De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 1/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Ik vertrouw op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 1/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Ik vertrouw op."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 1/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Ik vertrouw op U Ik vertrouw op U, o God. (2x) U geneest mijn ziel U geneest mijn ziel, o God. (2x)

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 2/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Refrein: Mijn hoop is op U, de Heer die de hemel en aarde gemaakt heeft; mijn hoop is op U, mijn schepper, mijn rots en mijn heil.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 3/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Ik vertrouw op U Ik vertrouw op U, o God. (2x) Heer, ik schuil bij U Heer, ik schuil heel dicht bij U. (2x)

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 4/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Refrein: Mijn hoop is op U, de Heer die de hemel en aarde gemaakt heeft; mijn hoop is op U, mijn schepper, mijn rots en mijn heil.

5 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 5/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Ik vertrouw op U Ik vertrouw op U, o God. Ik vertrouw op U Ik vertrouw op U, o God.

6 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 6/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Ik vertrouw op U, (3x) o God. U geneest mijn ziel, (3x) o God. Refrein: Mijn hoop is op U, de Heer die de hemel en aarde gemaakt heeft; mijn hoop is op U, mijn schepper, mijn rots en mijn heil. Ik vertrouw op U (3x), o God. Heer, ik schuil bij U, (2x) Heer, ik schuil heel dicht bij U. Heer, ik schuil bij U, (2x) Heer, ik schuil heel dicht bij U. Refrein: Mijn hoop is op U, de Heer die de hemel en aarde gemaakt heeft; mijn hoop is op U, mijn schepper, mijn rots en mijn heil. Ik vertrouw op U, (3x) o God.


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Universal Songs t/a Samuel Music 1/5 IK VERTROUW OP U - 519 (Peter van Essen) Ik vertrouw op."

Verwante presentaties


Ads door Google