De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.

Verwante presentaties


Presentatie over: "On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches."— Transcript van de presentatie:

1 On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches in een originele Verzending kunt u ze via de toepassing online uitvoeren. U kunt: - fiches toevoegen, - originele fiches wijzigen, - originele fiches annuleren. De procedure heeft steeds betrekking op één originele verzending. Het door de toepassing aan de verzending toegekende nummer is noodzakelijk.

2 Toegang tot de functionaliteit Klik op « Opzoeken en bijwerken »

3 Toegang tot de fucntionaliteit Klik op « Fiches – Wijzigen, Annuleren En Toevoegen »

4 Selectiescherm Vul hier het nummer van de te verbeteren verzending in. Als uw verzending meerdere aangiften bevat kan u uw zoekopdracht eventueel verfijnen door het KBO-nummer of het nationaal nummer van de schjuldenaar in te vullen. Als uw verzending een groot aantal fiches bevat kan u uw zoekopdracht eventueel verfijnen door één of meerdere van deze criteria in te vullen. U zal merken dat in de meeste gevallen het vermelden van alleen het nummer van de verzending volstaat. Klik op « Zoeken »

5 Scherm voor verbetering van een verzending Om een fiche te annuleren klikt u op Om een fiche te wijzigen klikt u op Om een fiche toe te voegen klikt u op de knop « Fiche toevoegen » Uw selectie verschijnt onder « LIJST VAN DE OPGEZOCHTE FICHES ». Dit scherm verschijnt als er meerdere aangiften in dezelfde verzending zitten. Klik op de aangifte waaraan de fiche moet toegevoegd worden en vul de nieuwe fiche in. Als uw nieuwe fiche volledig ingevuld is klikt u op « Toevoegen aan de lijst »

6 Een fiche wijzigen Breng de nodige wijzigingen aan in het scherm met de algemene informatie en/of in het scherm met de specifieke informatie. Als de wijzigingen van de fiche beëindigd zijn klikt u op « WiIJZIGEN »

7 Lijst met te verzenden verbeteringen Alle wijziginen die u uitgevoerd hebt verschijnen in het vak « LIJST VAN VERBETERDE FICHES » Met de knop « NIEUWE OPZOEKING » gaat u terug naar het zoekscherm zodat u een nieuwe selectie van fiches uit dezelfde verzending kan opvragen. Die fiches verschijnen dan in de « LJST VAN OPGEZOCHTE FICHES ». De nieuwe verbeteringen die u uitvoert worden Toegevoegd aan de « LIJST VAN VERBETERDE FICHES ». Als alle wijzigingen uitgevoerd zijn klikt u op « EINDE VAN DE WIJZIGINGEN »

8 Verzending van wijzigingen Klik op « VERZENDEN »

9 Bevestigingsscherm Bevestig uw verzending.

10 Resultaat van de verzending Ter bevestiging ontvangt u het referentienummer van uw verzending.

11 Ontvangsbevestiging en bericht van verwerking •Uw verbeterende verzending is correct verlopen. •U ontvangt een e-mail met de bevestiging van de ontvangst. •Binnen de 48 uur krijgt u een bericht over de definitieve verwerking in de databank. •U kan nu de toepassing verlaten of een andere functie kiezen in het menu.


Download ppt "On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches."

Verwante presentaties


Ads door Google