De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Grip op stress, tijd en e-mail Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Grip op stress, tijd en e-mail Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,"— Transcript van de presentatie:

1 Grip op stress, tijd en e-mail
Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress, tijd en , zodat je efficiënt kunt werken zonder stress. Annemiek Tigchelaar

2 Te druk? Te veel? Te vol? Is het voor jou allemaal te druk, te veel en te vol? Wil je meer overzicht en bovenal meer rust? Dat kan!

3 We beginnen met de Werkdruk Scan die je laat zien waar jouw werkdruk vandaan komt. Je vindt die scan op deze website en kunt hem direct invullen. We kijken daarbij naar je bedrijf: de organisatie en cultuur, je functie: hoe hoog is je werklast en heb je alles op orde, en naar jouw persoonlijkheid en gezondheid om te zien hoeveel werk jij aankunt. Samen bespreken we, aan de hand van de scan, punten waar we samen mee aan de slag kunnen om je werkzaamheden te ordenen, je beter te laten plannen en efficiënter te laten werken.

4 Hoe? Op kantoor Bellen Trainingen In company
Hoe gaan we samen aan de slag? We kunnen beginnen met bellen. Je kunt daar nu meteen een afspraak voor maken via de afspraken tool op deze website. Daarna kunnen we elkaar live zien, dat kan hier op kantoor waar we in alle rust kunnen spreken, maar dat kan ook bij jou op kantoor. En mochten meerdere collega’s hetzelfde willen weten, dan kan ik een training bij jou op kantoor verzorgen. Trainingen In company

5 Aanpak Het aanpakken van jouw werkdruk kun je zien als een grote puzzel waarbij mij allerlei verschillende puzzelstukjes ter beschikking staan. Afhankelijk van jouw situatie en persoonlijkheid kies ik welke stukjes we gaan inzetten. In ieder geval de boeken die ik heb geschreven, Stop de stapels en Grip op je , maar er zijn talloze tools en methodes voorhanden. Laat je maar verrassen!

6 Zo zorgen we ervoor dat je efficiënt kunt werken zonder stress, rust voelt en bovenal weer plezier hebt in je werk en leven!

7 Wil jij ook meer grip op je stress, tijd en e-mail?
Maak nu een afspraak! Wil jij ook meer grip op je stress, tijd en ? Maak dan nu een afspraak, ik spreek je graag! Wil jij ook meer grip op je stress, tijd en ?


Download ppt "Grip op stress, tijd en e-mail Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,"

Verwante presentaties


Ads door Google