De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Doelen Na deze presentatie weet u meer van:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Doelen Na deze presentatie weet u meer van:"— Transcript van de presentatie:

1

2 Doelen Na deze presentatie weet u meer van:
de geschiedenis en werking van galvanische stroom de rol die het Galvanic Spa™ System II speelt bij de opname van belangrijke huidverzorgingsingrediënten Nu Skin® Galvanic Spa™ producten het opbouwen van een bloeiende onderneming met behulp van het Galvanic Spa™ System II

3 Curriculumoverzicht Essentiële behoeften van de huid

4 Essentiële behoeften van de huid
Voor een optimale gezondheid en schoonheid van de huid, moet voorzien worden in tien essentiële behoeften van de huid. Het is daarom van groot belang om de essentiële behoeften van uw huid te achterhalen en daarin te voorzien met een veelomvattend huidverzorgingsprogramma.

5 Synergistische benadering van huidverzorging
De beste huidverzorgingsproducten werken synergistisch samen om te voorzien in de essentiële behoeften van de huid en zodoende de gezondheid en natuurlijke schoonheid van de huid in stand te houden en te verbeteren.

6 Essentiële behoeften van de huid
De tien essentiële behoeften van de huid kunnen onderverdeeld worden in twee categorieën: Basisbehoeften – de minimale dagelijkse behoeften of huidverzorgingsstappen voor alle huidtypen. Geavanceerde behoeften – hierin kan worden voorzien door middel van additionele huidverzorgingsstappen die specifieke problemen aanpakken. De geavanceerde behoeften ontstaan als we achter in de twintig zijn en nemen vervolgens gestaag toe. De basisbehoeften en geavanceerde behoeften vormen samen de essentiële behoeften van de huid. Basisbehoeften Reinigen Tonifiëren Beschermen - ‘s ochtends Hydrateren - ‘s avonds Essentiële behoeften Geavanceerde behoeften Voeden Behandeling Polijsten Exfoliëren Masker aanbrengen Revitaliseren

7 Geavanceerde behoeften
In geval van specifieke huidverzorgingsbehoeften, zoals huidverkleuringen, vrije-radicalenschade en veroudering, is het voor de gezondheid en schoonheid van de huid van groot belang om in deze behoeften te voorzien. Door stappen in uw huidverzorgingsprogramma op te nemen die voorzien in de geavanceerde behoeften van uw huid, profiteert uw huid van geavanceerde huidverzorging.

8 Geavanceerde behoefte: revitaliseren
Door vermoeidheid en stress kan de huid dof en futloos lijken. De essentiële stap 'revitaliseren' helpt de levendigheid te herstellen door de bloedcirculatie in de huid te bevorderen. Het is het beste om twee à drie keer per week te voorzien in de geavanceerde behoefte 'revitaliseren'. Galvanic Spa™ behandelingen vormen één van de manieren om de huid te helpen revitaliseren.

9 Geniet van de Galvanic Spa™ ervaring
Behandelingen in een kuuroord zijn reeds eeuwenoud en ontwikkeld om het herstel van zieke en geblesseerde mensen te bevorderen. Tegenwoordig worden in kuuroorden en spa's nog steeds behandelingen gegeven om lichaam en geest te herstellen, waaronder ook schoonheidsbehandelingen. Helaas zijn deze door de kosten en de tijd die ermee gepaard gaan niet voor iedereen bereikbaar. Nu is er een betaalbare en gemakkelijkere manier om te profiteren van de vele voordelen van een spa- behandeling, zonder dat u naar een spa hoeft te gaan.

10 De geschiedenis van galvanische stroom

11 De geschiedenis van galvanische stroom
In 1791 maakte Luigi Galvani als eerste gebruik van elektrische stroom om de gezondheid te bevorderen. De 'galvanische stroom' die tegenwoordig voor cosmetische doeleinden gebruikt wordt om de afgifte van heilzame ingrediënten aan de huid te bevorderen, is naar de Italiaanse wetenschapper genoemd.

12 Wat is een galvanische behandeling?
Al meer dan vijftig jaar wordt in beautycentra en kuuroorden gebruik gemaakt van milde galvanische stroom bij behandelingen om de huid te verfrissen en te revitaliseren. Deze behandelingen kunnen alleen gegeven worden door een ervaren schoonheidsspecialiste die een groot apparaat gebruikt met een roller die de huid zachtjes masseert. Op deze wijze wordt de cellulaire energie geconcentreerd en de bloedcirculatie bevorderd, teneinde de helderheid en de teint van de huid te verbeteren.

13 Hoe werkt een galvanische behandeling?
Galvanische behandelingen werken volgens het principe dat gelijke ladingen elkaar afstoten en tegengestelde ladingen elkaar aantrekken, net als magnetische polen. De hoofdingrediënten in huidverzorgingsproducten hebben een positieve of negatieve lading. Het Galvanic Spa™ apparaat kan ingesteld worden op dezelfde lading als het product. Doordat gelijke ladingen elkaar afstoten, wordt het product de huid 'ingeduwd' en dat bevordert de opname van de hoofdingrediënten. Als het apparaat wordt ingesteld op de tegengestelde lading van die van het product, wordt het product samen met eventuele onzuiverheden uit de huid getrokken. Door voorzichtig positieve en negatieve galvanische stroom af te geven aan de huid kan een schoonheidsspecialiste diverse heilzame behandelingen uitvoeren. +

14 Hoe werkt een galvanische behandeling?
Tijdens de voorbehandeling is het Galvanic Spa™ apparaat negatief geladen. De Pre-Treatment Gel is ook negatief geladen. Deze negatieve ladingen stoten elkaar af, waardoor de Pre-Treatment Gel de huid in geduwd wordt. De Pre-Treatment Gel hecht zich aan onzuiverheden in de huid.

15 Hoe werkt een galvanische behandeling?
Tijdens de behandeling zijn het Galvanic Spa™ apparaat en de Treatment Gel positief geladen. Deze positieve ladingen stoten elkaar af, wat de afgifte van de heilzame ingrediënten aan de huid bevordert. Het positief geladen apparaat trekt de negatief geladen onzuiverheden aan en trekt ze uit de huid.

16 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II

17 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Maak kennis met het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II: Een programmeerbaar apparaat met gepatenteerde galvanische stroom die zich automatisch aanpast aan de behoeften van de huid en verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam. Het apparaat werkt synergistisch samen met speciaal samengestelde producten om de hoofdingrediënten in de huid te brengen en de huid zo te revitaliseren, te herstellen en te verjongen. Kies tussen de maagdelijk witte versie of de in beperkte oplage geproduceerde Galvanic Spa™ System II Executive, met een strakke, zwarte vormgeving.

18 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Met flexibele, programmeerbaar timing en speciaal ontworpen opzetstukjes voor het gezicht, het lichaam en de hoofdhuid werkt het Galvanic Spa™ System II synergistisch samen met geavanceerde huidverzorgingsformules die speciaal ontwikkeld zijn om de huid, het haar en het lichaam een gezonde aanblik te geven.

19 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Dankzij het Galvanic Spa™ System II met vier verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam kunt u thuis profiteren van schoonheidsbehandelingen zoals in een spa. Face Conductor – deze gladde, brede conductor reinigt de huid grondig en doet de huid zacht, glad en jonger aanvoelen. Scalp Conductor – deze kam-achtige conductor glijdt gemakkelijk door het haar en blijft daarbij steeds in nauw contact met de hoofdhuid, zodat het haar en de haarfollikels kunnen profiteren van de voordelen van het behandelingsproduct. Body Conductor – de drie afgeronde uitstulpingen zorgen voor een optimaal contact met de huid en een verbeterde massage. Helpt cellulitis te bestrijden voor een strakkere, steviger huid. Focus Area Conductor – deze platte, gladde, ovale conductor is ideaal voor de behandeling van kleine aandachtsgebieden (zoals de huid rond de ogen en de mond) en draagt bij aan een gerichtere behandeling.

20 Voordelen van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II

21 Voordelen van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Het Nu Skin Galvanic Spa™ System II biedt de volgende voordelen: een verbeterde afgifte van belangrijke huidverzorgingsingrediënten een betaalbaar alternatief voor behandelingen in een spa gemak: zelfaanpassende stroom verwisselbare opzetstukjes flexibele timing door de gebruiker instelbare polariteit

22 Beschrijving van de voordelen
Verbeterde afgifte van belangrijke huidverzorgingsingrediënten Deze uitvinding van Nu Skin®, waarop patent is aangevraagd, is gebaseerd op zorgvuldig gecontroleerd onderzoek*. Hieruit blijkt dat een galvanische behandeling van minimaal vijf minuten of langer de afgifte van hoofdingrediënten 24 uur lang kan bevorderen, zoals de werkzame stoffen in geavanceerde anti-ageing producten die naderhand worden aangebracht. Aangebracht na galvanische behandeling Aangebracht zonder behandeling Hoeveelheid geabsorbeerde werkzame stof Á’ * De resultaten tonen het effect van kwaliteitshuidverzorgingsproducten in combinatie met galvanische stroom. Onderzoekstudies uitgevoerd aan de University of Oklahoma (VS), 2006, met behulp van een galvanisch apparaat. Uw resultaten met het Galvanic Spa™ System II kunnen variëren. Uren na productapplicatie

23 Beschrijving van de voordelen
Betaalbaar alternatief voor behandelingen in een spa Vergeleken met een traditionele galvanische behandeling in een spa is het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II een uitstekende investering. Uw huid krijgt nieuwe energie en de resultaten zijn geweldig! Gemak Profiteer van het gemak dat u thuis gezichts-, haar- en lichaamsbehandelingen kunt uitvoeren van dezelfde kwaliteit als in een spa. Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk te kunnen gebruiken, met zelfaanpassende stroom, verwisselbare conductors, flexibele timing en door de gebruiker instelbare polariteit.

24 Beschrijving van de voordelen
Zelfaanpassende stroom Niet iedereen heeft dezelfde stroomsterkte nodig. Doordat het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II verschillende stroomsterktes kent, kan iedere gebruiker een prettige en effectieve behandeling krijgen. Om de stroomsterkte voor iedere persoon aan te passen, stuurt het apparaat een gereguleerde lading door de huid en meet hoe lang het duurt voordat de lading terugkeert in het apparaat. Mensen met een goed geleidende huid (bijv. met een hoog vocht- en elektrolytengehalte) zullen drie piepjes horen ter indicatie dat hun huid een sterkere galvanische stroom kan verdragen. Mensen met een minder goed geleidende huid zullen één of twee piepjes horen, afhankelijk van de eigenschappen van hun huid. Zo worden mensen die nog nooit een galvanische behandeling hebben uitgevoerd, direct experts.

25 Beschrijving van de voordelen
Verwisselbare opzetstukjes Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II kan op diverse plaatsen van het lichaam gebruikt worden en wordt geleverd met vier gemakkelijk verwisselbare opzetstukjes voor het gezicht, het lichaam en de hoofdhuid, voor een uitgebreide spa-ervaring thuis. Flexibele timing Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II kan geprogrammeerd worden voor sessies van één, twee, drie of vijf minuten. Hierdoor kan de gebruiker zelf de lengte van de behandeling bepalen en is het systeem voor meerdere soorten behandelingen geschikt: van het gezicht, de hoofdhuid of het lichaam. Galvanische behandelingen van vijf minuten of langer verhogen maximaal 24 uur lang het vermogen van de huid om belangrijke huidverzorgingsingrediënten op te nemen, zodat u optimaal kunt profiteren van uw huidverzorgingsproducten. Polariteit instelbaar door de gebruiker De gebruiker kan de polariteit van het apparaat handmatig instellen, zodat er diverse Nu Skin® producten gebruikt kunnen worden in combinatie met het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II.

26 Galvanic Spa™ Facial Gels

27 Galvanic Spa™ System II Treatment Gels
Grondige reiniging en revitalisatie Deze gels helpen de natuurlijke levendigheid van de huid te herstellen door onzuiverheden te verwijderen en de cellulaire energie te bevorderen. Als uw huid er moe uitziet, kan een gezichtsbehandeling in een spa uw huid weer helemaal revitaliseren. Dankzij de exclusieve gepatenteerde technologie kunt u thuis met het Galvanic Spa™ System II apparaat, de Face Conductor of de Focus Area Conductor en de speciaal samengestelde gezichtsgels in slechts tien minuten vergelijkbare resultaten verkrijgen als bij een behandeling in een spa.

28 De ageLOC™ technologie van Nu Skin® heeft het antwoord.
Hebt u zich ooit afgevraagd waarom sommige mensen er jonger uitzien dan ze in werkelijkheid zijn? De ageLOC™ technologie van Nu Skin® heeft het antwoord.

29 De ontdekking van ageLOC™
Door nieuw onderzoek is onlangs een belangrijke, tot nu toe onbekende, oorzaak van veroudering ontdekt die in ieder mens verborgen ligt: een interne producent van vrije radicalen in de opperhuid. Deze onzichtbare vijand bevindt zich aan de oppervlakte van onze cellen en kan 24 uur per dag vrije radicalen genereren die schade toebrengen aan de huid; en dit neemt toe naarmate we ouder worden. Anders dan andere vrije radicalen die ontstaan door blootstelling aan de zon of milieuvervuiling, wordt de activiteit van deze interne producent van vrije radicalen bepaald door onze genen.

30 De ontdekking van ageLOC™
Deze interne producent van vrije radicalen kan zo snel vrije radicalen produceren dat zelfs antioxidanten wel wat hulp kunnen gebruiken bij het vertragen van dit proces. De unieke oplossing: vertraag de productie van deze huidschadelijke vrije radicalen bij de bron, en stop de zichtbare tekenen van veroudering voordat ze beginnen.

31 De ontdekking van ageLOC™
Als aanvullende doorbraak hebben Nu Skin® wetenschappers onlangs een exclusieve ingrediëntcombinatie samengesteld die de productie van vrije radicalen in de opperhuid helpt vertragen. Maak kennis met ageLOC™ – een technologie die ontwikkeld is om de zichtbare tekenen van veroudering te reduceren door een onzichtbare oorzaak van veroudering aan te pakken.

32 Nu Skin® Galvanic Spa™ Facial Gels met de NIEUWE ageLOC™ technologie
Herstelt en beschermt de natuurlijke glans van de huid Nu Skin® Galvanic Spa™ Pre-Treatment en Treatment Gel verwijderen onzuiverheden en revitaliseren uw huid. De Nu Skin® Galvanic Spa™ Facial Gels zijn nu voorzien van de nieuwe ageLOC™ technologie – een bedrijfseigen, nieuwe ingrediëntcombinatie die de tekenen van veroudering bij de bron helpt vertragen.

33 Stap 1 Galvanic Spa™ Pre-Treatment Gel

34 Stap 1: Pre-Treatment Gel
Voordelen van het product Verwijdert onzuiverheden, zodat de poriën kunnen ademen. Kalmeert en verzorgt de huid. Belangrijkste ingrediënten Goudsbloemextract – kalmeert de huid. Zeekelp – hydrateert en verzorgt de huid. Vanille-extract – verzorgt de huid. Pre-Treatment Gel

35 Stap 1: Pre-Treatment Gel Beschrijving van de voordelen
Verwijdert onzuiverheden, zodat de poriën kunnen ademen. Negatieve galvanische stroom verzacht en ontspant de poriën en lost het talg op om de poriën te openen. TEA-cocoylglutamaat, een reinigende stof, zuivert de huid. Kalmeert en verzorgt de huid. Goudsbloem wordt gebruikt om de geïrriteerde en ontstoken huid te kalmeren en te voeden. Van vanille wordt gezegd dat het de huid kalmeert. Zeekelp staat erom bekend dat het veel stoffen bevat die de huid voeden en verzorgen. Het huidverzorgende effect van deze natuurlijke ingrediënten kalmeert de huid en doet deze soepel en verkwikt aanvoelen.

36 Stap 2 Treatment Gel met ageLOC™

37 Stap 2: Treatment Gel met ageLOC™
Voordelen van het product Bevat ageLOC™ – een exclusieve ingrediëntcombinatie die huidveroudering tegengaat (patent in behandeling). Helpt de huid te herstellen van stress; bevordert de cellulaire energie. Hydrateert de huid en doet deze ongelofelijk zacht, schoon en fris aanvoelen. Treatment Gel met ageLOC™

38 Treatment Gel met ageLOC™
Belangrijkste ingrediënten Bedrijfseigen ageLOC™ ingrediëntcombinatie – helpt de productie van vrije radicalen bij de bron te vertragen en remt de zichtbare tekenen van veroudering. Arginine – een aminozuur dat de huid helpt herstellen van stress. Magnesium – een noodzakelijk bestanddeel dat de cellulaire energie bevordert.

39 Stap 2: Treatment Gel met ageLOC™ Beschrijving van de voordelen
Bevat ageLOC™ – een revolutionaire ingrediëntcombinatie die huidveroudering tegengaat. Het is aangetoond dat de ageLOC™ ingrediënten de expressie voorkomen van vrije radicalen die geassocieerd wordt met het arNOX-enzym. Dit kan bijdragen tot het vertragen van de tekenen van veroudering die veroorzaakt kunnen worden door een versnelde productie van vrije radicalen. Laag arNOX gehalte = gemiddeld jaar jonger Hoog arNOX gehalte = gemiddeld jaar ouder 7 +18 +16 +14 +12 +10 +8 +6 +4 +2 feitelijke leeftijd -2 -4 -6 -8 -10 -12 -14 -16 7 Een recent onderzoek van Stanford University (VS) heeft aangetoond dat mensen met een laag serum arNOX gehalte bij klinische beoordeling gemiddeld zeven jaar jonger lijken dan hun feitelijke leeftijd. Mensen met een hoog serum arNOX gehalte lijken gemiddeld zeven jaar ouder dan hun feitelijke leeftijd.

40 Stap 2: Treatment Gel met ageLOC™ Beschrijving van de voordelen
Helpt de huid te herstellen van stress; bevordert de cellulaire energie. Arginine is een aminozuur dat een rol speelt bij de ontspanning van kleine bloedvaten, wat de bloedcirculatie bevordert. Arginine bevordert het herstel van stress (veroorzaakt door vrije radicalen, gebrek aan voedingsstoffen, opbouw van toxines, etc.) en blessures. Magnesium is een essentieel mineraal dat belangrijk is voor de mitochondriale functie. De mitochondriën zijn de organellen van minuscule celorganen in de huidcellen en produceren cellulaire energie. Hydrateert de huid en doet deze ongelofelijk zacht, schoon en fris aanvoelen. Bevat milde vochtinbrengende ingrediënten om de huid te hydrateren en roos-, sandelhout- en jasmijnextract om de huid te revitaliseren en verkwikt te doen aanvoelen.

41 Focus Area Conductor  Tru Face™ Line Corrector

42 Focus Area Conductor Tru Face™ Line Corrector
De kracht van positieve peptiden Tru Face™ Line Corrector bevat een positief geladen peptide. Peptiden kunnen verjongende signalen naar collageen producerende cellen sturen, wat een jonger ogende huid bevordert. De Focus Area Conductor maakt gebruik van een glad, ovaal behandelstuk om het huidcontact bij behandeling van speciale aandachtsgebieden te verbeteren, en draagt zo bij aan de afgifte van deze peptide en aan betere resultaten.

43 Focus Area Conductor  Tru Face™ Line Corrector
Voordelen van het product: Reduceert gematigde tot diepe lijntjes en rimpels. Bevordert de synthese van collageen en vochtbindende glycosaminoglycanen.  Maakt de huid dikker en bevordert het vochtgehalte. Geeft reeds na vier weken resultaat en de verbeteringen houden zes maanden aan bij continu gebruik. Belangrijkste ingrediënt: Palmitoyl pentapeptide-3 (procollageenpeptide): Net zoals een autosleutel nodig is om de motor van een auto te starten, zijn procollageenpeptiden nodig om de collageenproductie te starten. Collageen versterkt en verstevigt de huid.

44 Galvanic Spa™ System II Body Shaping Gel

45 Het Galvanic Spa™ System II en Body Shaping Gel
Kom in vorm! Body Shaping Gel is speciaal bedoeld om in combinatie met het Galvanic Spa™ System II apparaat cellulitis te reduceren.

46 Body Shaping Gel Voordelen van het product
Deze exclusieve formule helpt vetzakjes en toxines aan te pakken voor een stevigere huid. Belangrijkste ingrediënten Theobromine – rijk aan moleculen die een bepaald enzym in vetcellen beïnvloeden; draagt bij aan de lipolyse (vetafbraak). Chrysanthellum indicum extract – rijk aan flavonoïden, een bepaald type antioxidanten. Tests wijzen uit dat deze flavonoïden de vetopslag kunnen helpen remmen.

47 Nutriol® Hair Fitness Treatment

48 Het Galvanic Spa™ System II en Nutriol® Hair Fitness Treatment
Voed uw haar en hoofdhuid Nutriol® Hair Fitness Treatment helpt het haar te revitaliseren en te versterken door: de haarfollikel te voorzien van actieve voedingsstoffen en vitamines; onevenwichtigheden in de hoofdhuid en het haar te helpen corrigeren, zodat het haar er weer gezond en glanzend uitziet. Gebruik voor een optimaal resultaat Nutriol® Hair Fitness Treatment in combinatie met het Galvanic Spa™ apparaat.

49 Nutriol® Hair Fitness Treatment
Voordelen van het product Een technologisch geavanceerd behandelingsproduct dat het haar revitaliseert en versterkt. Belangrijkste ingrediënten Tricalgoxyl®, rijk aan gesulfateerde oligosacchariden (polysacchariden) uit kelp, wordt verkregen uit een bepaalde soort bruine algen (zeewier). Samen met andere essentiële ingrediënten helpt het om de hoofdhuid te remineraliseren en het haar weer volume en glans te geven.

50 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Galvanic Spa gezichtsbehandelingen die u zichzelf geeft kunnen uw huid revitaliseren. Galvanic Spa gezichtsbehandelingen die u anderen geeft kunnen uw onderneming revitaliseren.

51 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Sponsoring: Demonstreer de heilzame resultaten van het Galvanic Spa™ System II bij uw prospects. Benadruk de unieke eigenschappen van het systeem, de gepatenteerde technologie en de ingrediënten die alleen Nu Skin® gebruikt.

52 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Volume: Dit systeem richt zich op een brede doelgroep: Mannen en vrouwen tussen 25 en 65 jaar. Een geweldig marktpotentieel! Herinner uw klanten aan de voordelen van aanschaf en gebruik van dit systeem ten opzichte van een bezoek aan een spa (dat veel tijd en geld kost).

53 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Retentie: Consumententrends wijzen erop dat spa- behandelingen niet meer uitsluitend beschouwd worden als verwennerij, maar als een vereiste om gezond te blijven en er goed uit te zien. Zodra uw klanten de verbluffende resultaten hebben ervaren van het Galvanic Spa™ System II kunt u ze aanmoedigen om het systeem thuis te gaan gebruiken om er zo goed mogelijk uit te blijven zien.

54 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Retentie: Pre-Treatment en Treatment Gel, Body Shaping Gel, Nutriol® Hair Fitness Treatment en Tru Face™ Line Corrector zijn producten die zich bij uitstek lenen voor een automatische bestelling (ADP).

55 Belangrijke informatie bij gebruik van het Galvanic Spa™ System II
Gezondheidswaarschuwing: als u zwanger bent, een pacemaker hebt, aan epilepsie lijdt of een metalen beugel of metalen implantaat hebt, dient u een arts te raadplegen alvorens het Galvanic Spa apparaat te gebruiken of een Galvanic Spa™ behandeling te ondergaan. Het Galvanic Spa™ apparaat mag nooit gebruikt worden op plekken met veel gebroken haarvaatjes of op een ontstoken of open wond. * Product alleen gebruiken zoals bedoeld en omschreven in de Galvanic Spa™ System II Gebruikershandleiding.

56 Aanvullende producten
Tru Face® Essence Ultra – een gezichtsserum met het gepatenteerde anti- ageing ingrediënt Ethocyn®, dat de huid weer definitie en stevigheid geeft, en een antioxidantnetwerk ter bescherming van de huideiwitten. Tru Face® Line Corrector – bevat een revolutionaire procollageenpeptide die gematigde tot diepe lijntjes rond de mond en de ogen en op het voorhoofd helpt verzachten. Voor een optimaal resultaat gebruiken in combinatie met het Galvanic SpaTM System II. Nu Skin 180°® Anti-Ageing Skin System – speciaal ontwikkeld om alle tekenen van veroudering tegen te gaan. Alle producten van dit systeem spelen een integrale rol bij de bestrijding van de tekenen van veroudering en werken synergistisch samen voor nog betere resultaten.

57 Samenvatting Tegenwoordig wordt galvanische stroom voor cosmetische doeleinden gebruikt om de afgifte van heilzame ingrediënten aan de huid te bevorderen. Dankzij het Galvanic Spa™ System II met verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam kunt u thuis profiteren van schoonheidsbehandelingen zoals in een spa. Voornaamste voordelen: meer profijt van belangrijke huidverzorgingsingrediënten, een betaalbaar alternatief voor behandelingen in een spa, gemak, zelfaanpassende stroom, verwisselbare conductors, flexibele timing en door de gebruiker instelbare polariteit. Producten: Pre-Treatment en Treatment Facial Gel, Tru Face™Line Corrector, Body Shaping Gel en Nutriol® Hair Fitness Treatment.


Download ppt "Doelen Na deze presentatie weet u meer van:"

Verwante presentaties


Ads door Google