Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia +62 81399142041

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Eerste gebod De HEER vindt het fijn,
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Welkom op TOV! Bekering.
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Een echte ( ) vriend(in) ben je pas. ..
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Dr. Albertus Risaeusschool
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
Men vraagt zich af waarom …??
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
GROEIEN IN GELOOF GROEIEN IN GEMEENSCHAP GROEIEN ALS PERSOON
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Welkom in deze kerkdienst
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
EFEZE 5: Konfrontatie : oude mens ontucht
Even verpozen en genieten... met muziek.
Zijn de geboden van God moeilijk te volbrengen
Mijn stage bij AH Naam: Tufan tankir Klas: 4B Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Naam:Elroy prins Klas:6a Jaar: 2007/2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je stage.
De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam.
Gelukkig nieuw jaar!.
WELKOM OP TOV!.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Gedachteniszondag 25 november 2012
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Een echte ( )-vriend(in)
Hartelijk welkom in deze dienst
Hé Pssst Lidia.
Met handen en voeten geloven 1
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
Leven zoals past bij God
Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië
Goedendag computerbezitter!
Rustgevende beelden en teksten om over na te denken.
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
Het derde thema van het project gaat deze zondag over getrouwd zijn. Veel sprookjes eindigen met “En ze leefden nog lang en gelukkig”, maar voor getrouwde.
HEY PSSSST.....
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
‘Mixed up piles’.
Men vraagt zich af waarom …
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Ik ben een leerling van Jezus.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia Beste Vrienden, Groetjes uit Indonesië. 18 November ben ik hier aangekomen, en ik blijf 6 maanden. Iedereen hier is weer blij dat ik ben gekomen om mee te helpen in de technische dienst van het zendings Hospitaal Bethesda in West Borneo.

Ik blijf hier tot Mei, dus hopelijk kan ik heel wat afmaken van de lijst die ik heb gekregen met urgente dingen die gerepareerd en gebouwd moeten worden. Van Waterleidingen en tanks voor opslag, elektriciteit, stoom voor sterilisatie, tot allerlei medische apparatuur en machines.

Er is weer veel te doen hier. Het aller belangrijkste is altijd om al het medische apparatuur aan de praat te houden. Op de foto ben ik een Hematologie machine in het laboratorium aan het repareren en schoonmaken.

De ingang van; Bethesda Zending Hospitaal, West Borneo, Indonesië “Er zijn om te dienen”

Goed Nieuws !! Ik heb verkering met Jennifer Sanchez uit Chili. We zijn nu in een tijd van gebed om te gaan trouwen op zo De Here wil. Jeny is nu in Chile waar ze bij haar ouders woont. We hebben elkaar leren kennen via het internet sinds Mei En we hebben elkaar intussen al een keer ontmoet en ook heb ik haar ouders en voorganger (Pastor) al leren kennen. Ze is net zo oud als ik en ze wil ook graag de zending in. God gaat voorzien in een hulp die bij mij past. Haar ouders zijn blij dat Jeny haar hartenwens kan vervullen door in de zending te gaan met mij. Jeny heeft ook technische talenten, ze kan Computers programmeren, repareren en websites maken. En ze heeft 3 jaar voor architect gestudeerd. Verder heeft ze ook een talent om te tekenen.

Jeny en Daniel hebben verkering !

Gesproken over trouwen. Op de foto ben ik 2 medewerkers van het Hospitaal aan het feliciteren met hun huwelijk die voor de gelegenheid mooie originele traditionele Dayak klederdracht dragen.

Het is een grote stap om te gaan trouwen en de verantwoordelijkheid om voor Jeny te zorgen. Zo De Here voorziet gaan we samen fulltime verder om God te dienen in de zending. Dat betekent dat we samen veel meer kunnen doen. We nemen deze tijd dus ook om te bidden dat God gaat voorzien in alles wat we nodig hebben. Wil je ook meebidden hiervoor? Vanaf nu mag je je al toewijden om ons te gaan steunen per maand zodat we ook alvast kunnen sparen voor het huwelijk.

Genesis 2:18 En de HERE God zeide: Het is niet goed, dat de mens alleen zij. Ik zal hem een hulp maken, die bij hem past.

Ik wens U een Gezegende Kerst toe en een Gelukkig Nieuw Jaar 2011

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.