Welkom in deze kerkdienst Biddag voor gewas en arbeid (en school )

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Welkom op TOV! Bekering.
Ik wens je De kracht van god.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Dankdag 2010 “ De School met de Bijbel” Thema: “Danken is Vieren”
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Van harte welkom in deze dienst waarin de doop wordt bediend aan Suze Nuijen en aan Elisa Martina Oostindie.
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 1/5 ONZE VADER (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, heilig is uw.
Zingen Vers 1 Hoor, onze Vader, hoor ons aan
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
Zingen: Gezang 181d onze vader
Welkom in deze kerkdienst
Help, ik heb hulp nodig!. Help, ik heb hulp nodig!
WELKOM OP TOV!.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Check morgen weer: !!! Welkom op TOV! Check morgen weer: !!!
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Omgaan met je broer(s)/zus(sen)
Bidden met verwachting
Welkom in de samenkomst
Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen.
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Lekker gegeten??.
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Zondag 6 mei 2012 middagdienst 1 Psalm 84 : 1, 4 Als je bidt zal Hij je geven Gezang 456: 2, 3 Abba Vader Psalm 26 : 1, 5 Matheus 6: 5-8 Cat. Zondag 45:
Welkom 6e Lijdenszondag 2015.
Thema voor vanavond: Je ouders
Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Gezang 15 : 1, 3, 5 Na de zegen Psalm 84: 1, 2 Schriftlezing : 2 Samuël 7:
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Welkom.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.W.J. van der Toorn.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Br. P. v.d. Dikkenberg Jacob op de grens. Gods belofte geeft uitzicht.
Welkom. Lees je Bijbel bid elke dag Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je Bijbel, bid elke dag, of je groeien mag, of je groeien.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
ELKAAR (VER)DRAGEN Witte Donderdag. Het Laatste Avondmaal.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst op tweede lijdenszondag
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: ‘4G’ van Gods gemeente.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Welkom en Afkondigingen > ♫OPW:236 ♫OPW:91 ♪146C:1,2 ✝PS139 ♪868:1,2,3 ✡Verkondiging ♪885:1,2 €Collecten ♪575:1,6 ◆Zegen.
Hartelijk welkom in deze ochtenddienst Thema ‘goede buren’ Met medewerking van kring Huissen en band. In samenwerking met Matthijs Glastra en Jan Rietveld.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Welkom kinder- dienst Biddag 2017 Bidden tot de ONBEKENDE GOD X.
Welkom in deze kerkdienst Biddag voor gewas en arbeid
Gebed. ‘Lessen in gebed’ Thema’s: vergeving, voorziening, opdracht, leiding, gebed, relatie.
Deze kerkdienst wordt met beeld en geluid uitgezonden op Kerkomroep.nl. Uit privacyoverwegingen worden geen opnamen gemaakt van gemeenteleden zonder.
Welkom in deze kerkdienst
Liefde 1 Johannes 4 Hierin is de liefde Gods jegens ons geopenbaard, dat God Zijn eniggeboren Zoon gezonden heeft in de wereld, opdat wij zouden leven.
Transcript van de presentatie:

Welkom in deze kerkdienst Biddag voor gewas en arbeid (en school )

Als je bidt zal Hij je geven Als je klopt aan de deur Zal Hij opendoen Als je zoekt dan zul je 't vinden Halleluja Halleluja, halleluja, halleluja

Als je de Vader vraagt om een brood Geeft Hij je zeker nooit een steen Al je gebeden klein of groot heus Hij vergeet er niet één

Als je bidt zal Hij je geven Als je klopt aan de deur Zal Hij opendoen Als je zoekt dan zul je 't vinden Halleluja Halleluja, halleluja, halleluja

Als je Mijn Vader iets wilt vragen Vraag in Mijn naam Ik zal het doen Ik ben met je alle dagen Ik ben dezelfde als toen

Als je bidt zal Hij je geven Als je klopt aan de deur Zal Hij opendoen Als je zoekt dan zul je 't vinden Halleluja Halleluja, halleluja, halleluja

Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha dan lijkt het net of ik daar op die heuvel sta. ik zie het houten kruis zie wat de mensen doen dat Jezus sterven moet, want dat gebeurde toen

Ik hoor opnieuw Zijn stem die roept het is volbracht en daarna wordt het stil 't is donker als de nacht, toen stierf Hij aan het kruis toen was de pijn voorbij o ik weet meer dan ooit dat Hij dit deed voor mij

Ik doe mijn ogen dicht en vouw mijn handen stil ik bid met heel mijn hart wat ik Hem zeggen wil hier aan dat houten kruis droeg U de straf voor mij ik had nog nooit een Vriend die zoveel hield van mij

De Hogepriester bidt!

Roemt nu onzen God; Knielt op Zijn gebod, Voor Zijn voetbank neer; Heilig is de HEER Op Zijn hogen troon. Amrams grote zoon En zijn broeder waren Bij zijn priesterscharen.

Uit Zijn heiligdom, In een wolkkolom, Heeft Hij Zijne wet Bij hen ingezet, Die door 's HEEREN kracht, Van hen werd volbracht. 't Nakroost der Hebreeuwen Volge dit all' eeuwen.

Geeft dan eeuwig' eer Onzen God en HEER; Klimt op Sion, toont Eerbied, waar Hij woont, Waar Zijn heiligheid Haren glans verspreidt: Heilig toch en t' eren Is de HEER der heren.

De Hogepriester bidt!

Ai ziet, hoe goed, hoe lief'lijk is 't, dat zonen Van 't zelfde huis, als broeders, samen wonen, Daar 't liefdevuur niet wordt verdoofd; 't Is als de zalf op 's Hogepriesters hoofd, De zalf, waarmee hij is aan God gewijd, Die door haar reuk het hart verblijdt.

Die liefdegeur moet elk tot liefde nopen, Als d' olie, die, van Arons hoofd gedropen, Zijn baard en klederzoom doortrekt; Z' is als de dauw, die Hermons kruin bedekt, Die Sions top met vruchtbaar vocht besproeit, En op zijn bergen nedervloeit.

Waar liefde woont, gebiedt de HEER den zegen: Daar woont Hij Zelf, daar wordt Zijn heil verkregen, En 't leven tot in eeuwigheid.

Hineh ma tov uma na'im Shevet achim gam yachad. Hineh ma tov uma na'im Shevet achim gam yachad. Hineh ma tov Shevet achim gam yachad. Hineh ma tov Shevet achim gam yachad

De Hogepriester bidt!

Lees je bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je bijbel, bid elke dag dat je groeien mag. Dat je groeien mag, dat je groeien mag. Lees je bijbel, bid elke dag, dat je groeien mag.

Read your bible, pray every day, pray every day, pray every day. Read your bible, pray every day, if you want to grow. If you want to grow, if you want to grow. Read your bible, pray every day, if you want to grow.

De Hogepriester bidt!

Weet je dat de Vader je kent Weet je dat je van waarde bent Weet je dat je een parel bent Een parel in Gods hand

Ik weet dat de Vader mij kent Ik weet dat ik van waarde ben Ik weet dat ik een parel ben Een parel in Gods hand

De Hogepriester bidt!

Looft, looft nu aller heren HEER, Gij zijne knechten, geeft Hem eer; Gij, die des nachts Zijn huis bewaakt, En voor Zijn dienst in ijver blaakt. Heft uwe handen naar omhoog, Slaat naar het Heiligdom uw oog, En knielt eerbiedig voor Hem neer; Looft, looft nu aller heren HEER.

De Hogepriester bidt!

Hoger dan de blauwe luchten En de sterretjes van goud, Woont de Vader in de hemel, Die van alle kinderen houdt, Ook voor zieke kind'ren zorgt Hij Kent hun noden en hun pijn, Ja, voor groten en voor kleinen wil de Heer een Helper zijn. Daarom vragen wij eerbiedig, vouwen wij de handen saam, Heer die altijd naar ons luistert, neem ook dit gebed nu aan.

De Hogepriester bidt!

Onze Vader die in de hemelen zijt Uw naam worde geheiligd Uw koninkrijk kome Uw wil geschiede Op aarde zoals in de hemel Geef ons heden ons dagelijks brood En vergeef ons onze schulden Gelijk ook wij aan anderen vergeven En leidt ons niet in verzoeking Maar verlos ons van de boze Want van U is het koninkrijk En de kracht en de heerlijkheid Tot in eeuwigheid In eeuwigheid Amen

De Hogepriester bidt!

de Heere zegent jou en Hij beschermt jou Hij schijnt Zijn licht over jouw leven Hij zal genadig zijn en heel dicht bij je zijn Hij zal Zijn vrede aan je geven de Heere zegent u en Hij beschermt u Hij schijnt Zijn licht over uw leven Hij zal genadig zijn en heel dicht bij u zijn Hij zal Zijn vrede aan u geven (2x)

De Hogepriester bidt!