De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”

Verwante presentaties


Presentatie over: "BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”"— Transcript van de presentatie:

1 BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”

2 Suiker

3 Kristalsuiker  Kristalsuiker is de meest gebruikelijke zoetstof en wordt gevormd uit kleine kristalen. Het wordt gebruikt voor zoetstof zowel bij het bakken en koken als met een kopje van koffie of thee.

4 Bruine Suiker  Bruine suiker wordt vaak gebruikt in het koekrecepten, desserts, in sommige hoofdgerechten, sauzen en marinades.

5 Nib suiker  Nib suiker is een verharde suiker die eruit ziet als kleine hagelstenen. Nib suiker wordt meestal gebruikt als garnering bij taarten omdat het bij hoge temperatuur niet smelt.

6 Poedersuiker  Poedersuiker wordt gebruikt als een zoetstof in snoep, gebak en drankjes, maar het wordt ook gebruikt voor decoratie op bijvoorbeeld taarten en cakes. U kunt ook glazuur met poedersuiker maken.

7 Vanille suiker Vanille suiker wordt gebruikt voor het toevoegen van een zoete, vanillearoma aan gebakjes.

8 Andere Zoetstoffen

9 Honing  Honing is een gebruikelijke zoetstof in thee. Het wordt ook gebruikt als een sandwich beleg, koken en roomijs. Bij het koken, wordt honing vaak gebruikt als beglazing.

10 Foto's in de presentatie zijn afkomstig uit het publieke domein via het internet. De presentaties worden gebruikt voor non-profit educatieve doeleinden.


Download ppt "BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”"

Verwante presentaties


Ads door Google