PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl.
Advertisements

- Administratie - Analyse - Actie -
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Presentatie programma Access applicatie kopersbegeleiding
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Hoofdstuk 1 Verkooptraject
De kracht van CTB ICT Bouw BV
Presentatie: Harald Krijger innovatie|en|en
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
1. Introductie 2. Voor wie? 3. Productomschrijving 4. Wat levert het op? 5. Wat kunt u verwachten? 6. Voordelen Waarvoor Werken aan vindbaarheid Doelgroep.
Welkom bij de presentatie van Onlinezeilen.nl. - Gratis online boekingssoftware - Automatisering voor zelfstandige schippers - Onafhankelijke platform.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
NEWCASH 2007 PRESENTATIE Versie 2007.R3 PRESENTATIE © 2007 NEWTRONICS AUOTMATISERING MEER INFO: Hét complete kassa.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Internet boekhouden in de praktijk Kennismaken met Noordzij Online.
Regelhulp Regelhulp is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
Start de gehele presentatie
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
A Brave New Workforce | 19 juli ExpertPlaza “ Freelancing per minuut” ExpertPlaza.nl Tacit knowledge in (netwerk) organisaties Case: ABVAKABO.
Aanpassing Direct lid worden Toevoegen extra invoerveld Aanmelden SMS service Als u op de hoogte gehouden wilt worden via SMS dan kunt u hieronder u mobiele.
Weddeschalen & Weddebijslagen
Mailoplossingen voor het onderwijs
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
Sumatra gaat verder >> waar Exact ophoudt
Financial Systems 2014.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Gemeentelijke implementatie GFO Zaken
Presentatie Stage/Q Roel Grit Info/Q automatisering
Sumatra WebShop Deze presentatie toont u de uitgebreide funtionaliteit, het gebruiksgemak en het eenvoudige beheer van de Sumatra WebShop Sumatra WebShop.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van GAC Business Solutions
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Dag van de CultuurCommunicatie Workshop websites en e-zines 1 december 2003 Tim Wolfs / Remi Maddens.
De vereniging Milieu Platform Zorgsector (MPZ) biedt u de gevaarlijke stoffen applicatie zoals ontwikkeld in samenwerking met een groep ziekenhuizen. De.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
IRS Ideeën Registratie Software De applicatie is mede met behulp van ideamanagement.nl en ideeencentrum.nl totstandgekomen. ideamanagement.nlideeencentrum.nl.
TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
POP-Coach Persoonlijk OntwikkelingsPlan
PADS4 maakt het eenvoudig om informatie te verspreiden naar een specifiek publiek op de juiste plaats en het juiste moment PADS4 is een professionele oplossing.
Een korte rondleiding door een aantal schermen van Exquise NextGeneration
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
Presentatie Financieel Dossier Lokaal Oplossing voor scannen, documentenbeheer, XML-synchronisatie met intranet, koppelingen en integratie met Outlook.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Customer Relationship Management (CRM) Strategie Systemen Presentatie MSC-Consultancy Prior Adviesgroep werkt samen met Ingrid E. Römer
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
?.
Mediamonitoring Oplossingen. Duizenden klanten in meer dan 100 Landen.
SPIN-intro SPIN – PROJECT INFORMATIE module ir. Harald Krijger.
SPIN-intro SPIN – PROJECT INFORMATIE module ir. Harald Krijger.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
DS WebUren presentatie. DS WebUren Sumatra DS WebUren is een Webbased urenregistratie oplossing, waarmee (externe) medewerkers op een snelle en gebruiksvriendelijke.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
DE UT EN JOIN LISA Business Information Management & Recordmanagement Petra de JongeDecos- 1.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
Transcript van de presentatie:

PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is een solide oplossing voor flexibel klantmanagement. In deze presentatie zetten wij de belangrijkste functionaliteit voor u op een rij.

Inloggen zowel intern als extern over uw internetverbinding.

Zoeken in PreSoft [relatiebeheer] is eenvoudig. U typt de naam in van het bedrijf dat u zoekt en PreSoft zoekt het automatisch voor u op.

U kunt ook zoeken op bijvoorbeeld het type bedrijf, status van de relatie, achternaam of woonplaats.

Alles overzichtelijk in één scherm gepresenteerd met duidelijke en gebruikersvriendelijke benamingen. Organisatie informatie Contact- personen Documenten beheer Maatwerk informatie Acties en contact registratie

Een overzichtelijk scherm voor de invoer van uw relaties.

Van iedere relatie zijn er duidelijke adreskaarten op te vragen, netjes uit te printen of met outlook te integreren.

Eenvoudige selecties maken door het gebruik van een flexibel lettersysteem waarbij u zelf uw relaties kunt indelen en terugzoeken.

Versturen van een mailing naar uw klanten behoort tot de standaard mogelijkheden. U maakt eerst een selectie….

…en dan krijgt u automatisch alle velden die nodig zijn voor het maken van een direct mailing. Direct integreren met Excel/MS-Word.

Binnen het pakket kunt u snel en automatisch berichten en nieuwsbrieven versturen naar door u geselecteerde doelgroepen.

Naast al deze functies komt PreSoft [relatiebeheer] ook met een scala aan handige mogelijkheden zoals het opzoeken van adressen in het telefoonboek, bij de KvK, het postcodeboek en het maken van een routeplanning.

Samengevat PreSoft [relatiebeheer] Webbased: overal toegankelijk Eenvoudige zoekfunctie Alternatieve zoekfunctie Overzichtelijk & duidelijk Integratie met MS office (Word/Excel) Automatische brief aanhef Selecties & Segmentatie Digitale nieuwsbrief distributie Fax distributie Koppeling met o.a. telefoon- en postcodeboek/Kamer van Koophandel database en on-line routeplanner.

PreSoft [management software] Postbus AW Goes T +31 (0) 113 – F +31 (0) 113 – E I