De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft Dynamics ‘best practice’ oplossing die u in staat stelt uw strategische doelstellingen te bereiken. We doen dit op een snelle en resultaatsgerichte manier. Gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Met oog voor groei en continuïteit.

3 Onze visie op de Groothandel/Handelsbemiddeling De groothandel-en distributiebranche is dynamisch en veeleisend. Het belang van een oplossing die de logistieke processen in uw bedrijf ondersteunt, is dan ook cruciaal. Een oplossing die structuur brengt in uw organisatie én u de ruimte biedt om te innoveren en groeien. En die u inzicht verschaft in de informatie die nodig is om strategisch en slagvaardig te beslissen, over alle vestigingen heen.

4 Onze oplossing Onze gestandaardiseerde industrieoplossing op basis van Microsoft Dynamics AX zorgt voor een professionaliseringsslag in uw onderneming. De oplossing streeft ernaar uw logistieke processen te optimaliseren, en menselijke fouten te minimaliseren. Uw magazijnen worden efficiënter benut en uw medewerkers optimaal ingezet. En u heeft een éénduidig inzicht in de voorrraad, goederenstromen en capaciteit.

5 Onze werkwijze We leveren totaal oplossingen die onze klanten in staat stellen hun strategische doelstellingen te bereiken. Dit doen we op basis van ‘state-of-the-art’ Microsoft technologie en branchespecifieke business process knowhow. We werken snel en resultaatsgericht. De relatie met onze klanten is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. En we hebben oog voor groei en continuïteit.

6 Bunzl werkt met Dynamics ERP “ Bunzl is een groothandel voor de food en non-food industrie, foodretail en foodservice markt. Binnen Nederland, maar ook wereldwijd, geldt Bunzl als dé specialist in non-food. Bunzl heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 16000 kwaliteitsproducten (o.a. verpakkingsmaterialen, horecabenodigdheden en guest supplies). ”

7 “We hadden nood aan een oplossing om alle business processen te stroomlijnen, en zo de efficiëntie over alle vestigingen heen te optimaliseren.” Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 “Een geïntegreerd systeem, volledige controle en inzicht in management informatie. Het systeem is makkelijk aan te passen aan onze persoonlijke behoeften.” Welke oplossing biedt Dynamics ERP ?

9 “De vertrouwde Microsoft Windows ‘look & feel’ is een absolute plus voor de eindgebruikers. En we beheren verschillende processen binnen één centrale database.” Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP ?

10 “We zijn erg tevreden met Microsoft Dynamics AX. Het systeem kan worden uitgerold over de verschillende vestigingen heen, en per site worden aangepast waar de processen verschillen.” Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Steenovenweg 50a, 5708 HN Helmond Postadres: Steenovenweg 50a, 5708 HN Helmond Telefoon: + 31 (0)492 36 76 71 Fax: +31 (0)492 56 58 33 E-mail: info@edan.nl URL website: www.edan.nl Contactpersoon: Stefan Van Hecke Naam Twitter account: @EdanSolutions Contact


Download ppt "De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft."

Verwante presentaties


Ads door Google