Glow  Ik ben naar glow geweest en ik moet zeggen dat het best leuk was.  In deze powerpoint ga ik laten zien wat ik op glow heb gezien, plus wat meer.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Tabernakel. God wil wonen tussen de mensen!
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Rode rozen in de sneeuw Marva.
Mijn droom- reis van mijn dromen. Mijn droom- reis van mijn dromen.
Beeldaspecten.
Sporten.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Kunstproject groep 8.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
DE olympische spelen..
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
1 Pasen: Kies een leuk spel Gertrude van Walstijn.
Mooi scheppingsverhaal...
Kunst omdat het moet… Mijn Droomhuis Bianca Niessen MV1C
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Compositie Begrippen klas 1 t/m 3.
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
LED’s.
DE PAPEGAAI.
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Kijk niet in de spiegel. Boekbespreking van Romy Vonk
Mijn schooltijd van één tot acht
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
De lens: Bekijk het vooral positief
Natuurkunde Zien en gezien worden
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Ik ben samen met Casper, Cynthia, Chiara, Serhat, Yvonne naar de Glow geweest.
CKV kunstautobiografie
Quiz Start.
M,n Opa
Duikboot Waarom brandt er ‘s nachts rood licht in een duikboot als er gevaar dreigt?
Kleur illusie Links zie je een cirkel van blauw-violette (magenta) ballen, een van hen verdwijnt voor even rondcirkelend. Laat uw blik nu rusten op het.
Inleiding Glow  Ik ben naar glow geweestvoor ckv ik zou er zelf niet naar toe gaan, maar het viel toch mee, heb me nog kunnen vermaken  Ik ga laten.
Licht Hoofdstuk 5 paragraaf 5.1 en 5.2
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Rineke Dijkstra, strandportretten (1992 – 1994)
Ku(ns)tgeschiedenis.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Mariet Dijkema MM1B Modevorming: Kunstgeschiedenis
Hoofdstuk 2 Licht en kleur.
Dit is de PowerPoint van Mootje
Kunstwerken.
Piet Mondriaan
H8 Licht Nova Licht en kleur.
Transcript van de presentatie:

Glow  Ik ben naar glow geweest en ik moet zeggen dat het best leuk was.  In deze powerpoint ga ik laten zien wat ik op glow heb gezien, plus wat meer informatie erover.

Le bal des luminéoles  Dit kunst werk is gemaakt door de Franse Porté par le vent, die heeft deze creaties ontworpen die tijdens GLOW in de lucht zweefde.  Ze lijken net op vissen, dat komt door hun waaierachtige staart en vleugels.  Ze blijven hoog in de lucht door een wolkje helium en zijn dankzij zacht gekleurd licht zichtbaar in de nacht.

Zinorot  Dit kunstwerk is gemaakt door Yoav Chomsky en Nisan Gelbard.  In deze boom van meer dan zes meter hoog zitten lampen die zo zijn geprogrammeerd dat steeds een ander deel van de boom word opgelicht. Hierdoor lijken de takken te bewegen.  De veranderde verlichting loopt precies synchroon met het ritme van de muziek.

Hommage to de stijl  Op het hooghuis werd een projectie geprojecteerd, dit is het werk van Tim Schmelzer. Het werk is gebaseerd op het werk van kunstenaarsgroep De Stijl.  Er worden vooral rechte lijnen, eenvoudige vormen en niet zoveel kleurgebruik getoond.  De essentie was een combinatie van licht en donker, horizontale en verticale vormen en de primaire kleuren rood, geel en blauw.

The eye of the time  The eye of the time is het werk van Cotzen.  Het is een verhaal over dromen en herinneringen, verteld vanuit het perspectief van de Catharinakerk.  Met behulp van projecties en kleurig licht word er een verhaal op de kerk geprojecteerd.  Door de muziek en de geluiden erbij werd het nog mooier en leuker.

Tesseract  De Franse 1024 architecture geeft met behulp van licht een impressie van deze dynamische vorm.  In een open steigerconstructie zijn tientallen projectoren aangebracht die in alle richtingen kunnen draaien. Binnen de kubus zitten lichtbundels.  Het werk van 1024 architectuur is eigenlijk geen sculptuur meer, maar een beweging zelf, want het lijkt alsof de hele kubus beweegt.

Green power lagoon monster  Davide Carioni en Lorenzo Pompei hebben samen het Green power lagoon monster ontwikkeld.  Het werk was voor het eerst in Venetië te zien.  De draak verschijnt als een gevaarlijk zeemonster uit het niets uit het Eindhovens kanaal.

Evaluatie  Dit waren de kunstwerken die ik tijdens glow heb gezien.  Het mooiste vond ik toch wel de Green power lagoon monster. Dat vond ik wel leuk om te zien. Want het leek alsof hij echt was. Ik vond het wel jammer dat ik niet meer heb gezien.  Verder heb ik er een leuk en gezellig avondje van gemaakt met mijn vriendinnen.

Einde