De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fresh Up Treatment Verfrissende behandeling met Aloë Vera en Mint MALU WILZ.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fresh Up Treatment Verfrissende behandeling met Aloë Vera en Mint MALU WILZ."— Transcript van de presentatie:

1 Fresh Up Treatment Verfrissende behandeling met Aloë Vera en Mint MALU WILZ

2 De MALU WILZ Beauté Fresh up! Treatment geeft de huid nieuwe energie door zijn verkwikkende texturen. Deze zomerse behandeling onderscheidt zich door de speciale combinatie van werkstoffen. De Aloë Vera plant wordt al honderden jaren ingezet in combinatie met schoonheid en gezondheid en heeft een verjongende werking op de huid. Aloë Vera extract voorziet de huid van vocht en bouwt een vochtdepot op in de huid. Vooral die huid die door overbelasting van de zon beschadigd is, wordt intensief verzorgd en gekalmeerd. Mint extracten zijn een waardevol bestanddeel in de Aromatherapie, de etherische oliën zijn de verzorging voor de geest. Ze verfrissen lichaam en geest en zorgen voor een nieuwe drive op warme dagen. Op de huid werken deze extracten aangenaam verkoelend. Poriënverfijnende en ontstekingsremmende eigenschappen laten de huid er fris en stralend uitzien.

3 Professionele producten ALOE MINT MASSAGE GelDetailprijs € 22,50 /200ml Verfrissende massagegel met intensief vochtvasthoudende eigenschappen en verkwikkende Mint extracten. ALOE MINT MASKDetailprijs € 22,50 /200 ml Intensief vochtvasthoudend en kalmerend werkend gelmasker met verfrissende Mint extracten.

4 Verloop Fresh Up Treatment


Download ppt "Fresh Up Treatment Verfrissende behandeling met Aloë Vera en Mint MALU WILZ."

Verwante presentaties


Ads door Google