De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) Ik zie uit naar de dag die.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) Ik zie uit naar de dag die."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) Ik zie uit naar de dag die straks komen zal, als Jezus komt en we horen de klank van bazuingeschal, als Jezus komt.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 2/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) Zie, Hij komt dan op de wolken met heerlijkheid en eer en dan buigen alle volken met eerbied voor Hem neer.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 3/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) En we zingen: Heilig, heilig, heilig is de Heer, heilig, heilig, heilig is de Heer. En we zingen: heilig, heilig, heilig is de Heer, de Almachtige, die was en is en komt. Ik zie uit naar de dag die straks komen zal

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 4/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) als Jezus komt en we horen de klank van bazuingeschal, als Jezus komt. Een nieuwe hemel en een aarde zonder ziekte, zonder pijn, zonder honger, zonder oorlog, wat heerlijk zal dat zijn.

5 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 5/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) En we zingen: Heilig, heilig, heilig is de Heer, heilig, heilig, heilig is de Heer. En we zingen: heilig, heilig, heilig is de Heer, de Almachtige, die was en is en komt.

6 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 6/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) Maar ik weet dat die dag die straks komen zal, niet eerder komt en ik weet dat de klank van bazuingeschal,

7 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 7/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) niet eerder komt, voordat alle mensen weten wat Jezus heeft gedaan. Daarom gaf Hij ons de opdracht de wereld in te gaan.

8 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 8/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) En we zingen: Jezus, Jezus, Jezus is de Heer, Jezus, Jezus, Jezus is de Heer. En we zingen: Jezus, Jezus, Jezus is de Heer, de Almachtige, die was en is en komt.

9 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 9/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) Ik zie uit naar de dag die straks komen zal, als Jezus komt en we horen de klank van bazuingeschal, als Jezus komt. Zie, Hij komt dan op de wolken met heerlijkheid en eer en dan buigen alle volken met eerbied voor Hem neer. En we zingen: Heilig, heilig, heilig is de Heer, heilig, heilig, heilig is de Heer. En we zingen: heilig, heilig, heilig is de Heer, de Almachtige, die was en is en komt. Ik zie uit naar de dag die straks komen zal als Jezus komt en we horen de klank van bazuingeschal, als Jezus komt. Een nieuwe hemel en een aarde zonder ziekte, zonder pijn, zonder honger, zonder oorlog, wat heerlijk zal dat zijn. En we zingen: Heilig, heilig, heilig is de Heer, heilig, heilig, heilig is de Heer. En we zingen: heilig, heilig, heilig is de Heer, de Almachtige, die was en is en komt. Maar ik weet dat die dag die straks komen zal, niet eerder komt en ik weet dat de klank van bazuingeschal, niet eerder komt, voordat alle mensen weten wat Jezus heeft gedaan. Daarom gaf Hij ons de opdracht de wereld in te gaan. En we zingen: Jezus, Jezus, Jezus is de Heer, Jezus, Jezus, Jezus is de Heer. En we zingen: Jezus, Jezus, Jezus is de Heer, de Almachtige, die was en is en komt.


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG - 551 (Marcel Zimmer) Ik zie uit naar de dag die."

Verwante presentaties


Ads door Google