De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden; Warme Desserts- Koude Desserts- Ozlan.net.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden; Warme Desserts- Koude Desserts- Ozlan.net."— Transcript van de presentatie:

1 Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden; Warme Desserts- Koude Desserts- Ozlan.net

2  Voor je begint met het maken van een dessert moet je begrijpen hoe je de fundament maakt, dit is de basis.  De basis is verdeeld in  Gebak dat bladerdeeg bevat, korte zoet pasta en choux  Zuivel / Ei gebaseerde desserts  Cake gebaseerde desserts Puffpastry.co.uk

3  Er zijn drie manieren om bladerdeeg pasta te maken Engels, Frans en Schots (bekend als bladerdeeg)  De ingrediënten zijn hetzelfde voor elke, het verschil is hoe ze gelamineerd worden.  Laminaten wordt gemaakt door het opbouwen van lagen van het deeg en vet.  Het is wanneer de pasta op een warme oven word geplaatst en het vet smelt tot stoomzakken dat de pasta doen stijgen en lagen creëert dat het licht en makkelijke eetbaar maakt.

4  Het deeg is een sterke mengsel van bloem dat nodig is om de stoom van de vet, water, margarine, citroensap en koude boter te weerstaan.  De bloem, margarine, citroensap en water zijn gemengd met elkaar om harde deeg te maken.  Het deeg moet goed gewerkt zijn om de gluten die het eiwit in de bloem zitten te ontwikkelen, mengen tot een zekere mate van elasticiteit wordt bereikt.

5  Turnovers  Gateaux Pthivier  Millefeuilles  Jelousie  Palmiers  Fruit Bands  Appelstrudel Sweet,fantasies.co

6  Is een mengeling van zachte bloem, boter, citroensap, glazuur en eieren. Bak poeder is optioneel.  Een goede gebak Moet zacht en gemakkelijk zijn op het palet  Dit wordt bereikt door het selecteren van de juiste sterkte van de bloem, die een laag eiwitgehalte moet hebben  Overbelasten van het deeg kan ook leiden tot het broos worden en zal leiden tot het krimpen tijdens het bakken en zal het eet kwaliteit vernietigen. F .com

7  Een verscheidenheid van taarten  fruit bands  Koekjes om desserts te vergezellen  fruit vlaaien  gebakjes Flickr.com

8  Soesjes gebak is een mengeling van water, boter, suiker sterke bloem  De water en vet is gekookt in een pan en de bloem word later in de pan toegevoegd.  Hou de pan op de kookplaat voor 2 minuten en toast de mengeling door constant the roeren.  Neem de mengsel af het vuur en laat het koelen  Voeg eieren langzaam kloppend toe voor een gladde samenhang

9  Gateaux St Honre  Oliebollen  Profiteroles  Enclairs  kleine meel Dessertfirst.type

10  Dessert gebaseerd op zuivzel zijn zeer populair omdat ze romig zijn en het is makkelijk op het pallet  Ze kunnen gemaakt worden van ingrediënten zoals room, eieren, yoghurt en  Zuivel desserts en basissen kunnen zowel warm als koud zijn

11  Room ijs  Brûlee  Kwarktaart  Mousse  panna cotta  Markiezin  Souffle  roulade Bbcgoodfood.co

12  Cake is gemaakt van eieren, vet, suiker, bloem en soms word glycerine toegevoegd om de cake vochtig te houden.  Spons is een vet vrij mengsel dat lichter is dan een cake basis.  In beide gevallen beluchting maakt de taart / spons licht en luchtig dat wordt bereikt door de lucht die is opgenomen tijdens het mengen.

13  Tortens  Gateaux  petit meel  fruit vlaaien  Kleinigheden  Markies  Gestoomde pudding spons Sweetnapa.co


Download ppt "Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden; Warme Desserts- Koude Desserts- Ozlan.net."

Verwante presentaties


Ads door Google