7 December Agnietenhof Tiel

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Maak een tentoonstelling
Gemaakt door Odessa koorevaar
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
De Slippertjes.
Het deed mij deugd en schonk mij vreugd, deze donker rode kersen in de regen te mogen aanschouwen, zodat ik er een Powerpoint van kon bouwen. Een mooi.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Bezoek een sportief evenement:
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Welke trends komen terug
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
Anne-Frank.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
De Opleidingscentrale
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Presentation Of Learning
Antwoord op vraag SOPO1-4
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Terugblik op de Toermalijn
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dit digitale prentenboek staat op
muizemuis was zo alleen dat hij op weg ging om ‘n vriendje te zoeken.
Wolvecamp tentoonstelling
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
HANS KLOK The Houdini Experience. OPDRACHT: Lees recensies en geef daar een reactie op.
Psalm 23 van een fanatieke TV-kijker Klik door naar volgende scherm.
JUSTIN BIEBER.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Een Mailtje grapjes-CS.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
nou dan kan je zo duitsland in, dat is wel aardig, maar aangezien wij niet meertalig zijn, hebben we altijd moeite met de taal, maar met gebaren kom je.
Zo ga ik door.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Mijn verjaardag..
Vrienden.
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Nieuwjaarsbrief aan God
BANDWEDSTRIJD, EVENT PAREL VAN DE BETUWE. OVER DE PAREL De parel van de betuwe is een bandwedstrijd waar iedereen uit de betuwe zich met een act voor.
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Gisteren nog, was ik twintig jaar, Ik amuseerde me in het leven Ik dacht al de tijd te hebben Ik wist nog niet dat het leven Tussen onze vingers verdwijnt,
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Hoe gaat het verder na Bethel?
tarkan en zijn vriendjes
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Een amerikaan, een italiaan, een turk en een TUKKER
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
RET Verdieping bij hoofdstuk 11 Handboek voor leraren RET Een goede leraar worden.
Transcript van de presentatie:

7 December Agnietenhof Tiel

De wereldberoemde illusionist Hans Klok brengt een eerbetoon aan Harry Houdini, dé legende onder de illusionisten. Klok zet de stunts in deze tijd en geeft ze de snelheid van een videoclip. Hij wordt omringd door dansers, internationaal bekroonde circusacts en natuurlijk zijn sexy Diva's of Magic.

Start show: 20:00 Pauze: 15 min. Einde show 23:00

Ik was erg onder de indruk en keek mijn ogen uit! Soms gingen de verdwijningen voor mij iets te snel, waardoor ik echt met open mond zat toe te kijken ! Mijn grootste vraag van deze avond was dan ook elke keer ‘HUH hoe kan dit ? Maar één ding is zeker het was een groot vermaak om naar te kijken! Vooral de afwisseling van de entertainment was erg leuk! De Show duurde bij mij iets langer dan 2,5 uurDat vond ik erg positief. Ik heb vaak meegemaakt dat een theater show al veel eerder is afgelopen dan dat op het kaartje staat.

Hans klok behoort inderdaad tot de beste illusionist ter wereld! Een puntje van kritiek is hier de herhaling van de verdwijningen. Ik ben het hier niet mee eens, want elke verdwijning was op een andere spectaculaire manier. Zo kwam het voor mij niet over op continue herhalingen van verdwijningen. Hij verdween mensen, maar ook voorwerpen als kaarten, wijnflessen en lampen etc. Deze afwisseling vond ik erg goed en hierdoor bleef ik elke keer verrast en verbaasd over de geweldige trucks!