De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.

Verwante presentaties


Presentatie over: "A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP."— Transcript van de presentatie:

1 A$ap Rocky

2 Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP

3 recensie m maar meteen met de deur in huis te vallen: A$AP Rocky stelde teleur. Bij vlagen was de show vermakelijk, maar goed was het absoluut niet. Om te beginnen duurde de show maar een kleine 50 minuten. Dat hoeft geen probleem te zijn als het 50 minuten goede kwaliteit is, maar daar was geen sprake van. De nummers waren allemaal drastisch ingekort en een groot deel van de raps stond op band. Er waren maar een paar momenten waarin A$AP Rocky echt rapte. Het was ook opvallend dat de 2 ondersteunende mc’s (beide uit de A$AP Mob) veel beter waren Jammer, want de man bezit zeker talent. En nu we het toch over andere rappers hebben: waar was A$AP Ferg? Hij stond wel op de affiche, maar was nergens te bekennen.A$AP Rocky Gelukkig waren er ook wat hoogtepunten. Wild for the Night veranderde de Melkweg in een enorme moshpit en afsluiter Fuckin’ Problems was ook een feest. De rest van de show kwam echter niet boven de middelmaat uit. Of het kwam door de Amsterdamse genotsmiddelen, laksheid of onkunde blijft helaas een raadsel. Normaal gesproken neem ik wat meer tijd voor een recensie, maar dat lijkt me in dit geval echt niet nodig. A$AP Rocky zal echt zijn best moeten doen om met een betere en vooral gepassioneerdere show te komen of hij kan beter thuisblijven. http://www.mixedgrill.nl/2013/05/29/recensie-asap-rocky-melkweg-amsterdam/

4 Mijn mening Ben het eens met de recensie: Asap stelde wat tereur en ik vond hem niet zo goed te verstaan. Verder vond ik de ‘’Hitjes’’ jammer Asap gaf zelf aan te komen om een Party de bouwen, helaas had hij daar een ander idee van dan ikzelf.

5 LONG LIVE ASAP


Download ppt "A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP."

Verwante presentaties


Ads door Google