De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het Voedingsconcept Party & Proeverij. Welkom Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het Voedingsconcept Party & Proeverij. Welkom Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?"— Transcript van de presentatie:

1 Het Voedingsconcept Party & Proeverij

2 Welkom

3 Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?

4 Let dan nu goed op!

5 En ondervind wat wij voor u kunnen betekenen

6 is een voedingsconcept dat staat voor weinig inname van suikers en koolhydraten. is een voedingsconcept dat staat voor weinig inname van suikers en koolhydraten.

7 Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee u de overtollige kilootjes van u afschut en uw gewicht op peil houdt.

8 U rekent voor eens en altijd af met uw overgewicht!!

9 Wat kan Ladieeta voor u betekenen - Snel (6 tot 10 kg per maand) - Eenvoudig (niet tellen of wegen) - Duurzaam (geen jojo-effect) - Geen honger (na 24 tot 48 uur) - Vetverbranding met behoud van spiermassa

10 Wat gebeurt er nu tijdens het programma ?

11 Het lichaam gaat als eerste de koolhydraten verbranden en pas daarna komt het lichaam bij de vetverbranding.

12 Omdat wij in onze maatschappij nogal een koolhydraatrijke voeding nuttigen komen wij vaak niet aan de vetverbranding toe

13 Het LADIEETA voedingsprogramma is gebaseerd op een beperkte opname van suikers en koolhydraten, een evenwichtige opname van eiwitten en plantaardige vetten in combinatie met een ruime opname aan vezels, vitaminen en mineralen

14 Bij het LADIEETA voedingsprogramma wordt de hoeveelheid prote ï nen en vitaminen behouden en enkel de hoeveelheid glucose (suikers - koolhydraten) en vetten verminderd.

15 De prote ï nen zijn onmisbare bouwstenen voor de constructie van de meeste van onze weefsels. Het grootste deel van ons lichaam is opgebouwd uit prote ï nen: onze spieren, interne organen, hart, lever, nieren maar ook onze ogen en beenderen.

16 Door de opname van suikers en koolhydraten te beperken brengen we ons lichaam in "ketose".

17 Ketose is het teken dat je lichaam vet verbrandt!!

18 Bovendien hebben de keton-lichamen een bijzonder effect: zij geven een gevoel van verzadiging - geen hongergevoel ! Een energiek gevoel en een hoger concentratie vermogen. ( minimale schommeling van de bloedsuikerspiegel)

19 Wat is het verschil met andere diëten ?

20 U heeft geen jojo effect door de toevoeging van proteïne supplementen. Deze zorgen ervoor dat uw spiermassa niet afneemt wat bij andere diëten die vaak gebaseerd zijn op het nuttigen van weinig calorieën wel gebeurt.

21 U heeft tot 85% vetverbranding. Van nature verbrandt het lichaam eerst de koolhydraten en daarna de vetten. Door een minimum aan koolhydraten te nuttigen gaat u meteen vet verbranden.

22 U heeft sneller resultaat omdat u na 48 uur in ketose bent en daardoor niet eerst de koolhydraten hoeft te verbranden maar u gaat dan direct vet verbranden.

23 Het programma is heel gemakkelijk aan te passen aan uw sociale leefomgeving zelfs een bezoek aan uw favoriete restaurant blijft met wat kleine aanpassingen mogelijk.

24 U kunt uw verdere leven genieten van een duurzaam resultaat mits u natuurlijk niet terug valt in uw oude eetpatroon. Ook hierbij wordt u ondersteund door uw persoonlijke afslankcoach.

25 is een uniek en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma om op een efficiënte en duurzame manier de overtollige vetmassa weg te werken, aangepast aan onze huidige levenssfeer.

26 werkt uitsluitend met hoog kwalitatieve en evenwichtige voedingssupplementen waardoor afslanken op een veilige, efficiënte, duurzame en aangename manier mogelijk is.

27 Het programma bestaat uit 3 delen 1 Het afslankprogramma 2 Het afbouwprogramma 3 Het balansprogramma

28 Overgewicht vormt een probleem voor het uiterlijk en leidt tot innerlijke klachten, zoals hart- en vaatziektes en diabetes. U kunt aan een van onze afslankcoaches raad vragen om zo de eerste stap te zetten in de goede richting van een gezond gewicht.

29 Dankjewel voor jullie aandacht

30 Enkele tips Voorafgaande aan de party zet je de hapjes op tafel, zoals b.v. in stukjes gesneden repen en wafels wat verschillende koekjes en verschillende nootjes. Tijdens de party laat je b.v. de muesli proeven in de alprosoja yoghurt en je laat bvb de chocoladeshake proeven. Ook is het leuk om een omelet of een pannenkoek te bakken of de kippensoep te bereiden. Na afloop van de party deel je de prijslijst en het informatieformulier uit. Vertel er duidelijk bij dat dit geen bestelformulier is maar dat bij interesse de klant een afspraak met je kan maken.


Download ppt "Het Voedingsconcept Party & Proeverij. Welkom Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?"

Verwante presentaties


Ads door Google