De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als."— Transcript van de presentatie:

1 Van Max en Jim BIOMIMICRY

2 Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als je iets wilt en je doet dat door inspiratie van de natuur is dat ook biomimicry. Als voorbeeld je wilt je ompassen aan je omgeving en je doet dat net zoals een kameleon dat doet.

3 ONS IDEE Ik heb een robot vogel gemaakt met windmolens op zijn vleugel. Hij zoekt automatisch de wind op maar voordat je hem de lucht in laat gaan moet je hem opladen in de zon. Zijn huid is gemaakt van zonnepanelen en zijn hoofd zit een gps. Als hij weet dat hij niet meer genoeg procent heeft gaat hij terug waar hij vandaan komt. En dat gaat allemaal automatisch.

4 ONS IDEE 2

5 DE PLANNEX LES Bij de plannex les moesten we bij details eerst opdrachten doen over biomimicry. Daar hadden we ook geleerd wat biomimicry is. Bij de les zaten ook 5 voorbeelden en wij moesten zeggen of het biomimicry was of niet. We hebben uiteindelijk ons eigen idee gemaakt.


Download ppt "Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als."

Verwante presentaties


Ads door Google