De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 1/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Ik wil juichen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 1/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Ik wil juichen."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 1/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en ik behoor U toe. Mijn aanbidding is slechts voor U wat ik ook denk of voel.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 2/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Refrein: En ik ga door de poorten met een loflied, want ik wil U ontmoeten deze dag. En ik zing U alle lof toe, 'k hef mijn handen naar U op. Ik prijs uw naam, God van de eeuwigheid.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 3/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en ik behoor U toe. Mijn aanbidding is slechts voor U wat ik ook denk of voel.

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 4/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Want de Heer is goed. Zijn goedertierenheid is tot in eeuwigheid, amen! Ja, de Heer is goed, zijn liefde en zijn trouw zijn tot in eeuwigheid, amen!

5 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 5/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Refrein: En ik ga door de poorten met een loflied, want ik wil U ontmoeten deze dag. En ik zing U alle lof toe, 'k hef mijn handen naar U op. Ik prijs uw naam (3x) God van de eeuwigheid (3x)

6 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 6/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en ik behoor U toe. Mijn aanbidding is slechts voor U wat ik ook denk of voel. Refrein: En ik ga door de poorten met een loflied, want ik wil U ontmoeten deze dag. En ik zing U alle lof toe, 'k hef mijn handen naar U op. Ik prijs uw naam, God van de eeuwigheid. Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en ik behoor U toe. Mijn aanbidding is slechts voor U wat ik ook denk of voel. Want de Heer is goed. Zijn goedertierenheid is tot in eeuwigheid, amen! Ja, de Heer is goed, zijn liefde en zijn trouw zijn tot in eeuwigheid, amen! Refrein: En ik ga door de poorten met een loflied, want ik wil U ontmoeten deze dag. En ik zing U alle lof toe, 'k hef mijn handen naar U op. Ik prijs uw naam, ik prijs uw naam, God van de eeuwigheid, God van de eeuwigheid.


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2002 Reli Music Productions 1/5 IK WIL JUICHEN VOOR U - 589 (Elisa Krijgsman) Ik wil juichen."

Verwante presentaties


Ads door Google