De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de

Verwante presentaties


Presentatie over: "RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de"— Transcript van de presentatie:

1 RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de
afdeling medische psychologie (Radboudumc) u RadQuest 2.0

2 RadQuest 2.0 RadQuest faciliteert de afname van vragenlijsten door zorgprofessionals. RadQuest is eenvoudig bedienbaar door de zorgprofessional. Geen software installatie nodig. Vragenlijsten worden via de naar respondenten toegestuurd, zij vullen deze thuis in (of op locatie al naar gelang uw voorkeur). Vragenlijsten zijn eenvoudig in te vullen door de respondent, ook op een tablet of smartphone. De uitslag is makkelijk interpreteerbaar door automatische generatie van de PatiëntenProfielKaart met daarop een grafische weergave van de uitslag.

3 Beheerscherm klant Elke klant krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord.
Elke klant stelt haar eigen beheerder aan. Deze is geautoriseerd om interne gebruikers aan te maken. De beheerder kan verschillende rollen en bijbehorende autorisaties toekennen. Elke vastgelegde gebruiker kan zelf vragenlijsten versturen.

4

5

6

7 Beheerscherm Procesbewaking
Iedere gebruiker kan bijhouden wat de status is van verstuurde vragenlijsten. Overzicht op basis van vragenlijst, reactie en ontvangst. Mogelijkheid tot zoeken op respondent en batterij. Toekomstige functionaliteit: automatische reminder. (Apart in te stellen -) sturen van mail, sms , telefoontje ter reminder om de vragenlijst in te vullen.

8

9

10 Beheerscherm Vragenlijst uitzetten
Na het inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord komt u in het beheerscherm. Hiermee krijgt u toegang tot het versturen van de voor u beschikbare vragenlijstbatterijen. Voor het versturen van de batterij vult u een aantal gegevens in zoals adres en identificatienummer(patiëntnummer). Wanneer de gegevens zijn ingevuld wordt de batterij met een druk op de knop naar de respondent verzonden.

11

12 E-mail De respondent ontvangt een e-mail met daarin een link.
In de mail kan een logo van uw organisatie geplaatst worden zodat deze herkenbaar is voor de respondent. Uw contactinformatie is zichtbaar in de . Door op de link te klikken opent de respondent de vragenlijst in de internet-browser.

13 Hier de nieuwe

14 Vragenlijst Binnen de vragenlijsten zijn verschillende vraagtypes mogelijk VAS-lijnen. Blokvragen. Meerkeuzevragen. etc

15

16

17

18 Resultaten /uitslag op de vragenlijst
Na het invullen van de vragenlijst klikt de respondent op verzenden. De antwoorden worden verwerkt op de server en binnen enkele minuten worden de resultaten automatisch naar u toe g d. In mail vindt u twee pdf-bestanden: een patiëntversie van de PatiëntenProfielKaart een behandelaarversie van de PatiëntenProfielKaart.

19

20 Hier wel aangepaste versie ( 1 cijfer achter de komma)

21

22 Voordelen ten opzichte van RQ 1.0
Heldere inlogprocedure: inloggen op met eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Respondent kan de vragenlijsten invullen op een tablet en smartphone. Verbeteringen in lay-out van de vragenlijst. Verbeterde bereikbaarheid van de servicedesk. Het platform en de techniek zijn sneller, robuuster en stabieler. Compatible voor alle browsers. Hosting en data verwerking op basis van ISO en Nen 7510 certificering

23 Nabije toekomst Beheerscherm:
Overzicht proces uitbreiden (track & trace). Reminder functionaliteit toevoegen. Herhaalmetingen vastleggen en agenderen. Uitbreiden vraagtypen. Mogelijkheid tot aansluiting op externe patiëntdossiers en platforms. Toevoegen van vragenlijst batterijen voor andere doelgroepen (bijv Cardiaal, diabetes. Zo kan multi-morbiditeit doelmatig binnen één keten worden gediagnosticeerd. Van Licentie naar abonnement / strippenkaart. Uw input …

24


Download ppt "RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de"

Verwante presentaties


Ads door Google