De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uw bedrijf en de groei.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uw bedrijf en de groei."— Transcript van de presentatie:

1 Uw bedrijf en de groei

2 Beste ondernemer, Deze presentatie kunt u als leidraad gebruiken voor het gesprek. Hierin staan de onderwerpen die voor ons belangrijk zijn. U hoeft de antwoorden niet in de presentatie op te nemen, maar kunt deze mondeling toelichten tijdens het kennismakingsgesprek. Het is natuurlijk mogelijk aanvullende informatie mee te nemen. Succes met de voorbereidingen. Wij kijken uit naar onze kennismaking.

3 Uw bedrijf Naam en vestigingsplaats bedrijf Oprichtingsdatum
Wat was uw drijfveer om het bedrijf te starten? Producten/diensten (in hoofdgroepen) Wat is voor u het meest winstgevende product/productgroep Medewerkers Kunt uw een beschrijving geven van uw medewerkers?

4 Uw bedrijf Wat was de omzet en winst van het bedrijf in 2016 en 2017?
Wat is de omzet en winst prognose voor 2018? Is er een liquiditeitsbegroting voor 2018? Inzicht in klantenbestand Hoe is uw klantenbestand samengesteld en hoe heeft zich dit ontwikkeld? Wat weet u van uw klanten? Wat maakt uw onderneming uniek? Wat heeft u extra te bieden ten opzichte van de concurrentie?

5 Financieringsbehoefte
Welk bedrag denkt u nodig te hebben voor het realiseren van uw plannen? Waar is het geld voor bedoeld? Bijvoorbeeld : uitbreiding huidige activiteiten, aanboren nieuwe markten/producten/klanten, uitbreiden van acquisitie om de omzet te verhogen (mensen, marketing, social media, …) Binnen welk tijdsbestek verwacht u het bedrag te kunnen terugbetalen?

6 Ondernemerskennis en kunde
Welke kennis en kunde heeft u en waar kunt u eventueel ondersteuning bij gebruiken? Bedrijfsplannen maken; Financiële onderbouwing, incl. liquiditeitsbegroting; Verkoop; Bedenken/ontwikkelen van nieuwe producten/diensten; Marketing en Social Media; HRM, incl. ontwikkeling medewerkers; IT-informatie; Anders, namelijk …


Download ppt "Uw bedrijf en de groei."

Verwante presentaties


Ads door Google