De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek."— Transcript van de presentatie:

1

2 Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek ontwikkeld, waarin principes zoals ‘ ’ en ‘action learning’ centraal staan. Deze methodiek ondersteunen wij met een interactief, online platform. Methodiek Deelnemers knippen hun persoonlijke doel op in haalbare stappen en reflecteren hier stelselmatig op. Zij worden vervolgens geholpen om uitdagende momenten te herkennen en zich hierop voor te bereiden. Daarbij worden ze geïnspireerd met relevante berichten en micro feedback uit hun omgeving.

3 Methodiek Perflectie 1. Stel duidelijke doelen
2. Bereid je voor op uitdagende momenten 3. Knip je doel op in zichtbaar gedrag 4. Betrek je omgeving bij je ontwikkeling 5. Reflecteer regelmatig op je voortgang 6. Oefen nieuw gedrag in de praktijk

4 Voordelen van onze aanpak
Kort & krachtig Deelnemers ontwikkelen zich effectief en aantoonbaar in 1 minuut per dag Social learning Deelnemers ontvangen regelmatig en frequent micro-feedback uit hun omgeving Inzicht in voortgang De ontwikkeling en voortgang van deelnemers is inzichtelijk voor de organisatie Predictive analytics Een geavanceerd algoritme voorspelt welke deelnemers extra aandacht nodig hebben Rendement Door de inzet van innovatieve technologie verhogen wij het rendement Succes garantie Deelnemers worden ondersteund totdat zij hun doelen hebben bereikt

5 Inzicht & ondersteuning
Real-time inzicht Inzicht in de voortgang van deelnemers biedt veel kansen. We weten tenslotte precies waar zij zich in ontwikkelen, hoe dit in de praktijk gaat en wie er misschien wat extra ondersteuning nodig heeft. Op deze manier bieden we de juiste interventie, op het juiste moment, voor de juiste persoon. Just-in-time coaching Op die momenten dat het er echt toe doet nemen wij contact op met de deelnemers. Met korte en krachtige gesprekken helpen we hen vervolgens op een effectieve manier hun doelen te halen. Performance support We betrekken leidinggevenden op de belangrijke momenten bij de ontwikkeling van hun medewerkers. Zo helpen we hen op een efficiënte manier invulling te geven aan hun coachende rol. .


Download ppt "Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek."

Verwante presentaties


Ads door Google