De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 1/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, heilig is uw.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 1/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, heilig is uw."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 1/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, heilig is uw naam. Laat uw koninkrijk spoedig komen. Laat uw wil worden gedaan. In de hemel, zo ook hier op aard'. (herhalen)

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 2/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) Refrein: Want van U is het koninkrijk,) de kracht en de heerlijkheid,) 2x tot in eeuwigheid.)

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 3/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, geef ons daag’lijks brood. En vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij dat doen. Hen vergeven die ons iets schuldig zijn.

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 4/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) Refrein: Want van U is het koninkrijk,) de kracht en de heerlijkheid,) 2x tot in eeuwigheid.)

5 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 5/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) En leidt ons niet in verzoeking, Maar verlos ons van het kwaad. Refrein: Want van U is het koninkrijk,) de kracht en de heerlijkheid,) 2x tot in eeuwigheid.) Amen.

6 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 6/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, heilig is uw naam. Laat uw koninkrijk spoedig komen. Laat uw wil worden gedaan. In de hemel, zo ook hier op aard'. (herhalen) Refrein: Want van U is het koninkrijk, ) de kracht en de heerlijkheid,)2x tot in eeuwigheid. ) Onze Vader in de hemel, geef ons daag’lijks brood. En vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij dat doen. Hen vergeven die ons iets schuldig zijn. Refrein: Want van U is het koninkrijk, ) de kracht en de heerlijkheid,)2x tot in eeuwigheid. ) En leidt ons niet in verzoeking, Maar verlos ons van het kwaad. Refrein: Want van U is het koninkrijk, ) de kracht en de heerlijkheid,)2x tot in eeuwigheid. ) Amen.


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 1/5 ONZE VADER - 436 (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, heilig is uw."

Verwante presentaties


Ads door Google