De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door: mees van loon

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door: mees van loon"— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door: mees van loon
Bedrijfsbezoek Gemaakt door: mees van loon

2 inleiding 1. welk bedrijf en waarom? 2. hoeveel afdelingen?
3. hoe kom je bij de politie? 4. extra informatie. 5. mijn paspoort.

3 1. Welk bedrijf en waarom? Ik doe mijn presentatie over de politie.
Ik heb voor de politie gekozen omdat ik het erg interessant vind en het later misschien ook wil worden. Ik wou er meer over weten voordat ik een keuze ging maken.

4 2. Hoeveel afdelingen? Bij de politie hebben ze verschillende soorten afdelingen. Ze vallen of onder opsporing of onder hulpverlening. Het zijn er veel om op te noemen dus hou ik het op dit.

5 3. Hoe kom je bij de politie?
Het is heel ingewikkeld en lastig om bij de politie te komen. Eerst heb je een aantal testen die je moet halen anders val je meteen af. En van de 500 mensen kunnen er maar een paar echt een baan krijgen of slagen. Als je bij de politie wilt komen kun je je aanmelden bij je moet er goed over nadenken voordat je het doet. Als je het niet haalt is het handig dat je weet waar je dan heen wilt. Als je een ICT opleiding gedaan heb kun je iets makkelijker bij de politie komen.

6 4. Extra informatie. Toen ik bij de politie langs kwam voor school zag ik 2 mensen aan de balie en een aantal politie agenten rondlopen. We werden vriendelijk ontvangen en hij vertelde genoeg. Hij zei bijvoorbeeld dat: hij het HBO heeft gedaan, dat ze met honden en paarden werken en dat er 138 mensen daar werkten.

7 5. Mijn paspoort Paspoort Top 4 profielen 1. economie en maatschappij
2. natuur en techniek 3. natuur en gezondheid 4. cultuur en maatschappij De volgende bedrijven heb ik bezocht 1. SEC 2. politiebureau 3. fitnessplaza Uitslag interessetest Op grond van de uitslag is je zelfbeeld: goed Verwachte eindscore: 1. bouwtechniek 2.uniform en sport 3. elektrotechniek en ICT Definitieve eindscore 1. uniform en sport 2. elektrotechniek en ICT 3. grafimedia en fotonica Dit profiel ga ik kiezen in Mavo leerjaar 3 Economie Dit profiel ga ik kiezen in Havo 4 Economie en maatschappij

8 Einde! Dit is alles wat ik te weten ben. bedankt! Gr: mees


Download ppt "Gemaakt door: mees van loon"

Verwante presentaties


Ads door Google