De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zichtbare jeugdige energie. Wist u dat... uw huid naarmate u ouder wordt, minder energie heeft om vrije radicalen te bestrijden en bescherming te bieden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zichtbare jeugdige energie. Wist u dat... uw huid naarmate u ouder wordt, minder energie heeft om vrije radicalen te bestrijden en bescherming te bieden."— Transcript van de presentatie:

1 Zichtbare jeugdige energie

2 Wist u dat... uw huid naarmate u ouder wordt, minder energie heeft om vrije radicalen te bestrijden en bescherming te bieden tegen oxidatieve stress, waardoor uw huid zijn vitaliteit en glans verliest? Ontdek hoe een unieke combinatie van antioxidanten vrije-radicalenschade kan helpen bestrijden en de productie van cellulaire energie kan helpen bevorderen.

3 Doelen Na deze presentatie bent u op de hoogte van: • de voornaamste voordelen en belangrijkste ingrediënten van Celltrex ® CoQ10 Complete • de rol die coënzym Q10 en het beschermende antioxidantnetwerk spelen bij het bevorderen van de cellulaire energie. • informatie over het gebruik en het huidverzorgingsregime

4 Basishuidverzorging De schoonheid van de huid wordt bepaald door een gezonde structuur en een correcte werking van de componenten binnen de huid. Om de huid mooi te houden en het verouderingstempo te vertragen, heeft de huid suppletie en bescherming nodig.

5 Vrije radicalen en antioxidanten Vrije radicalen zijn zeer reactieve, onstabiele moleculen die schade toebrengen aan de huid. Dit leidt tot tekenen van veroudering, zoals lijntjes, rimpels en een doffe, slappe huid. Antioxidanten vormen onze natuurlijk bescherming tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen; ze beschermen de celstructuur en het DNA tegen verouderende vrije radicalen.

6 Het antioxidantnetwerk Antioxidanten beschermen de cellulaire gezondheid en levensduur het beste in een netwerk. Carotenoïden zorgen voor de allereerste bescherming door een groot deel van de vrije radicalen te absorberen. Vitamine C Vitamine E Vitamine C CoQ10 (Carotenoïden) Behalve carotenoïden spelen de krachtige “ redox-antioxidanten ” (regenererende antioxidanten) CoQ10 en vitamine C en E een belangrijke rol in het antioxidantnetwerk.

7 Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete Wetenschappers weten dat vrije radicalen de voornaamste oorzaak zijn van veroudering. Vrije radicalen beschadigen de celstructuur en maken het de huid moeilijk om optimaal te functioneren. Om huidveroudering te voorkomen en een jeugdige huid te behouden, is het van groot belang vrije radicalen te bestrijden en vrije-radicalenschade te herstellen. De huid heeft de juiste hoeveelheid cellulaire energie nodig om de strijd tegen veroudering voort te zetten. Daarom hebben veel cosmeticabedrijven producten ontwikkeld die CoQ10 bevatten, een ingrediënt dat huidveroudering op doeltreffende wijze tegengaat.

8 Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete CoQ10 is niet alleen een krachtige antioxidant, maar kan ook als coënzym* fungeren bij de productie van cellulaire energie, die essentieel is voor een gezonde, jeugdig ogende huid. Jammer genoeg benutten de meeste CoQ10- producten die vandaag de dag op de markt zijn, de kracht van CoQ10 niet optimaal. *Wat is een coënzym? Een organische stof (geen eiwit), meestal een vitamine of mineraal, die samen met een specifiek eiwit een actief enzym vormt.

9 Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete Op basis van wetenschappelijke studies uitgevoerd door Dr. Lester Packer, 's werelds belangrijkste onderzoekswetenschapper op het gebied van antioxidanten, heeft Nu Skin een product ontwikkeld dat de energieproductie beschermt en bevordert en de kracht van CoQ10 volledig benut.

10 Celltrex ® CoQ10 Complete Celltrex CoQ10 Complete bevordert de productie van cellulaire energie en helpt uw huid te herstellen van dagelijkse oxidatieve stress, zodat uw huid er weer stralend en jeugdig uitziet. Alleen dit serum, waarop patent is aangevraagd, combineert coënzym Q10 met een beschermend antioxidantnetwerk van kleurloze carotenoïden en vitamine C en E voor een optimale bioactiviteit van CoQ10. Celltrex ® CoQ10 Complete – zichtbare jeugdige energie

11 Voornaamste voordelen a) Bevordert de essentiële productie van cellulaire energie voor een stralende, jeugdige huid. b) Bevat een exclusieve combinatie van kleurloze carotenoïden en vitamine C en E om de huid met een compleet antioxidantnetwerk te beschermen tegen vrije radicalen die schade toebrengen aan de huid. c) Bevordert de bioactiviteit van CoQ10 voor een gezondere, jeugdigere huid. d) Bestrijdt dagelijks de tekenen van veroudering door het energieniveau in de huid te verhogen.

12 Belangrijkste ingrediënt • Coënzym Q10 (CoQ10) – een essentiële antioxidant die van nature voorkomt in uw cellen en als coënzym fungeert bij de productie van cellulaire energie. CoQ10 helpt een gezonde, jeugdige huid te behouden en kan ook vrije radicalen bestrijden en andere antioxidanten regenereren. O H 3 CO CoQ10 H 3 CO CH 3 O H 10

13 Overige belangrijke ingrediënten • Kleurloze carotenoïden – antioxidanten die grote hoeveelheden vrije radicalen absorberen. Hierdoor verschaffen carotenoïden directe bescherming en stellen ze andere antioxidanten, zoals CoQ10, in staat om hun belangrijke taken uit te voeren. O CH 3 OH Vitamine E • Vitamine E en C – vitamine E beschermt gezonde celmembranen tegen oxidatieve vrije-radicalenschade. Vitamine C werkt op synergistische wijze met vitamine E samen om vrije radicalen te vernietigen en helpt ook vitamine E te regenereren. Net als CoQ10 functioneren vitamine E en C het beste in een compleet antioxidantnetwerk.

14 Belangrijkste voordelen en ingrediënten

15 Belangrijkste voordelen a) Bevordert de essentiële productie van cellulaire energie voor een stralende, jeugdige huid. De energie producerende celmitochondriën bevatten hoge concentraties CoQ10, dat als coënzym een belangrijke rol speelt bij de productie van cellulaire energie. Cellen met een energiereserve zijn beter beschermd tegen omgevingsstress die de huid dof maakt en huidveroudering veroorzaakt. Met voldoende energie om vrije radicalen en hun verouderende werking te bestrijden, ziet de huid er stralender, jeugdiger uit.

16 Belangrijkste voordelen b) Bevat een exclusieve combinatie van kleurloze carotenoïden en vitamine C en E om de huid met een compleet antioxidantnetwerk te beschermen tegen vrije radicalen die schade toebrengen aan de huid. CoQ10 fungeert ofwel als energiecoënzym, ofwel als bestrijder van vrije radicalen, als er geen andere antioxidanten zijn. Idealiter fungeert CoQ10 als energiecoënzym. Als CoQ10 beschermd wordt door een compleet antioxidantnetwerk, kan het energie produceren en bevordert het een gezonde, levendig ogende huid. Celltrex ® CoQ10 Complete bevat daarom vitamine C en E om een compleet, beschermend antioxidantnetwerk te helpen creëren voor maximale cellulaire energie.

17 Belangrijkste voordelen c) Bevordert de bioactiviteit van CoQ10 voor een gezondere, jeugdigere huid. Als CoQ10 beschermd wordt door een compleet netwerk van antioxidanten, zoals kleurloze carotenoïden en vitamine C en E, kan het als energiecoënzym fungeren. De cellen worden voorzien van een energiereserve om vrije radicalen te vernietigen en oxidatieve schade te herstellen. Deze overvloed van energie resulteert in een gezondere, jeugdigere huid, aangezien de celprocessen optimaal verlopen.

18 Belangrijkste voordelen d) Bestrijdt dagelijks de tekenen van veroudering door het energieniveau in de huid te verhogen. Wetenschappers weten dat door vrije radicalen veroorzaakte oxidatieve schade belangrijke celcomponenten afbreekt. Dit heeft een negatieve invloed op vitale beschermende processen, zoals het vermogen van de cel om endogene antioxidanten te genereren en interne cellulaire verjonging te bewerkstelligen. CoQ10 is nodig om cellulaire energie te helpen genereren die vereist is voor de productie en bescherming van eiwitten die verantwoordelijk zijn voor een jeugdige huid.

19 Wetenschappelijke studies Twee afzonderlijke studies, uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium, hebben onderzocht in hoeverre kleurloze carotenoïden in staat zijn het energie producerende vermogen van CoQ10 te beschermen. Studie 1 : uitgevoerd op fibroblastcellen in vitro. De resultaten zijn samengevat op de volgende twee dia's. Studie 2 : gericht op het vermogen van kleurloze carotenoïden om de beschikbaarheid van CoQ10 te beschermen bij blootstelling aan het negatief geladen ion (anion) kaliumhydroxide (KOH). Dit ion kan dezelfde oxidatieve effecten hebben op CoQ10 en de mitochondriën als vrije radicalen. De resultaten zijn samengevat op de dia's na Studie 1.

20 Mate van cellulaire stress Geenbehandeling Controle- groep Studie 1: synergistische effecten van CoQ10 en kleurloze carotenoïden op cellulaire stress in fibroblasten Het eerste staafje (controlegroep) geeft menselijke fibroblasten weer die niet blootgesteld zijn aan interleukine-1 (IL-1), een ontstekingsbevorderende cytokine. Het tweede staafje (geen behandeling) geeft menselijke fibroblasten weer die wel blootgesteld zijn aan IL-1, maar niet beschermd zijn door CoQ10 of kleurloze carotenoïden. Het derde staafje (CoQ10) geeft menselijke fibroblasten weer die blootgesteld zijn aan IL-1 en beschermd zijn door CoQ10. Het vierde staafje (kleurloze carotenoïden) geeft menselijke fibroblasten weer die blootgesteld zijn aan IL-1 en beschermd zijn door kleurloze carotenoïden. Het vijfde staafje (CoQ10 en kleurloze carotenoïden) geeft menselijke fibroblasten weer die blootgesteld zijn aan IL-1 en zowel door CoQ10 als kleurloze carotenoïden beschermd zijn.

21 CONCLUSIES De resultaten suggereren dat een combinatie van CoQ10 en kleurloze carotenoïden de gevolgen van cellulaire stress (vaak veroorzaakt door UV-straling en milieuvervuiling) effectiever reduceert dan CoQ10 of kleurloze carotenoïden alleen. Carotenoïden alleen zorgen voor een inhibitie van de indicators van cellulaire stress met 47%; de combinatie van CoQ10 en kleurloze carotenoïden resulteerde echter in een inhibitie van de indicators van cellulaire stress van 70%. Studie 1: synergistische effecten van CoQ10 en kleurloze carotenoïden op cellulaire stress in fibroblasten

22 De tabel links toont het effect van kaliumhydroxide (KOH), een sterke base die leidt tot oxidatieve degradatie van de biobeschikbaarheid van CoQ10, met en zonder bescherming van kleurloze carotenoïden. Het eerste staafje (controlegroep) geeft de biobeschikbaarheid van CoQ10 weer. Het tweede staafje (KOH) geeft de biobeschikbaarheid van CoQ10 weer in aanwezigheid van KOH, een oxidatief middel. Het derde staafje (carotenoïden en KOH) geeft de biobeschikbaarheid van CoQ10 weer in aanwezigheid van KOH en kleurloze carotenoïden. + KOH Studie 2: biobeschikbaarheid van CoQ10 in aanwezigheid van KOH en kleurloze carotenoïden Biobeschikbaarheid van CoQ10

23 CONCLUSIES De resultaten suggereren dat kleurloze carotenoïden CoQ10 kunnen beschermen tegen oxidatieve degradatie veroorzaakt door omgevingsinvloeden (vrije radicalen die ontstaan zijn door UV- straling en milieuvervuiling). Deze versterkte bescherming bevordert de biobeschikbaarheid van CoQ10, waardoor de cellen optimale hoeveelheden cellulaire energie kunnen produceren. Met een adequate energievoorraad kunnen cellen een gezonde, jeugdigere aanblik behouden. Studie 2: biobeschikbaarheid van CoQ10 in aanwezigheid van KOH en kleurloze carotenoïden

24 Gebruik en huidverzorgingsregime

25 Gebruik ‘s Ochtends gebruiken na reiniging en toning van de huid om de huid overdag te beschermen tegen blootstelling aan vrije radicalen. Breng 's avonds Celltrex ® Ultra Recovery Fluid aan voor een optimaal herstel tijdens de nacht. Doe twee druppeltjes op uw vingertoppen en smeer het serum voorzichtig uit over uw gezicht en hals. Breng vervolgens de Nu Skin ® moisturiser aan die het geschiktst is voor uw huid.

26 Huidverzorgingsregime Celltrex ® CoQ10 Complete en Celltrex ® Ultra Recovery Fluid werken synergistisch met elkaar samen om uw huid krachtige bescherming te bieden tegen oxidatie door omgevingsinvloeden en uw huid stralend en jeugdig te doen ogen. 's Ochtends Celltrex ® CoQ10 Complete Bevordert de cellulaire energie voor een optimale bescherming en werking van de cellen; helpt de huid gezond en jeugdig te houden. 's Avonds Celltrex ® Ultra Recovery Fluid Bestrijdt oxidatieve stress en ontstekingen, zodat de huid 's nachts kan herstellen en verjongen.

27 Geef uw huid cellulaire energie – inwendig en uitwendig Een combinatie van plaatselijke en inwendige suppletie met CoQ10 kan op synergistische wijze een energiereserve helpen creëren. Dit biedt de huid uitgebreidere bescherming tegen omgevingsinvloeden en energieverlies. Geef uw huid energie – inwendig en uitwendig

28 Nutricentials ™ zijn plaatselijk aangebrachte voedingsbouwstoffen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de gezonde aanblik van de huid op natuurlijke wijze bevorderen. Deze essentiële voedingsstoffen, die voorkomen in voedingspatronen uit de hele wereld, worden in de meest pure, geconcentreerde vorm op de huid aangebracht. Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete bevat een Nutricentials ™ ingrediënt: kleurloze carotenoïden, die een belangrijke rol spelen bij het antioxidantnetwerk. Kleurloze carotenoïden helpen samen met vitamine E en C de biobeschikbaarheid van de energie producerende voedingsstof CoQ10 te beschermen en te handhaven. ™

29 Samenvatting Nu Skin ® Celltrex ® CoQ10 Complete met coënzym Q10, het beschermende antioxidantnetwerk van kleurloze carotenoïden en vitamine C en E, helpt uw huid herstellen van dagelijkse oxidatieve stress, met als resultaat een stralende, jeugdige huid. • CoQ10 – komt van nature voor in cellen en fungeert als coënzym bij de productie van cellulaire energie. • Kleurloze carotenoïden – beschermen de huid door een antioxidantnetwerk te vormen dat zorgt voor een optimale bioactiviteit van CoQ10, ter bevordering van een stralende, stevige huid. • Vitamine C en E – twee krachtige redox-antioxidanten (regenererende antioxidanten) die de cellulaire gezondheid en levensduur bevorderen. Net als CoQ10 functioneren ze het beste in een compleet antioxidantnetwerk.

30


Download ppt "Zichtbare jeugdige energie. Wist u dat... uw huid naarmate u ouder wordt, minder energie heeft om vrije radicalen te bestrijden en bescherming te bieden."

Verwante presentaties


Ads door Google