De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Schriftlezing: Mattheüs 28: 16-20

2 Psalm 136: 1, 2 en 3 Looft den HEER, want Hij is goed,
Vers 1 Looft den HEER, want Hij is goed, trouw in alles wat Hij doet. Want zijn goedertierenheid zal bestaan in eeuwigheid.

3 Psalm 136: 1, 2 en 3 Geeft den God der goden eer,
Vers 2 Geeft den God der goden eer, jubelt voor der heren Heer. Hij doet wondren, Hij alleen trouw door alle tijden heen.

4 Psalm 136: 1, 2 en 3 Looft Hem die de hemel schiep,
Vers 3 Looft Hem die de hemel schiep, zijn verstand is grondloos diep. Hij bereidde zee en land. Eeuwig houdt zijn liefde stand.

5 Psalm 136: 5, 6 en 8 Die Egypte sloeg met rouw,
Vers 5 Die Egypte sloeg met rouw, toonde Israël zijn trouw. Hij bevrijdt met sterke hand. Eeuwig houdt zijn liefde stand.

6 Psalm 136: 5, 6 en 8 Die de grote Schelfzee spleet,
Vers 6 Die de grote Schelfzee spleet, Israël ontkomen deed. Looft den Heer, Hij gaat ons voor, Hij is trouw de eeuwen door.

7 Psalm 136: 5, 6 en 8 Israël geleidde Hij veilig door de woestenij.
Vers 8 Israël geleidde Hij veilig door de woestenij. Hij wijst ons het rechte spoor. Trouw is Hij de eeuwen door.

8 ELB 188 ‘k Stel mijn vertrouwen
Canon 'k Stel mijn vertrouwen op de Heer mijn God. Want in zijn hand ligt heel mijn levenslot. Hem heb ik lief, zijn vrede woont in mij. 'k Zie naar Hem op en weet: Hij is mij steeds nabij.

9 OTH 402, God kent jou God kent jou vanaf het begin,
Refrein (2x) God kent jou vanaf het begin, helemaal van buiten en van binnenin. Hij kent al je vreugde en al je verdriet, want Hij ziet de dingen  die een ander niet ziet.

10 OTH 402, God kent jou En weet je wat zo mooi is;
Couplet En weet je wat zo mooi is; bij Jezus voel je je vrij om helemaal jezelf te zijn, want Hij houdt van jou ja, Hij houdt van jou ja, Hij houdt van jou en mij.

11 OTH 402, God kent jou God kent jou vanaf het begin,
Refrein God kent jou vanaf het begin, helemaal van buiten en van binnenin. Hij kent al je vreugde en al je verdriet, want Hij ziet de dingen  die een ander niet ziet.

12 Psalm 75 U alleen, U loven wij, U loven wij, onze Heer,
Vers 1 U alleen, U loven wij, U loven wij, onze Heer, want uw naam zo rijk van eer is tot onze vreugd nabij. Men vertelt in heel het land al de wondren van uw hand.

13 ELB 212, Heer wat een voorrecht
Vers 1 Heer, wat een voorrecht om in liefde te gaan, schouder aan schouder in uw wijngaard te staan; samen te dienen, te zien wie U bent, want uw woord maakt uw wegen bekend.

14 ELB 212, Heer wat een voorrecht
Refrein Samen op weg gaan, dat is ons gebed, als een volk dat juist daarvoor door U apart is gezet. Vol van uw liefde, genade en kracht, als een lamp die nog schijnt in de nacht.

15 ELB 212, Heer wat een voorrecht
Vers 2 Samen te strijden in woord en in werk.   Eén zijn in U, dat alleen maakt ons sterk,   delen in vreugde, in zorgen, in pijn,   als uw kerk, die waarachtig wil zijn.  

16 ELB 212, Heer wat een voorrecht
Refrein Samen op weg gaan, dat is ons gebed, als een volk dat juist daarvoor door U apart is gezet. Vol van uw liefde, genade en kracht, als een lamp die nog schijnt in de nacht.

17 ELB 466, Onze Vader Onze Vader die in de hemelen zijt,
Uw Naam worde geheiligd. Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede op aarde, zoals in de hemel. Geef ons heden ons dagelijks brood en vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij aan anderen vergeven;

18 ELB 466, Onze Vader … en leidt ons niet in verzoeking,
maar verlos ons van de boze. Want van U is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid tot in eeuwigheid. Amen.

19 OTH 137, Zegenlied Zegen mij op de weg die ik moet gaan.
Vers 1 Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Zegen mij op de plek waar ik zal staan. Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. O God, zegen mij alle dagen lang!

20 OTH 137, Zegenlied Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij.
Refrein Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij. Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij als de bron van leven, die ontspringt, diep in mij. Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij.

21 OTH 137, Zegenlied Zegen ons waar we in geloof voor leven.
Vers 2 Zegen ons waar we in geloof voor leven. Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Zegen om de ander tot zegen te zijn! O God, zegen ons tot in eeuwigheid!

22 OTH 137, Zegenlied Refrein 2x Vader maak ons tot een zegen hier in de woestijn. Wachtend op Uw milde regen, om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede zijn wij zegenend nabij. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn.

23 OTH 137, Zegenlied Van uw liefde delend,
waarin wij zelf tot bron van zegen zijn.

24 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen"

Verwante presentaties


Ads door Google