De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bevat via nanotechnologie verkregen CoQ10. Wat is CoQ10? Co ë nzym Q10 of ubiquinon Een vetoplosbaar, vitamineachtig molecuul dat de energieproductie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bevat via nanotechnologie verkregen CoQ10. Wat is CoQ10? Co ë nzym Q10 of ubiquinon Een vetoplosbaar, vitamineachtig molecuul dat de energieproductie."— Transcript van de presentatie:

1 Bevat via nanotechnologie verkregen CoQ10

2 Wat is CoQ10? Co ë nzym Q10 of ubiquinon Een vetoplosbaar, vitamineachtig molecuul dat de energieproductie in cellen katalyseert. Aanwezig in alle celmembranen en in alle celkernen en celmitochondri ë n. Naarmate de leeftijd vordert, produceert het lichaam minder CoQ10.

3 Wat is CoQ10? Het CoQ10-gehalte in het lichaam bereikt een piek rond twintigjarige leeftijd. Tegen tachtigjarige leeftijd is het CoQ10-gehalte met 65% afgenomen. Bij belangrijke organen treedt al functieverlies op bij een afname van slechts 25%. Statines belemmeren de aanmaak van CoQ10.

4 Wat is CoQ10? SLECHTE ABSORPTIE!!! IEDEREEN heeft CoQ10 nodig. Er is slechts één probleem...

5 Absorptie van CoQ10 CoQ10 is vetoplosbaar Afname van de absorptie in het maag- darmkanaal leeftijd, absorptie

6 Pharmanex ® Science Maakte gebruik van een geavanceerde technologie om het absorptieprobleem op te lossen. Eén van de grootste onderzoeksgebieden ter wereld.

7

8 Steunende organisaties

9

10

11

12 Nanotechnologie Gebruikt atomische moleculen van 1-100 nm om nieuwe materialen te creëren. Nanotechnologie reduceert moleculen tot de afmeting van een atoom. Met behulp van nanotechnologie werken moleculen beter en efficiënter.

13

14 Nanotechnologie

15

16

17 ABSORPTIE TOT 10x BETER DAN BIJ CoQ10 IN POEDER- OF SOFTGELVORM

18 Concurrentievoordeel Maakt gebruik van een eigen monomoleculaire afgifte van CoQ10 ter bevordering van de biobeschikbaarheid. Nano-inkapselingstechnologie verbetert de oplosbaarheid en verspreiding van voedingsstoffen. Nano-inkapselingstechnologie verbetert tevens de productstabiliteit en voorkomt oxidatie.

19 Concurrentievoordeel Absorptie van CoQ10

20 De voordelen van NanoCoQ10 voor de gezondheid Primaire voordelen –Versterkt de hartspier en verbetert de bloedcirculatie –Ondersteunt een normale bloeddruk –Biedt krachtige bescherming tegen vrije radicalen binnenin de cellen (mitochondri ë n) –Produceert cellulaire energie, ATP Secundaire voordelen –Bevordert de werking van vitamine E bij de antioxidatieve bescherming van het lichaam –Maakt de huid gezonder –Maakt de tanden en het tandvlees gezonder –Ondersteunt een normale immuunfunctie

21 CoQ10 en het hart Het hart bevat de meeste mitochondriën. Het is bewezen dat CoQ10 de gezondheid van het hart aanzienlijk bevordert. Dit wordt ondersteund door ten minste 9 dubbelblinde studies. Regenereert vitamine E 1 Mortensen SA, et al. Drug Exptl Clin Res 1985;11:581–93. 2 Soja AM, Mortensen SA. Ugeskr Laeger 1997;159:7302–8.

22 Andere voordelen voor de gezondheid Algehele weerstand Periodontale gezondheid Gezondheid van de cellen op de lange termijn Gezondheid van de huid Netwerk van antioxidanten

23 “CoQ10 is een voorbeeld van een antioxidant die door innovatieve onderzoekers en artsen getest is en met vlag en wimpel geslaagd is." - Dr. Lester Packer, Ph.D.


Download ppt "Bevat via nanotechnologie verkregen CoQ10. Wat is CoQ10? Co ë nzym Q10 of ubiquinon Een vetoplosbaar, vitamineachtig molecuul dat de energieproductie."

Verwante presentaties


Ads door Google