De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Marktanalyse voor fysiotherapeuten. Marktanalyse voor fysiotherapeuten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Marktanalyse voor fysiotherapeuten. Marktanalyse voor fysiotherapeuten."— Transcript van de presentatie:

1

2 Marktanalyse voor fysiotherapeuten

3 Waarom deze gratis analyse
Marketingstudentonline.nl gelooft in eerst bewijzen dat we de juiste partner zijn om uw bedrijf te laten groeien. Daarom hebben we alvast wat voorwerk gedaan. We geven inzicht in: Financiële inzichten van de markt Top 10 behandelingen Ontwikkeling van uw doelgroep Speciaal voor u hebben we gekeken welke online concurrentie u heeft en wat willekeurige concurrenten doen ten op zichtte van elkaar. We hebben gekeken naar: Hoe doen uw concurrenten het online Hoe doen uw concurrenten het op social media U mag deze analyse gerust delen met anderen! We hebben ons verdiept in uw markt en zien duidelijke marketingkansen om uw bedrijf te laten groeien. We hopen dat deze analyse u genoeg vertrouwen geeft om met Marketingstudentonline.nl van start te gaan.

4 Financiële inzichten van de markt
De verwachte omzetontwikkeling voor 2017 zal tussen 0% en 2% liggen, waarbij met name de kleine praktijken moeite hebben de omzet op peil te houden. Schaalvergroting, bijvoorbeeld door ketenvorming, neemt toe. De totale kosten bedragen € 1,4 miljard. Hiervan is bijna € 460 miljoen vergoed vanuit de basisverzekering en ruim € 940 miljoen vergoed vanuit de aanvullende verzekering (Zorgprisma Publiek, april 2016).

5 Het aantal concurrenten in Utrecht stijgt ieder Jaar
Het aantal concurrenten in Utrecht stijgt ieder Jaar. Alleen al voor Utrecht waren dat er in 2016 al 30 fysiotherapeuten meer dan in Maar we zien ook dat veel fysiotherapeuten het moeilijkhedden om langer dan 5 jaar actief te zijn. Daarom is het belangrijk snel veel klanten te krijgen zodat u postitieve mond tot mond reclama kunt realiseren. Merkt u dat ook?

6 Top 10 behandelingen

7 Uw klanten De focus ligt steeds minder op de behandeling zelf en steeds meer op het resultaat van de behandeling (evidence-based). 23% van de Nederlanders gaan naar de fysiotherapeut. Volume zal de komende jaren toenemen door de vergrijzing, toenemende behoefte aan nazorg na operaties en toename van het aantal chronisch zieken. Ca. 60% van de patiënten bij de fysiotherapeut is vrouw en de gemiddelde leeftijd van de patiënten is ruim 53 jaar; Naar schatting sloot ruim 45% van de verzekerden in 2016 een aanvullende verzekering met fysiotherapie af. Dat is meer dan het jaar ervoor. Het merendeel hiervan (19%) heeft daarbij een dekking voor 9 behandelingen (bron: Fysioactueel).

8 Voor fysiotherapeuten is het moeilijk om bezoekers naar hun site te krijgen.
Fysiotherapeut A Fysiotherapeut B Fysiotherapeut C Waar streeft u naar? Veel bezoekers of bezoekers die lang op uw website (Avg Visit Dureation) blijven.

9 Is Inzicht in aantal Fysiotherapeuten welke social media inzetten als marketing kanaal
Er zijn veel fysiotherapeuten op facebook te vinden. Bent u ook actief? Hoeveel bezoekers levert het naar uw site? Hoeveel meer patiënten heeft u hierdoor?

10 Website check voor 3 fysiotherapeuten uit Utrecht
Met behulp van de website check kunnen we kijken waar u staat ten op zichten van uw concurrenten en waar verbetering nodig is. De website check is onderdeel van de Online Market Scan en dus 100 % gratis en vrijblijvend! Het geeft een duidelijk inzicht in de grootste verbeter punten, waardoor uw bedrijf beter gevonden gaat worden!

11 Marketingstudentonline
Marketingstudentonline.nl kan extra bezoekers op uw site realiseren, en extra klanten vinden. Neem daarom nu contact op! Marketingstudentonline.nl


Download ppt "Marktanalyse voor fysiotherapeuten. Marktanalyse voor fysiotherapeuten."

Verwante presentaties


Ads door Google