Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Doelstelling 2 VLAANDEREN Regionaal Concurrentievermogen en Werkgelegenheid Uw project in uitvoering.
Advertisements

Workshop Gegevens in BRON als basis voor de bekostiging
- Administratie - Analyse - Actie -
Presentatie programma Access applicatie kopersbegeleiding
Document Management Silicon.
TRAINING DIGITALISERING VAN FACTUURSTROMEN
Presentatie Adobe Interactive Forms voor J-formulieren SA en SK.
Online Personeelsregistratiesysteem
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
First Jaarrekeningen.
Implementatie van Elektronisch Voorschrijven (EVS)
November 18, 2013 Het Deltares Werken Frank Engering.
Trans-Plan in beeld *De gegevens in deze presentatie zijn fictief
Agenda  Wat is de MutatieManager?  Wat zijn de mogelijkheden?  Voor wie bestemd?  Wat is de meerwaarde?  Eerste indruk.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
Hoefware Automatisering paardenhouderijen
Infografiek: vergelijken van (S)CRM apps Lien Vandervelde – 3EPM2.
Iedere dag een verse jaarrekening
Welkom bij de presentatie van het
EVALUATIE & PLANNING Ondersteuning kwaliteitshandboek IBO/KDV
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
Presentatie 20/20 vision Elektronische factuurverwerking.
© Kars cum suis bv Benchmarking publiekszaken Workshop Procesmanagement 7 februari 2007.
E-Team 2004 de midoffice binnen de e-goverment architectuur Corné Dekker, informatie-architect e-government Overheid & ICT, 29 april 2004.
Cure Track. Probleem Vanwege de vergrijzing neemt de zorgvraag toe en er zijn steeds minder mensen in de zorg actief. Indien er niks gebeurd zal het zorgaanbod.
Performa – 3 oktober 2007 Jeroen van der Donk Sales Consultant.
© de vries business consultancy, 2008
1 1 ZO ZEIST Bouwen aan Brieven november Doelen Programma Dienstverlening aansluiten wensen en behoeften klant voldoen aan wettelijke eisen denken.
TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
Enterprise Document Management Fase
Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
Producten & Werkprocessen
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
Gemeente Ede Bedrijfsvoering Wmo 14 januari 2015.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Burger een elektronische brievenbus waarin de burger op een gecentraliseerde en beveiligde manier officiële documenten kan ontvangen de tool is zo ontworpen.
Arbeidsrelaties van de toekomst Monique Ramondt. Introductie Vestigingsplaats: Zutphen Dienstverlening in geheel Nederland aan eindgebruikers/bemiddelingsorganisaties.
Start Inhoud introductie BiSL Informatiesysteem, gegeven Informatiebeleid Positionering: Beheer informatiesystemen BiSL als informatiearchitectuur.
Klein Lef en IB Bart de Jongh & Carel Aalbers SO RvIG.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
NS en EduDex 1 maart september 2013 John May
WELKOM Bij deze eerste AGP KIS dag Klant Informatie Sessie Door Frank Neefs.
Sociale Verzekeringsbank Betaling & overzicht Tim Eijpe Tjitske Nieboer.
De WKR in de zorg: zorg voor belastingvoordeel Datum:6 juni 2014 Door:Martijn Thissen – Commercieel Manager.
DE UT EN JOIN LISA Business Information Management & Recordmanagement Petra de JongeDecos- 1.
Abrona eigen wijz(e) workshop Cliëntenraadpleging Abrona/Vilans.
Gebruikersondersteuning Gebruikersondersteuning functioneel beheer HR Door: Hariët ter Horst-Mulder (HR-HRIA)
In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever.
Presentatie van Q-track voor leden van de VEA
RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de
Grip op stress, tijd en Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,
Excasso Voorstel wijziging Excasso Definitie/ doel: Controle op uitgaande betalingen tbv juistheid van de uit te betalen bedragen Probleemstelling In.
Digitale transformatie is de sleutel tot een nog succesvollere samenwerking Sven Eijck, 14 november 2017.
HR in tijden van GDPR/AVG – 6 februari 2018 – VAC Gent
Vastgoedinformatie Workflow en E-Loket®.
ZIVVER introductie implementatieaanpak
OPENINGSCASE: PNC-banken en enterprisetoepassingen
Huishoudelijke hulp toelage (HHT)
Duurzaam ondernemen.
OPENINGSCASE: HSBC Malaysia: meester in veranderingsmanagement
Transcript van de presentatie:

Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering) binnen SAP HR gemakkelijker en efficiënter mogelijk te maken, heeft HuRis de Payroll Checker met goedkeurfunctionaliteit ontwikkeld. Hiermee kan de controle middels één druk op de knop plaatsvinden, waarbij de resultaten ook digitaal kunnen worden goedgekeurd. Op deze wijze vindt de controle en goedkeuring binnen het systeem plaats (inclusief audit trail) zodat de afhandeling van dit proces kan worden gebruikt ter verantwoording aan de accountant en interne auditing. Binnen de Payroll Checker wordt zowel de aansluiting tussen het aantal medewerkers als de aansluiting in bedragen van de salarisverwerking vergeleken met de gegevens uit de post-payroll processen om snel een totaaloverzicht te verkrijgen. Daarnaast kan eenvoudig worden ingezoomd op de detailgegevens indien er verschillen bestaan. Op deze wijze kan een salarisadministrateur snel en efficiënt de oorzaak achterhalen van verschillen welke in de verwerking zijn ontstaan. Doordat de aansluiting tussen de verschillende processen eenvoudig wordt weergegeven en controles vanuit het systeem kunnen plaatsvinden kan er tijd worden bespaard op het controleproces, is er tevens een totaaloverzicht over de aansluiting tussen de verschillende processen, en kan het volledige proces in het SAP systeem geaccordeerd worden. Kortom middels de nieuwe Payroll Checker is de controle sneller mogelijk en kan deze tevens volledig digitaal worden verantwoord t.b.v. de accountant en interne auditing. Altijd real time inzicht in de aansluiting tussen de verschillende (post) payroll processen Resultaten zijn direct zichtbaar voor de gebruiker door overzichtelijke rapportage Mogelijkheid om direct door te drillen naar de detailinformatie en oorzaak van eventuele verschillen Mogelijkheid tot het goed- en afkeuren van de resultaten en het afdrukken als bewijs van de uitgevoerde controle t.b.v. accountant en interne auditing Payroll Checker

De voordelen van de Payroll Checker Controles kunnen worden ingericht op basis van de klantsituatie Eenvoudige en gebruikersvriendelijke rapportage waarbinnen resultaten direct zichtbaar zijn voor gebruiker Direct doordrillen naar detailinformatie en oorzaak van mogelijke verschillen Inclusief controle op TWK mutaties Logging van de controles Mogelijkheid tot goed- en afkeuren na controle Mogelijkheid tot afdrukken van uitgevoerde controle t.b.v. accountant en interne auditing Meer informatie? Voor informatie over de Payroll checker kunt u bellen naar BELHURIS ( ), mailen naar of surf naar HuRis B.V. Postbus 68, 4100 AB Culemborg Tel: 0800 BELHURIS ( ) www,huris.nl HuRis: de SuccessFactors® en SAP® HCM specialist HuRis helpt organisaties om hun HRM-processen met SAP® tools te ondersteunen. HuRis richt zich op: Implementaties van SuccessFactors® en SAP® HCM Consultancy, functioneel en technisch HR add-ons en producten binnen SuccessFactors® en SAP® HCM Beheer op het gebied van SuccessFactors® en SAP® HCM Trainingen en Opleidingen Salarisverwerking