Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Advertisements

Leads voor boekhouders, administratiekantoren en accountants
Business mapping Business model canvas.
Effectieve Internet Marketing voor MKB- ondernemers
Livy BV Randstad BM Almere Introductie Livy Professional De online oplossing voor professionele woning transacties.
Jong Ondernemen Een manier van leren !.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen
Financial Systems 2014.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
De kracht van MySolution
Presentatie A&O netwerk Arbeid & Organisatie van het NIP Nederlands Instituut van Psychologen darwine.
Presentatie CRM Ayoub Boufous Yusuf Cetinkaya
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
CRM vs SCRM Yana Callaert – 3 MAS. Marketing Bij traditionele marketing verloopt de communicatie vooral in één richting; het bedrijf adverteert en de.
Infografiek: vergelijken van (S)CRM apps Lien Vandervelde – 3EPM2.
Praktische toepassingen van PKM in organisaties: 2 voorbeelden
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Wat is Customer Relationship Management?
Taak 5a: CRM vs. SCRM Tina Tavernier 3 OFM (AL). Infografiek In welke mate verschilt 'traditionele CRM' van 'SCRM' indien we kijken naar de domeinen van.
PRESENTATIE: IRIS KUSTER EN MARTE TRA DATUM: 22 OKTOBER 2009 Wat Zou Google Doen?
Prokkelen Laagdrempelig, participatie, inclusie Marian Geling.
1 1 ZO ZEIST Bouwen aan Brieven november Doelen Programma Dienstverlening aansluiten wensen en behoeften klant voldoen aan wettelijke eisen denken.
Tips voor de blogger in spé.
Branche in Zicht Kantoorpresentatie Juli september Inhoud  Wat is Branche in Zicht (BiZ)?  Wat levert BiZ ons kantoor op?  Wat levert.
Branche in Zicht (BiZ) Kantoorpresentatie Maart
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
Samen met Schuttevaer Omzet scoren met Google Welkom op de workshop Koersen op uw doelgroep!
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Debbie Vandekerckhove
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
September Linkbuilding anno 2011  Interessante websites vinden voor linkbuilding.linkbuilding  Bloggen altijd goed voor je linkbuilding strategie.
Wat is Social Media? Verzamelnaam voor alle internet toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen: Tekst (nieuws, artikelen)
CRM H7 Webcare Commercieel medewerker. ‘Luisteren’ naar wat er op internet over je bedrijf of product wordt gezegd Interactie met de klant via het web.
Social media presentatie
Cijfers & Trends Ondernemen In de Kappersbranche 1 april 2015.
Datum Naam Mobiele telefoons uit aub Stel vragen tussendoor aub v v Naar de agenda Krachtige CRM oplossingen Van harte welkom CRM Online Sales & Marketing.
EFFECTIEVE INZET VAN ONLINE MARKETING Lennen Oldenbeuving & Adis Nazareet.
Kom verder. Saxion. Minor Internet Marketing SEA | Les 4. Social Media I.
UVW LinkedIn Presentatie
Premium Cloud Backup Makkelijk.Veilig.Betrouwbaar.
Sociale media als communicatiemiddel Door Jasper Van Biesen.
Basisboek Marketing Hoofdstuk 14 Personeel. Paragraaf 14.1: Personeel en product (1) Personeel = visitekaartje van het bedrijf Eisen aan personeel klantgericht.
marketing Projectgroep 7. Eén van de meest gebruikte Gratis tot s en mail adressen Maken van templates Resultaten meten Mails.
Service Blue Print Student aan het woord Dave Caljouw.
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
Printshop Services Online Copyshop, Printshop, Printen.
Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd.
Wat schrijf je wel en niet op jouw website?? door Mart Rienstra.
Winkelen 3.0 Hoofdstuk 7 Vandaag begint de toekomst.
Winkelen 3.0 Hoofdstuk 6 Marketing. Inhoud 1 Eerst langs alle haltes 2 Verkoop 3 Omgaan met geld in een bedrijf 4 Logistiek 5 Wat doen leidinggevenden?
Programma Zet je Mindset op succes Wat is Empower Network 90-dagen plan (globaal) 90-dagen plan (details eerste 2 weken) Ondersteuning Afsluiting.
Hoe maak je een presentatie die mensen kan overtuigen van jouw idee.
Sociale media inzetten
Training: Cliëntsessies
Speedsessie WordPress
Marktanalyse voor fysiotherapeuten. Marktanalyse voor fysiotherapeuten.
Les: Online Marketing Keuzevak Marketing.
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
Training: Cliëntsessies
(Niet) Allemaal digitaal
Uw bedrijf en de groei.
Menselijke Maat Begrijpelijke Taal
Transcript van de presentatie:

Speciaal samengesteld voor door BizzInControl zeer gewaardeerde klanten! Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl. Een aantal interessante sales tools op een rij. 7 Top Sales tools toegelicht in een e-course. Ellis Garstenveld

Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl: Wordpress Mailchimp Servicedesk Sales tools Tools voor meer omzet en klanten. Ondersteuning op een 2-tal gebieden. Ellis Garstenveld

Wordpress Steeds meer mensen maken gebruik van Wordpress als basis voor hun website. Een belangrijke reden is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Wordpress biedt vele mogelijkheden als het gaat om commercieel interessante toepassingen voor uw bedrijf. Uw website wordt aantrekkelijker en uitnodigend voor bezoekers, vanwege o.a. het dynamische karakter. BizzInControl adviseert in de toepassingsmogelijkheden van uw Wordpress site en ondersteunt bij vragen en/of ontwikkeling van uw site. Ellis Garstenveld

Mailchimp support We zien dat steeds meer mensen de tool Mailchimp inzetten als email marketing tool (voor het versturen van nieuwsbrieven) Mailchimp biedt vele extra’s, zoals koppelingen met externe pakketten, uitgebreide statistieken en meer. Indien u Mailchimp strategisch op de goede manier in zet zult u hier daadwerkelijk meer sales uit halen. BizzInControl adviseert en ondersteunt in het optimaal en effectief inzetten van deze tool. Ellis Garstenveld

Servicedesk Ondernemers hebben nog wel eens vragen op software en internet gebied. Kennis is nodig van het eigen vakgebied, inspanningen in materie waar men niet in thuis is maakt tijd kostbaar. Met al uw vragen kunt u bij BizzInControl terecht. Denk aan vragen die gaan over Linkedin, Excel, Internet tools zoals Skype, Teamviewer, Social Media, Wordpress, Mailchimp, Outlook, Mail toepassingen en zo meer. Ervaring leert dat 1 vraag vaak binnen 1 kwartier beantwoord is. Veel vragen laten zich prima beantwoorden via mail. Indien nodig maken we een belafspraak. Wacht niet te lang met uw vragen! Ellis Garstenveld

Sales tools BizzInControl heeft zich gespecialiseerd in het overdragen van kennis ten aanzien van sales tools. Voortdurend wordt onderzocht welke sales tools voor uw bedrijf van waarde zijn om in te zetten. Deze tools hebben daadwerkelijk meerwaarde voor uw verkopen en zullen in belangrijke mate daarin ondersteunen. Belangrijk is te weten welke dat zijn en hoe u deze tools moet toepassen. Dit leert u tijdens 1 op 1 webinar sessies. Ellis Garstenveld

Enkele interessante sales tools: Rapportive Signals Salesloft Boomerang Tools voor meer omzet en klanten. Meten is weten! Ellis Garstenveld

Ga snel naar de e-course “7 Top sales tools” op de website. Maak kennis met de 7 beste sales tools en hoe je deze te gebruiken. Het wachtwoord voor de pagina is: salestools2014 http://www.bizzincontrol.nl/index.php/contact/e-course-sales-tools/ Ellis Garstenveld

Webinars in e-marketing Tools voor het vinden van klanten Overview van alle overige diensten BizzInControl: Prikkelende teksten Verkoop strategieën Wordpress Support Webinars in e-marketing Tools voor het vinden van klanten Linkedin training Verkoop tools Email-marketing / CRM Doel is beperking van promotionele marketingmiddelen Op basis van inzichten maken we klantenwerving meetbaar. Ellis Garstenveld

Bedankt! Stuur deze presentatie vooral door naar mensen die erbij gebaat zijn. www.bizzincontrol.nl “praktische tools en ondersteuning voor het vinden en werven van klanten, internet & sales tools. Ellis Garstenveld