De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het alcohol en drugsgebruik in de klas 2C Dit verslag gaat over de enquête die we hebben gehouden op 19 september 2008 op het Scheepvaart en Transport.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het alcohol en drugsgebruik in de klas 2C Dit verslag gaat over de enquête die we hebben gehouden op 19 september 2008 op het Scheepvaart en Transport."— Transcript van de presentatie:

1 Het alcohol en drugsgebruik in de klas 2C Dit verslag gaat over de enquête die we hebben gehouden op 19 september 2008 op het Scheepvaart en Transport college te Brielle. Deze enquête ging over het alcohol gebruik en drugs gebruik in de klas 2C. Hoeveel mensen dronken, waar, en of ze veel eraan uitgaven. Maar natuurlijk ook over drugs waarbij ongeveer dezelfde vragen werden gesteld. We hebben deze opdracht gekregen van onze lerares mv. Yilmaz. Na een tijdje denken wisten we precies over welk onderwerp we het gingen houden namelijk “alcohol en drugsgebruik in de klas 2C”. We kozen dit onderwerp omdat, er laatst op tv was dat je van alcohol- en drugsgebruik onder de 21 jaar je hersens kunnen aantasten. Dus leek het ons een goed idee om dit ook is te onderzoeken hoeveel er nou wel niet wel eens wat drinken of roken

2 DE DOELGROEP Onze doelgroep was de klas 2C die we daarna weer verder hebben verdeeld in twee leeftijdsgroepen namelijk: Van 12 tot 18 jaar Van 18 tot 26 jaar Dit hebben we verder express gedaan om nou ook gelijk eens te vergelijken welke leeftijdsgroep nou meer drinkt of gebruikt. Tijdens schooltijden of buiten schooltijden.

3 DE VERANTWOORDING Een onderwerp verzinnen. Het onderwerp hebben we niet lang over na moeten denken en was al snel bedacht waar we het over gingen hebben. (Zie bladzijde 4) Vragen verzinnen. De vragen spraken natuurlijk al voor zich: Hoeveel gebruikt u? Wat gebruikt u? Hoeveel besteed u er per week aan?

4 Enquête maken en afnemen. De enquête was zo gemaakt doormiddel van onze Peter met zijn fotoshop progamma. Eenmaal klaar en 30 X uitgeprint was het tijd om de enquête af te nemen. De enquête werd uitgedeeld door onze lerares mv. Yilmaz. En werd daarna dus “zorgvuldig” door onze medeleerlingen ingevuld en vervolgens weer door de lerares opgehaald.

5 Einde Geen zin meer

6


Download ppt "Het alcohol en drugsgebruik in de klas 2C Dit verslag gaat over de enquête die we hebben gehouden op 19 september 2008 op het Scheepvaart en Transport."

Verwante presentaties


Ads door Google