De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus anticiperen wij op ontwikkelingen en vertalen deze naar praktische, standaard oplossingen. Ook kunnen wij u adviseren over het optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

3 Onze visie op Bouwtoelevering De bouwtoelevering bevindt zich in een transformatie proces. De loyaliteit aan product en leverancier vermindert. De keten wordt korter, duurzaamheid steeds belangrijker, de prijzen “liggen op straat” en de vraag naar advies en service neemt toe. Bedrijven met een goed geautomatiseerd systeem kunnen snel inspelen op trends en volumes. Zij zijn de toekomstige winnaars in deze branche.

4 Onze oplossing Dynamics Bouwstoffen ᵀᴹ In Dynamics Bouwstoffenᵀᴹ komen in- en verkoop, productie, voorraad, planning, transport en de financiële administratie op een efficiënte manier samen. Dynamics Bouwstoffenᵀᴹ geeft u inzicht op welke wijze u capaciteit en middelen optimaal kunt inzetten. Daarbij speelt de beschikbaarheid van goede rapportages een grote rol. Real time informatie zoals Dynamics Bouwstoffenᵀᴹ die biedt, maakt organisaties scherp en slagvaardig.

5 Onze werkwijze Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar focus op procesoptimalisatie. Het vooraf definiëren van de gewenste stuurinformatie is een van onze vaste speerpunten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en resultaatgericht. HBSoftware gebruikt Sure Step, de standaard implementatiemethodiek van Microsoft. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

6 Betonmortelbedrijven Cementbouw B.V. werkt met Dynamics Bouwstoffen ᵀᴹ Betonmortelbedrijven Cementbouw B.V. is een van de grootste producenten van betonmortel in Nederland.

7 “Met onze toenmalige eiland-automatisering liepen we tegen de grenzen van wat mogelijk was aan. We wilden efficiënter werken en onze afnemers beter van dienst zijn met voor hen relevante informatie.” Ron Spaans – Manager ICT – Betonmortelbedrijven Cementbouw B.V. Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 “We hebben nu al onze processen in één database ondergebracht. Ook hebben we andere systemen gekoppeld, zoals de betoncentrales, het laboratorium en een GPS systeem om de mixers live te volgen.” Ron Spaans – Manager ICT – Betonmortelbedrijven Cementbouw B.V. Welke oplossing biedt Dynamics Bouwstoffen ᵀᴹ?

9 “Op alle niveaus leidt het tot efficiencyverbetering. Of het nu de gegevensinvoer is of de controle op grondstoffen en voorraadbeheer: het gaat allemaal sneller en de gegevens zijn betrouwbaarder.” Ron Spaans – Manager ICT – Betonmortelbedrijven Cementbouw B.V. Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics Bouwstoffen ᵀᴹ?

10 “Ja, we sturen onze centrales nu zelfs vanuit één vestiging aan. We doen meer met minder mensen en we hebben een betere bezetting en verdeling van onze productie- en transport capaciteit.” Ron Spaans – Manager ICT – Betonmortelbedrijven Cementbouw B.V. Bent u tevreden over Dynamics Bouwstoffen ᵀᴹ en waarom?

11 Adres HBSoftware: Hanzeweg 15, 2803 MC Gouda Telefoon: (0182) 580411 Fax: (0182) 519088 E-mail: office@hbsoftware.nl Website: www.hbsoftware.nl Contactpersoon: Aad van Reeuwijkoffice@hbsoftware.nlwww.hbsoftware.nl Contact


Download ppt "De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus."

Verwante presentaties


Ads door Google