De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voedingssupplement. Wat is LifePak ® ? LifePak ® is een voedingsprogramma dat rijk is aan essentiële en semi-essentiële micronutriënten voor de ondersteuning.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voedingssupplement. Wat is LifePak ® ? LifePak ® is een voedingsprogramma dat rijk is aan essentiële en semi-essentiële micronutriënten voor de ondersteuning."— Transcript van de presentatie:

1 Voedingssupplement

2 Wat is LifePak ® ? LifePak ® is een voedingsprogramma dat rijk is aan essentiële en semi-essentiële micronutriënten voor de ondersteuning van de gezondheid en het welzijn.

3 3. Complete voeding voor de botten 4. Bevordert een gezonde immuunfunctie 2. Cardiovasculaire voordelen 1. Verschaft voedingsstoffen die bijdragen tot een evenwichtige gezondheid Voordelen van LifePak ® 7 formules in 1

4 6.Beschermt uw lichaam tegen de symptomen van veroudering 5.Ondersteunt een normale bloedsuikerstofwisseling 7.Verbetert uw antioxidatieve afweersysteem (vervolg) Voordelen van LifePak ® 7 formules in 1

5 1. Verschaft voedingsstoffen Vitaminen en mineralen worden beschouwd als voedingsstoffen. Een optimale inname (door voedsel of voedingssupplementen) zal een optimale gezondheid bevorderen. Tekort Kritiek gehalte Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) Optimaal gehalte aan voedingsstoffen ondersteund door veiligheids- en werkzaamheidsstudies *De bedoeling van dit diagram is om duidelijk te maken hoe de ADH en het optimale gehalte aan voedingsstoffen een tekort aan voedingsstoffen aanpakken. Beide beogen een hogere inname van voedingsstoffen dan het kritieke punt (een lagere inname van voedingsstoffen dan het kritieke punt leidt tot een tekort). Een optimaal gehalte aan voedingsstoffen biedt echter extra voordelen. *

6 2. Cardiovasculaire voordelen  Homocysteïne (vitamine B)  Bloedklonters (calcium) LifePak ® biedt een goede voedingsondersteuning met calcium voor andere belangrijke aspecten van de cardiovasculaire gezondheid  Bloedsomloop (flavonoïden en vitamine B)

7 2. Cardiovasculaire voordelen 1.Verschaft voedingsstoffen voor een normale homocysteïnestofwisseling (vitamine B) 2.'Vangt' vrije radicalen en beschermt lipiden tegen oxidatieve schade (antioxidanten) 3.Behoudt de natuurlijke reactie van het lichaam op ontstekingen (vitamine D) 4.Ondersteunt een normale, gezonde bloedsomloop (flavonoïden en vitamine B)

8 3. Voedingsstoffen voor de botten Normaal bot Dunner wordend bot Fragiel bot  Calcium is het belangrijkste mineraal voor de botmatrix  Magnesium is het tweede belangrijkste mineraal voor de botten  Vitamine D bevordert de calciumopname  Vitamine K ondersteunt de botmineralisatie door de aanvoer van osteocalcine LifePak ® biedt een goede voedingsondersteuning voor verschillende belangrijke aspecten van de botgezondheid: Onder een microscoop wordt duidelijk dat de structuur van botweefsel poreus is. Naarmate we ouder worden, hebben zowel genetica als een goede voedingsondersteuning een invloed op de sterkte van onze botten.

9 Vitamine A en C: Bevorderen de celimmuniteit. Zink en vitamine B12: Immuuncellen moeten zich snel delen en vermenigvuldigen om virussen en bacteriën te bestrijden. Telkens als een immuuncel zich deelt, moet het DNA ervan zich voortplanten. Zink en vitamine B12 zijn essentieel voor de synthese van DNA. β-caroteen en selenium: Essentieel voor de immuunfunctie. Uw immuunsysteem heeft een optimale voeding nodig om correct te kunnen werken. 4. Bevordert een normale immuunfunctie

10 5. Suikerstofwisseling LifePak ® helpt het lichaam om binnen zijn eigen homeostasesysteem te blijven, en draagt bij tot een goede metabolisatie van de opgenomen/opgeslagen koolhydraten. Chroom: - Bevordert de katabolie van koolhydraten door de insulinewerking te versterken. • Vitamine B • Zink insuline chroom transport van glucose naar de cel insulinereceptor Energie! De voedingsstoffen in LifePak ® optimaliseren eveneens de suikerstofwisseling. Chroom vergroot het effect van insuline aangezien het zich vastbindt aan de membraanreceptor. Zo kan de glucose binnendringen in de cel en omgezet worden in energie.

11 6. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen Elke molecule in ons lichaam heeft een specifieke functie. Die functie kan echter uitgeschakeld worden als een vrije radicaal een elektron steelt van de functionele molecule. Antioxidanten beschermen functionele moleculen door extra elektrons af te staan om vrije radicalen te neutraliseren en er zo voor te zorgen dat functionele moleculen functioneel blijven. De vrije radicaal wordt gestabiliseerd door een elektron van de antioxidant Stap 1 Stap 2 Instabiele vrije radicaal die een elektron mist Gestolen elektron van een functionele molecule e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- De functionele molecule kan zijn functie niet meer uitoefenen e-e- e-e- e-e- e-e- De antioxidant beschermt de functionele molecule door één van zijn eigen elektrons af te staan De functionele molecule kan zijn functie weer uitoefenen e-e- e-e- e-e- Antioxidanten beschermen de functies van moleculen

12 Gebaseerd op de Pharmanex Scanner-database die scans van meer dan 5 miljoen individuen tussen 2003 en 2008 bevat. Effect van het gebruik van LifePak ® op Scannerscores 7.Verbetert uw antioxidatieve afweersysteem Niets is zo essentieel als een gezonde voeding. U zou ernaar moeten streven om elke dag 5 tot 9 porties fruit en groenten te eten. Wanneer u een te hectisch leven leidt, kan LifePak ® u de nodige antioxidatieve voedingsstoffen verschaffen. 37,164

13 LifePak ® bevat • Flavonoïden een volledig spectrum van antioxidanten Vitamine E bestaat in 8 verschillende natuurlijke vormen die synergetisch samenwerken. Synthetische vitamine E bevat slechts één vorm. Gebufferde vitamine C is milder voor de maag en wordt beter opgenomen dan gewoon ascorbinezuur. Deze 4 mineralen staan bekend als antioxidatieve cofactoren die de productie van specifieke intrinsieke antioxidanten in het lichaam ondersteunen • Alle 8 vormen van natuurlijke vitamine E • Gebufferde vitamine C • Selenium, koper, zink en mangaan • 4 carotenoïden Bètacaroteen, lycopeen, luteïne en zeaxanthine. Groene thee catechinen, polyfenolen, quercetine, naringenine en hesperidine.

14 Gebruik van het product Neem LifePak ® samen met Marine Omega of Optimum Omega in om de opname van belangrijke vetoplosbare voedingsstoffen te vergroten. Neem de producten met vitaminen/mineralen tijdens de maaltijd in voor een betere verteerbaarheid.

15 Optimale verzadiging van voedingsstoffen • Uit onderzoek is gebleken dat in water oplosbare voedingsstoffen binnen 8-12 uur na inname uit de bloedstroom verwijderd zijn. Voor een continue antioxidatieve bescherming met in water oplosbare antioxidanten is het beter om elke dag zowel 's morgens als 's avonds een dosis in te nemen. De stijging van het gehalte aan voedingsstoffen in het bloedserum na elk zakje LifePak ® 7.30 u 18.30 u Inname van LifePak ® slechts eenmaal per dag Door LifePak ® tweemaal per dag in te nemen, wordt de hele dag een optimale verzadiging behouden 7.30 u18.30 u Optimale verzadiging van voedingsstoffen De conceptuele diagrammen zijn gebaseerd op de bevindingen van Navarro (2003) en Levine (1996) waaruit een verwijdering uit de bloedstroom na 8-12 uur blijkt. * * *

16 Sleutelpunten - Verschaft een goede voedingsondersteuning voor het hele lichaam - Behoudt de homeostase van het lichaam - Biedt antioxidatieve ondersteuning aan celstructuren - Selectie van superieure bronnen van voedingsstoffen • Goed werkend immuunsysteem • Rustige slaap • Energie *NSE marktonderzoek (december 2001) Aan 213 LifePak ® gebruikers werd gevraagd welke verschillen zij merkten na minstens drie maanden LifePak ® ingenomen te hebben. De drie meest vermelde antwoorden waren*:


Download ppt "Voedingssupplement. Wat is LifePak ® ? LifePak ® is een voedingsprogramma dat rijk is aan essentiële en semi-essentiële micronutriënten voor de ondersteuning."

Verwante presentaties


Ads door Google