De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Veel dingen in het leven zijn vervelend…

Verwante presentaties


Presentatie over: "Veel dingen in het leven zijn vervelend…"— Transcript van de presentatie:

1

2 Veel dingen in het leven zijn vervelend…
COMPUTER crash FILES Gemiste VLUCHT

3 Dit hoeft echter niet op te gaan voor uw huidverzorging.
Maak kennis met Tru Face™ Revealing Gel Ouder worden zonder irritatie Onthult op milde wijze een gladde, stalende, jeugdig ogende huid. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. Sterk aanbevolen voor de gevoelige huid. 30ml

4 Tekenen van het ouder worden
Als we ouder worden… ...oxideren de lipiden van onze huid onder invloed van vrije radicalen, waardoor onze huid er vaal en dof uit gaat zien; ...ontstaan er lichte ontstekingen door omgevingsstress, waardoor onze poriën groter lijken; Deze afbeelding van een model van zestig, gemaakt door een compositietekenaar, geeft een realistisch beeld van het verouderingsproces onder invloed van schade door de zon, bepaalde gewoonten en omgevingsstress.

5 Tekenen van het ouder worden
Als we ouder worden… ...verzamelen doffe oppervlaktecellen, die bij een jongere huid vernieuwd zouden worden, zich aan de oppervlakte, waardoor de huid er ruw en dof uit gaat zien; ...brengen metabolische bijproducten van het verouderingsproces, zoals transitionele metalen (ijzer in het bloed), door oxidatie het verouderingsproces op gang, waardoor de huid er vaal en dof uit gaat zien. Deze afbeelding van een model van zestig, gemaakt door een compositietekenaar, geeft een realistisch beeld van het verouderingsproces onder invloed van schade door de zon, bepaalde gewoonten en omgevingsstress.

6 De volgende stap in de evolutie van huidverzorging
“Wat moet ik op mijn huid doen?" Dit is de vraag die we ons nu stellen. In de toekomst zullen we ons echter afvragen: "Wat moet ik uit mijn huid halen om het verouderingsproces te vertragen?” Dr. Zoe Draelos, dermatologe - lid van de Nu Skin Adviescommissie Deze afbeelding toont hetzelfde model, maar dan na een optimale bescherming van de huid en gebruik van aanvullende producten.

7 Tru Face™ Revealing Gel bestrijdt de tekenen van het ouder worden met polyhydroxyzuren
De volgende generatie hydroxyzuren Samengesteld met behulp van een gepatenteerde technologie met milde polyhydroxyzuren (PHA's) - lactobionzuur en gluconolacton. Het goede erin, het slechte eruit Deze polyhydroxyzuren verwijderen pro-oxidant metalen die het verouderingsproces versnellen en voorzien de huid tegelijkertijd van krachtige antioxidanten en extra vocht.

8 Tru Face™ Revealing Gel bestrijdt de tekenen van het ouder worden met polyhydroxyzuren
Het is klinisch bewezen dat polyhydroxyzuren dezelfde voordelen hebben op het gebied van celvernieuwing als de traditionele AHA's (alfahydroxyzuren) en nog veel meer: ze verhelderen een doffe huid; ze verfijnen de poriën; ze maken de huid gladder en zachter.

9 Polyhydroxyzuren (PHA's) - het goede erin, het slechte eruit
voor na Polyhydroxyzuren verhelderen een doffe huid Metalen in de huid (transitioneel ijzer) kunnen één van de krachtigste vrije radicalen in beweging brengen. Dit vrije radicaal versnelt het verouderingsproces van de huid en doet de huid dof, vermoeid en vaal ogen. Lactobionzuur cheleert metalen (hecht zich aan metalen) en neutraliseert zo hun vermogen om vrije radicalen te vormen. De huid ziet er gezonder, helderder en stralender uit.

10 Polyhydroxyzuren (PHA's) - het goede erin, het slechte eruit
Polyhydroxyzuren hydrateren de huid en verfijnen de poriën Wanneer platte, doffe huidcellen geëxfolieerd worden, komen de jongere cellen rond de porieopening tevoorschijn. Gluconolacton bindt water aan deze jongere cellen en verbetert zo hun hydratatie. Eenmaal gehydrateerd doen deze jonge, stevige cellen de poriën kleiner lijken.

11 Polyhydroxyzuren (PHA's) - het goede erin, het slechte eruit
Polyhydroxyzuren maken de huid gladder en zachter Polyhydroxyzuren bevorderen het verwijderen van ruwe en ongelijkmatige huid. Deze milde exfoliatie stimuleert de productie van jonge, gezonde cellen, waardoor het huidoppervlak gladder wordt en de huid zacht aanvoelt. Een gladdere huid ziet er ook stralender uit, doordat het licht gelijkmatiger gereflecteerd wordt van een fris, gelijkmatig huidoppervlak. Dode huidcellen

12 Wat zijn polyhydroxyzuren?
Polyhydroxyzuren heten zo omdat ze meerdere hydroxygroepen (polyhydroxygroepen) per molecuul bevatten. Tru Face™ Revealing Gel bevat een combinatie van twee soorten polyhydroxyzuren: gluconolacton en lactobionzuur.

13 De wetenschap achter de polyhydroxyzuren - lactobionzuur
Bij orgaantransplantaties bij de mens wordt gebruik gemaakt van een speciale Transport Media technologie om het verouderingsproces te vertragen als het orgaan uit de donor wordt verwijderd en naar de ontvanger wordt overgebracht. Het hoofdbestanddeel van Transport Media is lactobionzuur vanwege zijn krachtige antioxidatieve eigenschappen. Lactobionzuur neutraliseert giftige stoffen (pro-oxidant metalen) die schadelijk zijn voor het orgaan, zodat het orgaan optimaal blijft functioneren en het verouderingsproces vertraagd wordt.

14 Het polyhydroxyzuur lactobionzuur
Voordelen: Erg mild voor de huid, niet irriterend en herstelt de glans van de huid, net zoals alfahydroxyzuren. Is een sterk hydraterende, waterbindende stof die de huid glad en zijdezacht doet aanvoelen door de gelvormende eigenschappen. Verbetert de aanblik van de poriën. Door de krachtige antioxidatieve eigenschappen maakt het de huid helderder en herstelt het de levendigheid.

15 Het polyhydroxyzuur gluconolacton
Voordelen: Biedt voordelen op het gebied van celvernieuwing. Maakt de huid niet gevoeliger voor zonnestraling. Is een voedingsstof voor de cellen en een antioxidant; komt van nature voor in de huid. Is waterbindend en heeft een hydraterende werking. Helpt de barrièrefunctie van gevoelige huid te versterken door de reactie op stimuli vanuit de omgeving te minimaliseren. CH OH 2 H O H H OH O OH H OH Het polyhydroxyzuur gluconolacton

16 Tru Face Revealing Gel - beoordeling onderzoeker Gemiddeld relatief verbeteringspercentage (t.o.v. begin onderzoek) Professionele onderzoekers hebben van alle testpersonen de ruwheid van de huid en de aanblik van de poriën beoordeeld op de aangegeven tijdstippen. Na 12 weken gebruik registreerden zij dat de ruwheid van de huid met 60% verbeterd was en de zichtbaarheid van de poriën met 34%.

17 Resultaten van klinisch onderzoek
Klinische tests bevestigen dat het gebruik van Tru Face Revealing Gel gedurende twaalf weken leidt tot: een verbetering van de textuur/gladheid van de huid met 60%; een verbetering van de gelijkmatigheid van de huidskleur (roodheid in het gezicht) met 50%; een verbetering van de poriegrootte met 35%;

18 Voor wie is Tru Face Revealing Gel bedoeld?
Voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die zich zorgen maken over de grootte van hun poriën, de vaalheid van hun huid of andere kenmerken van een ouder wordende huid die de huid zijn jeugdige uitstraling ontnemen. Voor mensen die net klaar zijn met de cyclus van het Nu Skin 180°System. Mensen met een gevoelige huid die de tekenen van het ouder worden willen bestrijden, maar bij traditionele behandelingen last krijgen van huidirritatie.

19 Hoe en wanneer te gebruiken?
Zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken na reiniging en toning van de huid. Doe een kleine hoeveelheid op uw vingertoppen en breng een dun laagje aan op gezicht en hals. Niet in de huid masseren of wrijven. Breng direct hierna de Nu Skin moisturiser of een ander product van uw keuze aan.

20 Hoe u Tru Face Revealing Gel invoegt in uw huidverzorgingsroutine
Regime-advies Hoe u Tru Face Revealing Gel invoegt in uw huidverzorgingsroutine Basishuidverzorgingsregime: gebruik Tru Face Revealing Gel na de Nu Skin reiniger en toner van uw keuze. Laten drogen. Gebruik indien gewenst Celltrex Ultra. Breng de Nu Skin moisturiser van uw keuze aan. 's ochtends 's avonds + Basisverzorging =

21 Hoe u Tru Face Revealing Gel invoegt in uw huidverzorgingsroutine
Regime-advies Hoe u Tru Face Revealing Gel invoegt in uw huidverzorgingsroutine Vergroot de voordelen van het 180° System: als u een gevoelige huid heeft en de hoge concentratie AHA's in 180° Cell Renewal Fluid niet verdraagt, gebruik dan Tru Face Revealing Gel. Als u na zes weken het 180° System wilt afwisselen met uw dagelijkse huidverzorgingsroutine, volg dan het Basishuidverzorgingsregime met Tru Face Revealing Gel. 's ochtends 's avonds + of voor de gevoelige huid Het 180° System =

22 Hoe u Tru Face Revealing Gel invoegt in uw huidverzorgingsroutine
Regime-advies Hoe u Tru Face Revealing Gel invoegt in uw huidverzorgingsroutine Productsynergie: als u maximale resultaten wilt en een gladde, stralende huid, gebruik dan 180° Face Wash om uw huid te reinigen, Polishing Peel om uw huid te exfoliëren en tot slot Tru Face Revealing Gel. + Aanvullende producten voor maximale resultaten =

23 Toon uw ware gezicht Alle Tru Face™ Targeted Treatment producten mogen in combinatie met elkaar gebruikt worden of los van elkaar, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Tru Face™ Revealing Gel verfijnt de textuur en verbetert de hydratatie van de huid, geeft krachtige antioxidantbescherming en herstelt de glans en helderheid. Tru Face™ Line Corrector: reduceert gematigde tot diepe lijntjes en rimpels. Tru Face™ Essence: bevordert een jeugdige elastineproductie en lift en verstevigt zo de huid. Tru Face™ Skin Perfecting Gel: helpt het collageen en de elastine te beschermen en houdt de huid zo langer jeugdig.

24 Wat men zegt over Tru Face Revealing Gel...
“Deze nieuwe gel is een fantastische aanvulling op de lijn. Ik heb me altijd al gestoord aan mijn poriën - ik vond ze te groot. Behalve dat mijn huid gladder, helderder en stralender is geworden, lijken mijn poriën dankzij de Revealing Gel wel kleiner. Ik kan haast niet wachten tot iedereen het kan gebruiken!” Cathy Sarkady, Gold Executive uit New York.

25 Wat men zegt over Tru Face Revealing Gel...
“Ik gebruik het iedere ochtend en iedere avond en mijn huid heeft er nog NOOIT zo stralend uitgezien. Ik ben zestig jaar en toen ik een paar dagen in Montreal verbleef, zei een vroeger huisgenootje van me: "je ziet er jonger uit dan toen wij bij elkaar woonden"...en dat was 26 jaar geleden!!!!!!!” Gloria Mosseri, Executive uit New York.

26 Tru Face™ Revealing Gel
een vriendelijkere manier om huidveroudering tegen te gaan maakt de doffe huid weer stralend; verfijnt de poriën: cheleert overtollige metalen; verhoogt het hydratatieniveau van de huid; geeft een krachtige antioxidantbescherming. home


Download ppt "Veel dingen in het leven zijn vervelend…"

Verwante presentaties


Ads door Google