De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website"— Transcript van de presentatie:

1 Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website http://meldjeaan.antwerpen.be

2 Log uzelf in met uw directeur- gegevens. Deze gegevens hebt u in december ontvangen via een mail van de studiewijzer. Indien u deze gegevens niet meer hebt, bel de studiewijzer 03/338 33 66.

3 Klik op school om uw leerlingenlijsten te kunnen bekijken.

4 Klik op lijsten om uw gegevens te kunnen inkijken.

5 Klik op het pijltje achteraan het veld school. De naam van uw school of de namen van uw verschillende vestigingen komen nu te voorschijn.

6 Volledige leerlingenlijst van de gehele school verschijnt. Bovenaan staan de toegelaten leerlingen per geboortejaar voor kleuters/leerjaren voor lager onderwijs. Onderaan deze lijst staan de geweigerde leerlingen

7 Door achteraan het veld “doelleerlingengroep” op het pijltje te klikken, komen de verschillende geboortejaren (kleuters) en leerjaren die aanboden worden in uw school/vestiging te voorschijn. Gebruik deze knop indien u uw gegevens niet op schoolniveau, maar op klasniveau wil bekijken.

8 Met de knop “inschrijven” kan u de kinderen in uw school inschrijven. Gebruik deze knop wanneer ouders zich bij u komen aanbieden. Deze knop kan u gebruiken tem 26 maart, de laatste dag van de inschrijvingsperiode. Indien de ouders zich niet komen aanbieden of wanneer u de ouders persoonlijk wil contacteren, klik dan op “open dossier” om de gegevens van de ouders terug te vinden.

9 Klik op ja indien u de leerling wenst in te schrijven. Wacht even op het volgende scherm.

10 U kan alle documenten die u nodig hebt voor de verdere afhandeling van de inschrijving hier downloaden. Deze documenten zijn gegenereerd uit het aanmeldingsregister.

11 Met de knop “annuleren” kan u de kinderen die foutieve informatie hebben opgegeven uit uw inschrijvingslijst halen. OPGELET! Gebruik deze knop enkel wanneer ouders zich bij u komen aanbieden en foutieve informatie hebben opgegeven. Deze knop kan u gebruiken tem 26 maart, de laatste dag van de inschrijvingsperiode. De redenen waarom u de toewijzing kan annuleren, worden vermeld in het document van de lop- deskundige..

12 Met de knop “plaats vrijgeven” kan u de kinderen, waarvan de ouders hebben doorgegeven dat ze hun kind niet komen inschrijven, verwijderen. OPGELET! Gebruik deze knop enkel wanneer ouders u formeel op de hoogte brengen dat ze afzien van hun recht tot inschrijving..

13 Vanaf 8 maart, de inschrijvingsperiode, kan u ook een toelatingsregister voor uw school downloaden en afdrukken. Hierin staan alle kinderen; bovenaan de kinderen met toelating tot inschrijving, onderaan de kinderen die geweigerd staan.

14 Het toelatingsregister kan u downloaden door op opslaan te klikken of gewoon openen om het daarna af te drukken.

15 Voorbeeld toelatingsregister.

16 Als u wilt uitloggen, dan klikt u bovenaan op “uitloggen”. Gelieve dit telkens te doen als u uw computer onbewaakt achter laat.. naam


Download ppt "Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website"

Verwante presentaties


Ads door Google