123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
#Exactlive12 / #livesessie8 Wel of niet naar de cloud?
Advertisements

- Administratie - Analyse - Actie -
™.
Stijn Hoppenbrouwers Software Engineering les 1 Algemene inleiding en Requirements Engineering.
Workshop Social Media Laat jij jouw bedrijf op z’n kop zetten door Social Media ?
Samenwerking met MOSS 2007! Chris Hoppenbrouwers.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Het Nieuwe Werken De optimale werkplek Vijf best practices voor een geoptimaliseerde werkplek Michel Ehlert & David Stoeckel.
Versie 101 reageren | informeren | controleren : Otis Elite TM service.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Windows Server 2012 Optimaliseer uw IT. Ready for the Future.
Sumatra gaat verder >> waar Exact ophoudt
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Woensdag 24 juni 2009 Web 2.0 en Technologie Bram de Kruijff.
De gebruiker centraal De gebruiker centraal bij document management binnen de Overheid Michiel Hazen Management consultant Ordina.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor.
De kracht van GAC Business Solutions
Infografiek: vergelijken van (S)CRM apps Lien Vandervelde – 3EPM2.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Enterprise Resource Planning (ERP)
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
Productflexibilisering en standaardisatie binnen Pensioen en Leven.
Student Advantage SLBdiensten & APS IT-diensten Charles Stork
Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources Enterprise Resource Planning © Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner.
Nike Supply Chain Management
APP Platform Rivium, 5 maart 2013 Rik Vietsch.
Sales Tips.
Making Simpler and more Profitable
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
1 Banner 1: HR-analytics audit Audit - Research - Reporting - Analytics Is jouw organisatie klaar voor HR-analytics? Doe de gratis quickscan QR Code
Relatie tussen Architectuur en Beheer. Inleiding  Architectuur:  Inzicht in samenhang en beheersing van verandering;  Actuele problematiek  Architectuur.
De oplossing van Office voor uw zakelijke uitdagingen De nieuwe functies van Office 365 Welke versie van Office is het meest geschikt voor u? Wat is Office.
1 IT Service Management George Pluimakers Theorie (3)
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Welkom. Inspirerende omgeving Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie presenteren zich aan u in het Dubo Trade Centre. Uiteenlopende,
DS WebUren presentatie. DS WebUren Sumatra DS WebUren is een Webbased urenregistratie oplossing, waarmee (externe) medewerkers op een snelle en gebruiksvriendelijke.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Hoe Agile bent u? Hoe Agile kunt u zijn?
Salesforce Partner van Ordina Flexibel 3 Schaalbaar van 1 tot gebruikers Gebruik naar behoefte Eenvoudig aan te passen.
CROSS SELL PROGRAMMA. Het belang van totaaloplossingen Door de sterke groei van aanbieders van Office 365 is het belangrijk dat u zich als IT- partner.
Ministerie van BZK – 3 november 2016
In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever.
‘Business at the speed of change’
Maak agile leiderschap besmettelijk!
Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek.
reageren | informeren | controleren: Otis EliteTM service
Digitale transformatie is de sleutel tot een nog succesvollere samenwerking Sven Eijck, 14 november 2017.
reageren | informeren | controleren: Otis EliteTM service
HOE OPTIMALISEER JE DE (B2B) CUSTOMER JOURNEY?
OPENINGSCASE: Fast fashion, ‘hot systems’
ASP.NET MVC Web Development
Praegus B.V.. .
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
OPENINGSCASE: De flexibele supply-chain van DaimlerChrysler
Workshop Agile Performance Testing with mBrace Agile
Het proces agile gemaakt
Transcript van de presentatie:

123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet Beheer complexiteit op schaal Profiteer van een geharmoniseerde, uiterst productieve ontwikkelomgeving waarin alle teamrollen moeiteloos kunnen deelnemen aan ook de grootste projecten. Houd grote teams met verschillende groepen stakeholders op één lijn met Agile tools voor requirement- en feedbackbeheer die de informatiestroom optimaliseren. Flexibele tools en projectmanagementfuncties die zijn geoptimaliseerd voor projecten bij grote ondernemingen helpen u de werkzaamheden van verschillende projecten te beheren in een productieve en gebruiksvriendelijke omgeving. Visual Studio Enterprise 2015 biedt een toolset die is geoptimaliseerd voor de behoeften van testers, doordat die hen flexibel laat werken – en hen tegelijk op één lijn houdt met het team. Microsoft Test Manager biedt een uitgebreide toolset voor automatisch en handmatig testen in een desktop- applicatie die is geoptimaliseerd voor de behoeften van een moderne flexibele QA-professional. Dankzij mogelijkheden om loadtests via de cloud of on-premises uit te voeren kan in een praktijksimulatie worden gecontroleerd of de applicatie naar behoren werkt. Visual Studio Enterprise 2015 verkort de ontwikkelcyclussen zodat u vaker, betere software kunt leveren. Release Management en procesautomatisering nemen de risico´s en onzekerheid bij nieuwe softwarereleases weg en maken een probleemloze, voortdurende waardelevering mogelijk voor flexibele organisaties. Overbrug de kloof tussen ontwikkeling en productie en los bugs sneller op dan ooit met echte inzichten en gegevens die direct in productie zijn vastgelegd. Visual Studio Enterprise met MSDN – geoptimaliseerd voor moderne, veeleisende bedrijven en klaar voor de uitdagingen van morgen! Met Visual Studio Enterprise met MSDN kunnen ontwikkelteams van elke omvang geweldige ideeën omzetten in hoogwaardige, schaalbare bedrijfsapplicaties en moderne oplossingen voor moderne ondernemingen. Profiteer van geavanceerde tools en services om op Enterprise-niveau te komen, complexiteit te beheren, de integratie tussen ontwikkelings- en operations-teams te stroomlijnen en krachtige oplossingen te leveren die zijn geoptimaliseerd voor moderne bedrijven en die klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. Bevat vrijwel alle oudere en actuele Microsoft-software, plus Azure, Pluralsight en meer. Productievere teams voor ontwikkeling en levering van applicaties voor de Enterprise. Alle testactiviteiten kunnen continu worden gepland, uitgevoerd en bewaakt. Beheer complexiteit op schaal en sluit de kringloop tussen ontwikkel- en IT-teams. Bevat vrijwel alle Microsoft-software voor ontwikkeling/testen, maandelijks Azure-tegoed, Pluralsight-cursussen en meer.

Het allerbeste dat Visual Studio te bieden heeft! Visual Studio Enterprise met MSDN is ontwikkeld voor ontwikkeling op enterprise-niveau en helpt uw team om te gaan met hoge eisen, zoals een grote beschikbaarheid, hoge prestaties, schaal en complexiteit. Het biedt geavanceerde tools en alle software, services en resources die u nodig hebt om productief te zijn en hoogwaardige applicaties en complexe bedrijfsoplossingen te ontwikkelen voor moderne ondernemingen. Flexibele onderneming Betere samenwerking, productievere teams en betere zichtbaarheid Flexibele tools en projectmanagementfuncties die zijn geoptimaliseerd voor projecten bij grote ondernemingen helpen u de werkzaamheden van verschillende projecten te beheren in een productieve en gebruiksvriendelijke omgeving. Krijg realtime-inzicht in projectvoortgang en -status en houd uw prioriteiten voor ogen met geavanceerde dashboards. Beheer complexiteit Pak vol vertrouwen ook de grootste projecten aan Gebruik innovatieve modelleringstools en ontwikkel de hoogwaardige, bedrijfskritieke software die de motor van uw bedrijf vormt. Beheer eenvoudig afhankelijkheden en zelfs de grootste codebases met geavanceerde tools voor codetoewijzing en architectuurdetectie. Gebruik geavanceerde foutopsporingstools om problemen met complexe applicaties sneller dan ooit tevoren te herkennen, te schiften en te herstellen. Betere code Vergelijkbaar met unittests, maar dan sneller en makkelijker! Gebruik IntelliTest om snel automatisch relevante unittests te genereren voor uw code. IntelliTest maakt het aanzienlijk eenvoudiger om unittests te maken voor nieuwe of bestaande code zodat u zich kunt richten op het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit. Maak eenvoudig sets unittests voor oude code waar nooit naar is gekeken en verbeter de kwaliteit – met minimale inspanningen. DevOps voor moderne ondernemingen Lever vaker, betere software Stroomlijn en automatiseer de workflow tussen ontwikkeling en IT-activiteiten en implementeer applicaties sneller. Met de Release Management-functies in Visual Studio 2015 kunt u releases makkelijker stroomlijnen, zodat u zonder onderbrekingen kunt implementeren. Met Visual Studio 2015 kunt u releasestappen, criteria voor acceptatie en goedkeuringsworkflows definiëren om het releaseproces te automatiseren. Wanneer de implementatie is afgerond, kunt u de kringloop tussen productie en ontwikkeling sneller sluiten en bugs sneller oplossen met echte inzichten en gegevens die direct in productie zijn vastgelegd.