De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het deed mij deugd en schonk mij vreugd, deze donker rode kersen in de regen te mogen aanschouwen, zodat ik er een Powerpoint van kon bouwen. Een mooi.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het deed mij deugd en schonk mij vreugd, deze donker rode kersen in de regen te mogen aanschouwen, zodat ik er een Powerpoint van kon bouwen. Een mooi."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het deed mij deugd en schonk mij vreugd, deze donker rode kersen in de regen te mogen aanschouwen, zodat ik er een Powerpoint van kon bouwen. Een mooi lied moest ik er nog bij zoeken, om echt succes te kunnen boeken. Mijn hersencellen gingen ervan kraken, “met verboden vruchten “ wilde ik er iets héél moois van maken. Ronnie Tober is de zanger van dit lied met ‘n Amerikaans accent, maar daar was ik snel aan gewend.Fons

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Weer een nieuwe creatie ! Beste kijker en luisteraar, het is voor mij steeds weer een prestatie, het maken van een nieuwe PP creatie. Niet alleen voor mij, maar meer voor mijn hersencellen: die mij steeds weer andere dingen vertellen. Ze zijn een eigen leven gaan leiden, om hierdoor anderen te kunnen verblijden. Ik doe gedwee met ze mee, laat alles erop los, zoals hier in dit Kersenbos ! Ik beleef dit alles met mijn diepste gevoel : omdat ik me één met moeder natuur voel ! Fons Wijnacker


Download ppt "Het deed mij deugd en schonk mij vreugd, deze donker rode kersen in de regen te mogen aanschouwen, zodat ik er een Powerpoint van kon bouwen. Een mooi."

Verwante presentaties


Ads door Google