De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen"— Transcript van de presentatie:

1

2 Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen
Mijn naam is Anneke van Doorn en ik ben de oprichtster van La Fontaine. La Fontaine is opgericht in een periode waarin ik heb gezien hoe belangrijk het is jezelf te kennen en te weten wat je talenten zijn en wat je energie geeft. Niet altijd een gemakkelijke opgave maar wel heel waardevol. Daarnaast ging ik meer en meer zien hoe belangrijk het is de begrijpen waarom we bepaalde dingen doen zoals we ze doen(of juist niet doen) Waarom komen we niet tot bepaalde dingen, waarom loop je iedere keer tegen een bepaalde situatie aan en vooral hoe kan ik mijzelf ontwikkelen als persoon en daarmee in je functie als medewerker of als ondernemer. Dit proces heb ik zelf doorlopen door het volgen van opleidingen maar ook zeker om dit bij mijzelf toe te passen en te ervaren wat je er aan hebt, wat je er mee kunt. Ik vind het fijn om met mensen te werken, heb een goed ontwikkelt empatisch vermogen waardoor ik mensen goed kan begrijpen en vervolgens de vertaling kan maken naar adviezen of vervolgstappen. Het leek mij geweldig om datgene wat ik geleerd had om dat andere mensen te leren waardoor zij zichzelf (verder) konden gaan ontwikkelen. En dat is de reden waarom ik La Fontaine heb opgericht. En tijdens die jaren ontdekte ik mijn passie voor trainen. Het is geweldig om te zien hoe mensen zich ontwikkelen tijdens zo’n traject, met elkaar bouwen aan een resultaat en ze daarin kunnen ondersteunen, is super om te doen. Het kost me geen energie, het levert me energie op! In de jaren dat Anneke bezig was met het oprichten en ontwikkelen van La Fontaine heb ik, Jolanda, een soortgelijk pad belopen maar dan in het bedrijfsleven. Een waardevolle periode waarin ik veel geleerd heb vanuit de praktijk als manager maar ook vanuit de opleidingen die ik gevolgd heb. Ik begon meer en meer de mogelijkheden binnen het bedrijfsleven te zien om teams en individuen beter te laten presteren, niet alleen in kwantiteit maar zeker in kwaliteit, afgestemd op zijn of haar persoon. Mijn burnout en de verwerking dan van was voor mij de grootste les en is heel waardevol geweest. Het was dan ook niet zo vreemd dat ik, nu anderhalf jaar geleden, de stap heb gezet om samen met Anneke La Fontaine verder te ontwikkelen. De trainingen die ik inmiddels gegeven heb, hebben mij in laten zien dat dit is waar ik mee bezig wil zijn. Anneke van Doorn In de ander zie je het spiegelbeeld van jezelf.

3 Wat biedt La Fontaine? E-Coachmonitor Teamtraining Coaching
Training op maat E-Coachmonitor Kennis is van geen waarde tenzij je hem in de praktijk brengt

4 Waarom kiezen voor La Fontaine?
Persoonlijk Deskundig Waarom kiezen voor La Fontaine? Kwaliteit en duidelijkheid Creatief Boeiend

5

6 De E-Coachmonitor

7 Competentieprofiel Netwerken Initiatief Marktgerichtheid Visie
Probleemanalyse Klantgerichtheid Besluitvaardigheid Ambitie Overtuigingskracht Organiseren eigen werk

8 Visie Afstand nemen van de dagelijkse praktijk;
zich concentreren op hoofdlijnen en langetermijn beleid.

9 Standaard gedragstermen
Herkent patronen in gebeurtenissen, ziet verbanden en vooral ook verschillen tussen wat er op dit moment gebeurt en situaties die zich al eerder hebben voorgedaan. Stemt plannen af op veranderingen en vernieuwingen, ook wanneer deze afkomstig zijn van buiten het eigen beroep. Kent de relevante trends en ontwikkelingen binnen en buiten het eigen bedrijf, is zich bewust van de consequenties hiervan voor de eigen werksituatie. Weet uit eigen ervaring en kennis de trends te distilleren. Legt meer het accent op mogelijkheden voor de toekomst, dan op beperkingen in het heden. Komt met praktische strategieën voor de langere termijn. Maakt zich los van de dagelijkse problematiek, neemt de tijd om vooruit te denken en geeft de grote lijnen aan.

10 Welke voordelen biedt dit?
Welke voordelen ziet u? Welke voordelen biedt dit? Ontwikkelen op zelf gekozen ontwikkelpunten In een eigen gekozen tempo Minimaal een jaar lang ondersteuning van een professionele E-Coach Zelf de ontwikkeling kunnen volgen in een digitale werkomgeving Tijdbesparend Gecoacht worden wanneer u dat wenst!

11 Resultaat Afhankelijk van eigen tijdsbesteding en inzet zult
u competenter zijn als ondernemer. Waardoor u meer invloed kunt uitoefenen op het door u gewenste resultaat . U ervaart meer zelfvertrouwen en plezier in het uitoefenen van uw bedrijf. U zult ervaren dat externe omstandigheden minder invloed hebben op u of uw bedrijfsvoering.

12 Soms is het beter te doen als te bedenken waarom je het zou doen.
Bedankt voor uw aandacht


Download ppt "Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen"

Verwante presentaties


Ads door Google