De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Arctic Breeze Behandeling tijd voor verkoeling

Verwante presentaties


Presentatie over: "Arctic Breeze Behandeling tijd voor verkoeling"— Transcript van de presentatie:

1 Arctic Breeze Behandeling tijd voor verkoeling

2 Inleiding De Arctic Breeze Behandeling
De zomer komt er aan en is voor de meeste mensen de mooiste tijd van het jaar. De zomermaanden worden gekenmerkt door warmte, luchtige kleding, vrije tijd en veel zon op het gezicht en lichaam. MALU WILZ BEAUTÉ biedt speciaal voor dit heerlijke jaargetijde een instituutbehandeling aan met zuiver Glechtsjerwater, wat de zomer in de salon brengt. Een vochtigheidsbehandeling , voor ieder huidtype geschikt en laat uw klanten stralen. Een bijzondere highlight in deze behandeling is het gebruik van de Professionele Treatment Balls. Door deze innovatieve behandeling worden de werkstoffen van de producten beter in de huid getransporteerd en bereiken zo een nog beter resultaat.. Onvergelijkbare verfrissing en een prachtige huid zijn het resultaat van deze behandeling! Wij nodigen u uit in de verzorgende wereld van de natuur en bieden u en de cliënt een ervaring die niet te evenaren is.

3 De nieuwe werkstoffen Gletsjerwater:
Het water in zuivere vorm wordt tijdens zijn reis door de Gletsjers met Minerale stoffen aangevuld. Deze komen in zuivere vorm vrij en worden zo perfect door de huid opgenomen. Gletsjerwater verstevigd de barrière van de huid en maakt dat de huid meer weerstand heeft tegen invloeden van buitenaf. Bramen van de noordpol uit het eeuwige ijs: Kruipbramen en Noordbramen stoten een hoog percentage aan Polyphenolen af. Ze bieden een actieve bescherming tegen vrije radicalen. Ze verminderen beschadigingen van het DNA en de celproteïne en remmen de schadelijke reactie van oxidatie in de cellen af. Ceramideliposome met zuurstof: Deze werkstof is in staat om ingekapselt zuurstof in de dieper gelegen huidlagen te transporteren. De veeleisende huid ziet er direct weer frisser en verzorgd uit.

4 De Producten ARCTIC BREEZE O2 AMPULLEN Beschrijving:
Dit speciale, nieuwe ampul heeft verschillende positieve invloeden op de veeleisende huid. De in het ceramideliposome verpakte zuurstof geeft de vermoeide huid direct een energieboost. Lijntjes worden direct vermindert en mimische rimpeltjes worden door Aminozuren direct gereduceerd. De bramen van de Noordpol beschermen de huid tegen de vorming van vrije radicalen en ondersteunen de barrièrefunctie van de huid. De Symbiose van de werkstoffen zorgen voor een langdurig hydraterend effect. Toepassing: De ampul is direct klaar voor gebruik op het gezicht, hals en decolleté en kan met lichte massagegrepen in de huid gebracht worden. Textuur: Vochtvasthoudend ampul Huidtype: Geschikt voor alle huitypen. Inhoudstoffen: Ceramideliposome met zuurstof, Bramen uit het eeuwige ijs, NMF, Melkzuur, Urea, Panthenol, Vitamine B3

5 De Producten ARCTIC BREEZE GEL MASK Beschrijving:
Intensief vochtvasthoudend gel masker. Het olievrije product reguleerd de huid. Het masker is ideaal voor een huid die door de warmte gestuwd is of een huid die door de zon beschadigd is. Het gelmasker is door het werkstofcomplex dat gebruikt is verkoelend op het gezicht. De verstevigende eigenschappen trekken de huid glad en strak en is dus een ideale voorbereiding voor de make up. Toepassing: Het Arctic Breeze Gel Mask na het ampul, mesdik aanbrengen. Het preparaat van de hals naar het voorhoofd aanbrengen. Aansluitend met de Professional Treatment Balls op het gezicht masseren. Met draaiende massagebewegingen, beginnend bij het decolleté langzaam laten verlopen naar de haaraanzet. De huid wordt verstevigd en de werkstoffen penetreren beter in de huid. Het masker niet afnemen, 10 minuten laten inwerken en aansluitend een manuele gezichtmassage doorvoeren. Textuur: Gelmasker Huidtype: Voor alle huidtypen- speciaal voor de vochtarme- zongeirriteerde huid. Inhoudstoffen: Kruipbramen, Gletsjerwater, Glycerine, Carbopol, Bergkristal extract

6 De Producten ARCTIC BREEZE MASSAGE GEL Beschrijving:
Dit bijzondere massagepreparaat bezit de eigenschap om na ca. 5-8 minuten van fase te veranderen. De gelachtige structuur wordt vloeibaar, waardoor de cliënt een aangenaam gevoel waarneemt en er nog betere massage eigenschappen ontstaan. Het product bevat een hoog percentage aan zuivere mineralen, verwerkt in het Gletsjerwater. De gezichtsmassage doorgevoerd met de Arctic Breeze Massage Gel is een ware beleving voor de cliënt. Een gemiddelde hoeveelheid van de massagegel in de hand nemen en op het masker verdelen. Nu de klassieke manuele massage doorvoeren. Met een lauwwarm of koel compres wordt het van het gezicht genomen. Aansluitend het gezicht toniseren met de hydro Tonic en een afsluitende verzorging aanbrengen passend bij het huidtype. Textuur: Gel Huidtype: Geschikt voor ieder huidtype, zeer goed voor de vochtarme huid. Inhoudsstoffen: Gletsjerwater, Kruipbramen, Vitamin E, Glycerin, Bergkristalextract, Surf hope.

7 De Producten PROFESSIONAL TREATMENT BALLS Beschrijving:
De verkoelende massagekogels zijn uitsluitend voor toepassing in de salon ontwikkeld. De Professional Treatment Ball is gemaakt van een verkoelende, niet toxische vloeistof ,zodat behandeling op de huid mogelijk is. De massagekogels hebben de eigenschap om gedurende 30 minuten koel te blijven De massagekogels zorgen voor een betere penetratie van werkstoffen in de huid. De verstevigende werking is vooral merkbaar bij een verslapte huid. De behandeling is verder succesvol bij een couperose huid of bij een door de zon geirriteerde huid. De massagekogels werken kalmerend op de huid en hebben een normaliserende werking bij adertjes. De verkoelende werking ontslakt de huid en laat deze er gezonder uitzien. Let op de gebruiksaanwijzing in de verpakking! Toepassingsmogelijkheden: Bijzonder geschikt voor het ontslakken en ter bevordering van de Lymphe omloop. Verstevigd de contouren van het gezicht. Maakt een perfecte opname mogelijk van het Arctic Breeze O2 Ampul en het Arctic Breeze Gel Mask. Hoofdpijn, die door spanningen of stress ontstaan, kunnen vermindert worden. Zeer werkzaam ook in combinatie met de Active Age Wine Essentials oogmassage.

8 De Producten PROFESSONAL TREATMENT BALLS
. De Producten PROFESSONAL TREATMENT BALLS Hoe werken de Treatment Balls?: In de afgelopen jaren zijn meerdere methoden ontwikkeld om de opname van cosmetische producten te bevorderen. De Professional Treatment Balls werken volgens het biophysikalische principe. Bij de behandeling met de verkoelende massagekogels komt het op vernauwing en tot het uitwisselen van warmte aan in de bovenste huidlagen. De microcirculatie van het bindweefsel wordt gestimuleerd, de opname van werkstoffen bevorderd en door het verkoelende effect worden de werkstoffen beter de huid ingepenetreerd.. Alle Voordelen kort samengevat: Er zijn geen koude verbrandingen mogelijk. De Massagekogels zijn ontwikkeld volgens de modernste hygienische eisen. De vloeistof in de ballen zijn niet toxisch en daarom niet schadelijk voor de gezondheid, ook als de ballen beschadigd zouden zijn. De speciale vloeistof garandeerd 30 minuten een lagere temperatuur. De greep van de ballen bestaan uit een bijzonder materiaal, Silicoon. Belangrijke punten bij het gebruik van de Treatment Balls. De Professional Treatment Balls moeten in de koelkast of in het vriesvak bewaart worden, wel uitsluitend in de meegeleverde witte schuimbox. MALU WILZ BEAUTÉ raadt aan om tijdens de behandeling altijd met 2 massage kogels te werken. Nooit de kogels openen! Bij huidcontact met de vloeistof, door beschadiging van een kogel, direct met warm water spoelen. Nooit zonder de meegeleverde witte schuimbox in de koelkast/ vriesvak leggen. Nooit met bevroren massagekogels op de huid werken. Nooit in heet of kokend water leggen! Niet voor consumptie geschikt! Mag niet in handen van kinderen komen!

9 Massagetechniek Professional Treatment Balls
De Professional Treatment Balls worden met draaiende bewegingen toegepast. Begin op het decolleté en masseer dan langs beide zijde van de hals naar de kin. Masseer aansluitend met grote draaiende bewegingen op de wangen – vanuit het midden van het gezicht naar de zijkant masseren. Hierna omcircelt men voorzichtig de ogen en van hieruit gaan we in elkaar overlopende circels op het voorhoofd . Wanneer we nu aan de zijkant zijn aangekomen worden de Treatment Balls in de hals uitgestreken. Herhaal dit een aantal maal, naar behoefte.

10 Arctic Breeze Massage Gel
De Behandeling Soft Cleansing Milk, Effect Peeling, Hydro Tonic, Arctic Breeze O2 Ampul, Artic Breeze Gel Mask, Arctic Breeze Massage Gel, Afsluitende verzorging Reiniging Soft Cleansing Milk Met vochtige handen op het gezicht verdelen, kort laten inwerken en met een warm compres afnemen. Dieptereiniging Effect Peeling 2 pompjes op de gereinigde, droge huid aanbrengen en masseren tot de verhoorningen zichtbaar zijn. Met warm compres verwijderen. Arctic Breeze O2 Ampul Ampul op het gezicht, hals en decolleté aanbrengen en met lichte massagegrepen inwerken. Arctic Breeze Gel Mask Mesdik op het gezicht aanbrengen. Van hals tot voorhoofd aanbrengen en met de Professional Treatment Balls zacht masseren. Niet afnemen Massage Arctic Breeze Massage Gel Over het masker de Massagegel aanbrengen en manuele massage doorvoeren. Met een koel compres verwijderen.

11 Tips Met de nieuwe zomerbehandeling zijn ook korte behandelingen mogelijk. De Professional Treatment Balls kunnen ook gebruikt worden zonder massagegel. In de warme zomermaanden moeten de producten in de koelkast bewaard worden, om het verfrissende effect nog te verhogen. Deze Arctic Breeze-Behandeling geeft de klanten een bijzonder aangenaam fris gevoel- ideaal als boost na een lange zomerdag De Arctic Breeze O2 Ampul verfijnt fijne lijntjes en is de ideale basis onder de make up Raadt de cliënt aan om veel water te drinken- eventueel met citroen. Het houdt de huid jong en elastisch en bevorderd de stofwisseling. Het Arctic Breeze Gel Mask is de snelle hersteller voor een vermoeide huid. Dit masker kan zonder problemen in iedere behandeling geïntegreerd worden.

12 Werkstofverklaring Surfhope: Een plantaardig suikerderivaat op O/W basis. Dit derivaat zorgt ervoor dat een bestaande fase kan veranderen. Bij de Arctic Breeze Massage gel verandert de gel in een zachte hydraterende fase. Glycerin: Dit is een bijzondere vochtvasthoudende werkstof. Deze stof dient als vochtvasthoudende factor, maar verbeterd ook de massage eigenschappen van een O/W emulsie. Op de huid werkt Glycerin bevochtigend en ondersteund zo de vochthuishouding van de huid. Zin‘cite (Smithsonite Extrakt): Is een blauw-groen bergkristal. De minerale stoffen in dit bergkristal helpen de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en al bestaande roodheden worden verminderd. Megève Glacier Water: Zuiver „Alpen-Gletsjerwater“ aangevuld met Mineralen en sporenelementen, wat voor voldoende vocht in de huid zorgt. Rubus chamaemorus extract: De „Braam van het eeuwige ijs“ ook wel kruipbraam genoemd en in de Skandinavische landen als delicatesse bekend. De braam bevat een hoog percentage aan Vitamine C en A. De Polyphenolen van de braam beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en werken ontgiftigend. Carbopol: Een gel, gewonnen uit water, werkt verstevigend en geeft de huid het gevoel , dat deze in een cocon gehult is. Deze werkstof is verfrissend en ontspannend en kalmeert de gevoelige huid op milde wijze. Ceramidliposome met Zuurstof: Deze sterk geconcentreerde werkstof is in staat om de ingekapselde zuurstof dieper de huid te laten indringen. De veeleisende huid ziet er direct verzorgt uit. Lactic Acid (Melkzuur): Komt in het vochthuishoudingssysteem van de hoornlaag voor en wordt door gisting gewonnen. Melkzuren zijn vochtvasthoudend en stabilseren de Ph waarde van de huid.


Download ppt "Arctic Breeze Behandeling tijd voor verkoeling"

Verwante presentaties


Ads door Google