Ab Kan Restaurant beheerder.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De bedenker van het Daltononderwijs
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Christophel Columbus.
Verrassing!!.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
HOLLANDSE MAATJES.
Kerstmis.
Advent Week 1.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Interview LOB Project Ab Kan Joost Slagter Ahmed Douadi
Mijn familie..
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
IKL project door: Kiki Pappers
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Lieve vriend(in)!.
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Kijk niet in de spiegel. Boekbespreking van Romy Vonk
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Er waren vele honderden nachtegalen, hoe moest hij nou Jorinde terugvinden?
Gedragsrepertoire Denken over je denken
Dagboek van een vrouw.
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
JUNIOR Mijn vriend.
‘Als iets écht is, is het onveranderlijk’
Koning Albert II.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Groep 3a praat en werkt over de slak.
Hallo! Welkom bij de rondleiding door Xanten!
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Amsterdamse avond 11 maart EEN WERELD VAN VERSCHIL Een wereld van verschil ligt in je hand verborgen Want elke dag en ied’re morgen kan je hem wenden.
Hoezo dement?????!!!!!!!  .
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Wat is geschiedenis en wat heb je eraan? § 1.3
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Jong en oud.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
‘Mixed up piles’.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Pater Damiaan. Wie is Pater Damiaan Pater Damiaan is in 1840 geboren in het dorpje Tremelo. Hij is opgegroeid op een boerderij. Arm waren ze niet. Jozef.
Gemaakt door: mees van loon
Transcript van de presentatie:

Ab Kan Restaurant beheerder

ZIJN LEVEN Ab Kan is 39 jaar oud is getrouwd en heeft een kind van 7 maanden. Hij is in Turkije geboren op 20 juni 1974. Hij heeft op deze school gezeten en daarna is hij naar het MBO gegaan en daar heeft hij een politie opleiding gevolgd. Hij vond zijn opleiding heel erg leuk. Hij had eigenlijk niet echt in zijn hoofd om politie te worden, hij wou het al sinds hij klein was maar hij werd meer gemotiveerd door zijn mentrix op het MBO, ze zij dat ze in hem zag dat hij het kon en hij had het daarna gedaan. Hij heeft het eerst in Utrecht gedaan daarna een vervolgopleiding in Amsterdam. Hij was de eerste politie agent in zijn familie.

Hij is later gestopt met de politie beroep Hij is later gestopt met de politie beroep. Hij is nu restaurant beheerder. Hij woonde vroeger boven een restaurant en groeide daar ook op en zijn oudste broer had horeca gedaan en werkte al in een restaurant. Hij heeft 1 broer en 2 broertjes. Met hen is hij deze restaurant gaan overnemen en daar gaan werken. Het is ook wel een cultuur van zijn Turkse afkomst. Hij is er blij mee en hij verdient ook heel goed. Ze hebben 85 tot 90 werknemers in de restaurants die ze hebben. Zijn ideale werkdag is dat de restaurant bom vol zit en klanten tevreden krijgen, want tevreden klanten komen altijd nog terug.

Hij is in Amersfoort opgegroeid Hij is in Amersfoort opgegroeid. Hij had in zijn jeugd veel slechte vrienden om zich heen en die slechte dingen deden (stelen, blowen enz.) hij had ook wel goede. De goede steunden hem met de opleiding politie agent, de slechte verwachtten het niet van Ab Kan en voelden zich een beetje verraden. Hij wilt na ongeveer 5 jaar nog steeds heel goed blijven doorwerken in het restaurant en goed kunnen omgaan met 4 broers. En misschien kunnen nog andere neven de restaurant overnemen als hij nog wat ouder is.

Onze mening over Ab Kan: hij is een hele lieve en aardige man Onze mening over Ab Kan: hij is een hele lieve en aardige man. Het was heel gezellig om met hem te praten. Mariam - Hande - Anass