
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Tafeltennisleider 1 Bijeenkomst 2/2. Waarom een opleiding Tafeltennisleider? Begeleiding scoort onvoldoende bij tafeltennis! Goedwillende ouders en clubleden.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Welke trends komen terug
Hoppenbrouwers Gemaakt door: Hamza Nassiri, Kevser Calhan, Nick van Dijk en Sander van Velzen © copyright.
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Muziek Project; Klaplong
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
The Moon is Big Rats on Rafts. Recensie over het album Recensie niet verkeerd, kwam overeen met eigen mening. Ik kon de band alleen van naam, niet van.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Gemaakt door: kim, anouk h, jesse, valentijn
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Dit is mijn boekbespreking
Door: Saar, Victor, Lotte en Axel Maatschappelijke stage Duurzaam Eindhoven.
Imagebuilding Helaas, geen kant-en-klaar recept, want geen koor is gelijk. Performen met power | Petra Andriessen.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
Glow.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
CHANTEL McGREGOR SUGAR BOY & THE SINNERS JAN DE BRUIJN & RALPH DE JONGH Gebouw T in Bergen op Zoom, uur Tickets: voorverkoop €12,50 op

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Apartamenta “Bouwvallia”
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
WHTSNXT? PROCESGERICHT, ACTUEEL EN LEERLINGGESTUURD FANTASTIC VOYAGE.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Ik mocht voor plannex een opdracht over de merel doen. Ik vond het gelijk leuk. Maar het was wel moeilijk.
Heike Delfmann / Lectoraat Veranderend Ondernemerschap NHL 1.
Transcript van de presentatie:

Tame Impala Paradiso

Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012

Tame Impala Tame impala is een bekende Psychedelic Rock band uit Australië. Inmiddels hebben hun al veel nummers uitgebracht, singles, ep’s en twee albums Het tweede album was vlak voor het optreden uitgekomen dus mochten we genieten van nieuw werk

Uitverkocht Aangezien Tame Impala al jaren door middel van veel optredens een goede reputatie heeft opgebouwd was hun bezoek aan Paradiso ook niet onopgemerkt gebleven. Een uitverkochte zaal was het resultaat, dat staat gelijk aan zo’n 1200 bezoekers.

Goed Optreden Helaas waren we wat vertraagd door het openbaar vervoer maar hebben we toch maar 1 nummer hoeven missen. Wel waren we hierdoor verplicht om helemaal achteraan te staan, maar dat vond ik geen probleem. Qua muzikaliteit was het zeker een fantastisch optreden

Visuals Vaak wordt er binnen dit muziek genre ook veel gebruik gemaakt van beamers en allerlei licht effecten, maar dat viel bij dit optreden wel tegen.

Conclusie Tame Impala heeft precies gedaan wat ik verwachte! Muzikaal een enorm sterk optreden en ook leuk om te zien dat er zo veel mensen op af komen. Dit is bij minder bekende bands binnen het genre vaak niet het geval! Hopelijk mag ik Tame Impala nog vaker zien optreden!