Groetjes uit Frankrijk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lesprogramma Scholen over Football Maties Schoolvoetbal 28 april 2014 Beverhoeve 8 Leusden tel:
Advertisements

Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Wie of wat bepaalt jouw identiteit?
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Discipelschap.
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Evangelie der genade Vragen :
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Tussen Pasen en Pinksteren.
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 130 : 4 Na de zegen Ps. 27 : 3 en 4 Schriftlezing: 1 Korintiërs 6: Tekst:
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Na de zegen zingen we Lb. 457 : 1, 2, 4 Schriftlezing: 1 Petrus 1 : 13 – 16 1 Petrus 2 : Tekst: 1 Petrus.
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Discipelschap.
Mijn kind, Ik ben de Roos van Saron Hooglied 2,1 Zang : Betty Middler
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
EEN VERRASSING KRIJGEN
In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17.
Pasen & Pinksteren op één dag!
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
David, een profeet psalm 16.
Welkom in deze kerkdienst
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
WELKOM OP TOV!.
Preek.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Hartelijk welkom in deze dienst
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Met handen en voeten geloven 1
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Informatie avond groep 8A
Godsdienst.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Een catechesejaar plannen.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Niets zonder Gods zegen
Vader Zoon Heilige Geest
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Welkom in deze kerkdienst
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 33: 5 Na de zegen Ps. 33: 1, 8 Schriftlezing: 1 Johannes 5 Tekst: 1 Johannes.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Transcript van de presentatie:

Groetjes uit Frankrijk. Nieuwsbrief Juli - Augustus 2010 Daniel Huisman Mobiel +31 633738272 DanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes uit Frankrijk. 8 Juni ben ik hier aangekomen, en ik blijf tot 1 September. Het team hier is weer blij dat ik ben komen helpen deze zomer. In November ga ik DV. weer naar Indonesië voor 6 maanden. In Oktober reis ik via Curaçao.

Van 7 – 15 Augustus hebben we weer het jaarlijkse Evangelisatie kamp hier in Frankrijk gehouden, wat een geweldige tijd om dit mee te maken en om mee te helpen. De laatste 7 jaar ben ik hier elke zomer geweest om mee te helpen. Ik help mee met alles en wat maar nodig in praktisch opzicht. Opbouwen van de tent, verlichting en apparatuur in de keuken aansluiten. En verder ben ik altijd wel bezig met iets te repareren.

Kijk naar de mooie vernieuwde Christelijke tv websites in het Engels en Spaans. http://God.tv http://Daystar.com http://TBN.org http://Enlace.org Met 2de hands televisies richt ik elk jaar de video studio in, in de tent om de video opnames op te nemen die in de tent worden gehouden.

Op de foto onder een mooi overzicht van de tent samenkomst.

Op de foto mijn ouders van 1960 – 2010. 1960 2010 Op de foto mijn ouders van 1960 – 2010. Mijn Ouders hebben 30 jaar fulltime als missionarissen in de zending gewerkt. Vanaf 1962 in Frans Guyana daarna naar Curaçao in het Caribische gebied. (Ik was erbij!) En ook voor 1962 hebben ze veel afgereisd naar alle hoeken van NL om te preken in al de nieuwe “Volle Evangelie” gemeentes van de “Opwekking van toen”. (Toen was ik nog niet geboren) Mijn vader zegt wel eens; “Als ze later bloemen op mijn graf leggen dan heb ik er niets aan”.

Nu is er een mooi moment om hen te feliciteren; Ze zijn 15 September a.s. 50 jaar getrouwd, jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd. Nodig graag alle bekenden uit die mijn ouders ook nog kennen. Iedereen is welkom met of zonder persoonlijke uitnodiging! Het beste cadeau dat ze kunnen krijgen is jullie en oude bekenden te ontmoeten. In Oktober willen ze graag op Curaçao zijn en ook daar een dag een viering hebben. Op Curaçao zijn nu al wel 20 Volle Evangelie gemeentes voortgekomen uit hun pionierend werk sinds 1965. Uitgezonden door Evangelist Karel Hoekendijk, zie; http://www.StromenVanKracht.nl En het kinderwerk van kinderhuis Hebron gaat nog steeds door en waaruit ook weer andere kinderhuizen zijn ontstaan en niet te vergeten het drugverslaafden werk waaruit enkele geweldige Pastors zijn voortgekomen.

Woensdag 15 September zijn mijn ouders Piet en Klaasje Huisman 50 jaar getrouwd. Je bent van harte uitgenodigd. Tussen 17:00 – 22:00 Adres; De Branding School, ZuidSingel 32, 8255 CH Swifterbant. http://www.detelefoongids.nl/bg-l-f/18190939-branding+protestants+christelijke+basisschool+de/kaart Op hun oudere leeftijd zijn zij nog steeds actief in de Stichting “Helping Hands” voor de kinderen in de Oekraïne. Zie de Video en Nieuwsbrief van het werk van mijn ouders in de Oekraïne op; www.Stichting-Helping-Hands.nl Ze zijn net weer terug van een reis met de auto naar Oekraïne (1600 km) om verlaten kinderen te helpen en hulp goederen te brengen in het armste land van Europa. Sommige mensen vragen hoe het komt dat ik in de zending ben?; Wat een beter voorbeeld heb ik van mijn ouders? God, Jezus Christus natuurlijk.

Stuur Uw gift tav; “50 jaar” Wil je meehelpen met een mooi kado (naar hun eigen keuze) voor mijn ouders? Stuur Uw gift tav; “50 jaar” 13 September wordt ik 48 jaar. Je mag me op 15 Sept. ook komen feliciteren.

Mattheüs 28:19 Gaat dan henen, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam des Vaders en des Zoons en des Heiligen Geestes en leert hen onderhouden al wat Ik u bevolen heb.

voor je gebeden en gaven. Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.