TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Beelden storm.
Advertisements

Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Bennie te Dorsthorst Bennie was aan het vliegen met zijn charterkist toen opeens de vleugel in tweeën brak, en kwam fladderend naar beneden met een plons,
O.B.S. De Brink 8M PowerPointpresentatie IKL. Hier zijn we al hard aan het werken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.
Bezoek een sportief evenement:
Hier zijn we met de achtbaan van knex bezig. Hij wordt heel groot.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Pluto verkennen. Timo, Tom en Maarten.
Vrij en onvrij Grieken en Romeinen Vroegmoderne tijd Moderne tijd
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
DE LAURENTIUS PRAKTIJKSCHOOL IN DELFT
Techniek!.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Maurice kon maar 6% zien Maurice gaf ons uitleg over de slangen. Ik vind het knap dat Maurice het kan.
Het alcohol en drugsgebruik in de klas 2C Dit verslag gaat over de enquête die we hebben gehouden op 19 september 2008 op het Scheepvaart en Transport.
Huiswerk voor vandaag les 4
Huiswerk voor vandaag Boek: hoofdstuk 2 creatief denken rode gedeelte: oefen je 5 basisvaardigheden voor creatief denken, maak uit elke categorie 1 opdracht.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Goedemorgen.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Quiz Thema Alles of niets  Excuses Belgen 100 Euro 100 Euro
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Ik woon in Afrika. In een klein landje aan de westkust, het heet Sierra Leone.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Jezus roept de leerlingen
14 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 9 19 Want hoewel ik vrij sta tegenover allen, heb ik mij allen dienstbaar gemaakt, om er zoveel mogelijk te winnen;
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
ROC dag Alfa College Taco Groenhuis.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Textieldruk Tegelen. Hoe word hier gewerkt Alles begint in de drukkerij met een klant die binnen komt, dan krijgen we een voorbeeld wat er op een shirt.
Vincent van Gogh.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Onze doelen en visie in beeld
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Walibi World(poster en folders)
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Gemaakt door Nouk en LOtte
UITSTAP GENT HET KINDERRECHTENPLEIN Klik op de foto a.u.b.
Les 6  vragen naar aanleiding van de vorige les  van diagnose naar doelen en een plan  werken aan eindopdracht.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
DE ZONNE /AQUA ENERGIE COLLECTOR Sondervick College AT2B VELDHOVEN Bart Gerritsen Melissa Schmidt Rowin Gabriëlse Chloë Strauss Wouter van Vlerken.
Transcript van de presentatie:

TECHNIEK!

HET DRAAIBOEK

28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n allen aan zitten denken. Op het einde van de les hadden we een aantal ideeën maar het definitieve ontwerp stond nog niet vast.

4 november: uitval

11 november: We hebben een keuze gemaakt uit de vele ideeën die we hadden en het is een soort bulldozer geworden. Luke en Esther moeten het ontwerp tekenen en Remco moet de technische tekening klaar hebben volgende week.

18 november: Vandaag is Luke ziek. Esther heeft wel het ontwerp meegenomen en Remco heeft de technische tekening af. Er wordt begonnen aan de dummy vandaag door Merel en Maikel zich mee bezig houden maar ze krijgen hulp van de rest van de groep.

25 november Robin heeft samen met Tessa en Remco aan het model gewerkt. Maikel en Merel zijn met de dummy bezig geweest omdat deze kapot is gegaan. Remco heeft ook nog aan zijn presentatie gewerkt. Luke en Esther waren vandaag ziek en hebben dus niet mee kunnen helpen aan het werkstuk. Omdat Esther vandaag ziek was hebben de overige leden van groep 4 het draaiboek overgenomen voor 1 dag.

2 december: Vandaag moest eigenlijk alles af zijn, omdat we de presentaties vandaag zouden houden. Maar dat ging niet door. Dit kwam goed uit voor ons want we hadden niet alles af. De presentaties zijn verschoven naar de laatste dag van de proefwerkweek. In de les wordt nog druk gewerkt om alles op tijd af te krijgen.