De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft Dynamics ‘best practice’ oplossing die u in staat stelt uw strategische doelstellingen te bereiken. We doen dit op een snelle en resultaatsgerichte manier. Gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Met oog voor groei en continuïteit.

3 Onze visie In de voedselverwerkende industrie volgen ontwikkelingen elkaar snel op. U heeft te maken met complexe processen. Afnemers en overheden stellen strenge eisen. Tegelijkertijd is het van levensbelang dat u uw kosten beheersbaar houdt. Maar zijn de processen in uw onderneming wel voldoende gestroomlijnd? En beschikt u over accurate stuurinformatie om de juiste richting te bepalen?

4 Onze oplossing Onze gestandaardiseerde industrieoplossing op basis van Microsoft Dynamics AX zorgt voor een professionaliseringsslag in uw onderneming. Daarbij worden complexe processen geautomatiseerd en resultaten beter meetbaar. U speelt snel in op nieuwe trends en bent flexibel genoeg om groei mogelijk te maken. De oplossing is bovendien gebaseerd op ‘best practices’ in de voedings- en procesbranche en volledig gedocumenteerd.

5 Onze werkwijze We leveren totaal oplossingen die onze klanten in staat stellen hun strategische doelstellingen te bereiken. Dit doen we op basis van ‘state-of-the-art’ Microsoft technologie en branchespecifieke business process knowhow. We werken snel en resultaatsgericht. De relatie met onze klanten is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. En we hebben oog voor groei en continuïteit.

6 Rieber & Søn Holland B.V werkt met Dynamics ERP “Rieber & Søn Holland B.V. is een toonaangevende producent van krokant gebakken uitjes. Het van oorsprong Zeeuwse bedrijf maakt deel uit van Rieber & Søn ASA, een beursgenoteerd Noors voedingsmiddelenconcern. Rieber exporteert naar ruim 30 landen in 3 afzetmarkten: Retail, Food Service en Industrie.”

7 “Mede door onze groei, was er een dwingende behoefte ontstaan aan extra functionaliteit, meer structuur en snellere informatie. En er moest een einde komen aan de tijdrovende spreadsheetcultuur.” Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 “Doorslaggevend bij de keuze voor Microsoft Dynamics AX waren de beste functionele ‘fit’, de gebruiksvriendelijkheid en de prijs/kwaliteit verhouding.” Welke oplossing biedt Dynamics ERP ?

9 “Dankzij Dynamics hebben we meer overzicht op het proces en de verwachte vraag. De volledige integratie van finance, logistiek en productie zorgt voor flexibeler en efficiënter werken.” Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP ?

10 “We zijn pas begin 2011 live gegaan met Dynamics AX 2009. We zijn tevreden omdat we volledig binnen budget, planning en scope zijn gebleven. Het is echter nog te vroeg om extra feedback te kunnen geven.” Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Steenovenweg 50a, 5708 HN Helmond Postadres: Steenovenweg 50a, 5708 HN Helmond Telefoon: + 31 (0)492 36 76 71 Fax: +31 (0)492 56 58 33 E-mail: info@edan.nl URL website: www.edan.nl Contactpersoon: Eric Van Bost Naam Twitter account: @EdanSolutions Contact


Download ppt "De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft."

Verwante presentaties


Ads door Google