De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam."— Transcript van de presentatie:

1

2 Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam.
Maak kennis met het Galvanic Spa™ System II: Een programmeerbaar apparaat met gepatenteerde galvanische stroom die zich automatisch aanpast aan de behoeften van de huid en verwisselbare opzetstukjes voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam. Werkt synergistisch samen met speciaal samengestelde producten om het transport van ingrediënten die de huid revitaliseren, herstellen en verjongen te vergemakkelijken.

3 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Een complete schoonheidsbehandeling in uw eigen huis. Dankzij het Galvanic Spa™ System II met verwisselbare opzetstukjes voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam kunt u thuis profiteren van een schoonheidsbehandeling zoals in een beautycentrum. De conductor voor het gezicht: deze heeft exact dezelfde voordelen als een vaste Galvanische conductor, maar is verwisselbaar, waardoor ook andere toepassingen mogelijk zijn.

4 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Een complete schoonheidsbehandeling in uw eigen huis. De conductor voor het lichaam: de drie afgeronde bobbeltjes zorgen voor een optimaal contact met de huid en een verbeterde massage. De conductor voor de hoofdhuid: deze conductor ziet eruit als een kam en gaat gemakkelijk door het haar. Hierbij staat de conductor steeds in contact met uw hoofdhuid.

5 Voornaamste voordelen
Aangenaam Door zijn ergonomische en compacte vorm ligt het apparaatje prettig in de hand en is het makkelijk te gebruiken. Veilig Het is het enige systeem op de markt dat op veilige en milde wijze zwakstroom afgeeft en zich automatisch aanpast aan de specifieke behoeften van uw huid.

6 Voornaamste voordelen
Praktisch De gebruiker kan de polariteit instellen - hierdoor kunnen er meer producten gebruikt worden met het Galvanic Spa™ System II. Flexibele programmering - hierdoor zijn meerdere toepassingen mogelijk: hoofdhuid, gezicht, lichaam. Vervangbare batterijen - geen gedoe met snoeren, adapters en stopcontacten.

7 Voornaamste voordelen
Betaalbaar Vergeleken met een traditionele Galvanische behandeling in een beautycentrum is het Nu Skin Galvanic Spa™ System II een uitstekende investering met geweldige resultaten.

8 Voornaamste voordelen
Effectief De Treatment Gels bevatten verschillende ingrediënten die heilzaam zijn voor huid en haar. Ze helpen de huid herstellen van stress en bevorderen de circulatie, cellulaire energie en de gezondheid van uw haar. Als andere mensen zien hoe goed u eruit ziet, zullen ze zich afvragen hoe u dit voor elkaar krijgt.

9 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II voor het lichaam
Kom in vorm! De Body Shaping Gel is speciaal bedoeld om in combinatie met het Galvanic Spa™ II apparaat cellulitis te reduceren. De exclusieve formule pakt samen met de masserende werking van het Galvanic Spa™ II apparaat en de conductor voor het lichaam vetzakjes en toxines aan, met als resultaat een stevigere huid.

10 Body Shaping Gel Theobromine (Theobroma cacao extract): bevat moleculen die bepaalde enzymen in vetcellen beïnvloeden en bevordert de vetafbraak. Gele kamille (Chrysanthellum indicum extract): dit extract is rijk aan flavonoïden, een bepaald type antioxidant. Tests wijzen uit dat deze flavonoïden de vetopslag kunnen helpen remmen.

11 Hoe te gebruiken Gebruik het Galvanic Spa™ II apparaat twee keer per week 's ochtends en 's avonds op de probleemgebieden. Plaats het opzetstukje voor het lichaam op het Galvanic Spa™ II apparaat. Stel de polariteit voor deze behandeling in op 'één fonteintje' en selecteer drie tot vijf minuten.

12 Hoe te gebruiken Breng de Body Shaping Gel aan en masseer de probleemgebieden met het Galvanic Spa™ II apparaat. Na de behandeling afspoelen met water of eventuele overtollige gel verwijderen met een vochtig washandje. Voor een nog beter resultaat kunt u tussen de Galvanic Spa™ II Body Shaping Gel behandelingen in Nu Skin® Dermatic Effects™ Body Contouring Lotion gebruiken.

13 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II voor het haar
Bescherm de gezondheid van uw haar. Als u Nutriol® Hair Fitness Treatment gebruikt in combinatie met het Galvanic Spa™ II apparaat en de conductor voor de hoofdhuid profiteert u nog sneller van de voordelen van de behandeling door de afgifte van essentiële ingrediënten.

14 Het Galvanic Spa™ System II
Het beautycentrum bij u thuis Aangenaam Veilig Praktisch Betaalbaar Effectief


Download ppt "Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam."

Verwante presentaties


Ads door Google