De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ab Kan Restaurant beheerder.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ab Kan Restaurant beheerder."— Transcript van de presentatie:

1 Ab Kan Restaurant beheerder

2 ZIJN LEVEN Ab Kan is 39 jaar oud is getrouwd en heeft een kind van 7 maanden. Hij is in Turkije geboren op 20 juni 1974. Hij heeft op deze school gezeten en daarna is hij naar het MBO gegaan en daar heeft hij een politie opleiding gevolgd. Hij vond zijn opleiding heel erg leuk. Hij had eigenlijk niet echt in zijn hoofd om politie te worden, hij wou het al sinds hij klein was maar hij werd meer gemotiveerd door zijn mentrix op het MBO, ze zij dat ze in hem zag dat hij het kon en hij had het daarna gedaan. Hij heeft het eerst in Utrecht gedaan daarna een vervolgopleiding in Amsterdam. Hij was de eerste politie agent in zijn familie.

3 Hij is later gestopt met de politie beroep
Hij is later gestopt met de politie beroep. Hij is nu restaurant beheerder. Hij woonde vroeger boven een restaurant en groeide daar ook op en zijn oudste broer had horeca gedaan en werkte al in een restaurant. Hij heeft 1 broer en 2 broertjes. Met hen is hij deze restaurant gaan overnemen en daar gaan werken. Het is ook wel een cultuur van zijn Turkse afkomst. Hij is er blij mee en hij verdient ook heel goed. Ze hebben 85 tot 90 werknemers in de restaurants die ze hebben. Zijn ideale werkdag is dat de restaurant bom vol zit en klanten tevreden krijgen, want tevreden klanten komen altijd nog terug.

4 Hij is in Amersfoort opgegroeid
Hij is in Amersfoort opgegroeid. Hij had in zijn jeugd veel slechte vrienden om zich heen en die slechte dingen deden (stelen, blowen enz.) hij had ook wel goede. De goede steunden hem met de opleiding politie agent, de slechte verwachtten het niet van Ab Kan en voelden zich een beetje verraden. Hij wilt na ongeveer 5 jaar nog steeds heel goed blijven doorwerken in het restaurant en goed kunnen omgaan met 4 broers. En misschien kunnen nog andere neven de restaurant overnemen als hij nog wat ouder is.

5 Onze mening over Ab Kan: hij is een hele lieve en aardige man
Onze mening over Ab Kan: hij is een hele lieve en aardige man. Het was heel gezellig om met hem te praten. Mariam - Hande - Anass


Download ppt "Ab Kan Restaurant beheerder."

Verwante presentaties


Ads door Google