De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Maker onbekend (oorspronkelijk in het Spaans)

Verwante presentaties


Presentatie over: "CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Maker onbekend (oorspronkelijk in het Spaans)"— Transcript van de presentatie:

1

2 CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Maker onbekend (oorspronkelijk in het Spaans)

3 … voor alle zegeningen die U me het voorbije jaar gaf. … voor de dagen vol zon en voor de minder mooie, bewolkte dagen. … voor de vredevolle namiddagen en voor de lange, donkere nachten. Dank U voor gezondheid en ziekten, voor tegenslagen en vreugden die ik dit jaar kende. … voor alle zegeningen die U me het voorbije jaar gaf. … voor de dagen vol zon en voor de minder mooie, bewolkte dagen. … voor de vredevolle namiddagen en voor de lange, donkere nachten. Dank U voor gezondheid en ziekten, voor tegenslagen en vreugden die ik dit jaar kende.

4 Dank U voor alles dat U me leende en voor alles wat U me dan weer afnam. Dank U, Heer, voor elke vriendelijke glimlach en de helpende handen, voor de liefde die ik ontving en alle wonderbare dingen. Voor de bloemen en de sterren, voor de kinderen en liefdevolle mensen. Dank U voor alles dat U me leende en voor alles wat U me dan weer afnam. Dank U, Heer, voor elke vriendelijke glimlach en de helpende handen, voor de liefde die ik ontving en alle wonderbare dingen. Voor de bloemen en de sterren, voor de kinderen en liefdevolle mensen.

5 Dank U voor de eenzaamheid, voor het werk, voor de moeilijkheden en problemen, voor onzekerheden en tranen … Dit alles voerde me dichter tot U. Dank U dat U mijn leven behoedde, en dat U voorzag in onderdak en voedsel en in al wat ik echt nodig had. Dank U voor de eenzaamheid, voor het werk, voor de moeilijkheden en problemen, voor onzekerheden en tranen … Dit alles voerde me dichter tot U. Dank U dat U mijn leven behoedde, en dat U voorzag in onderdak en voedsel en in al wat ik echt nodig had.

6 Wat U maar wenst, Mijn Heer … Ik vraag enkel dat U mij geloof schenkt zodat ik U kan zien in alles wat op mijn weg komt, Hoop en Moed om niet op te geven, En Liefde… meer liefde voor U, elke dag, en voor hen die mij omringen. Wat U maar wenst, Mijn Heer … Ik vraag enkel dat U mij geloof schenkt zodat ik U kan zien in alles wat op mijn weg komt, Hoop en Moed om niet op te geven, En Liefde… meer liefde voor U, elke dag, en voor hen die mij omringen.

7 Geef me, Heer, wat U vindt dat goed voor mij is en waarvan ik niet weet hoe ik het moet vragen.

8 Geef mij een gehoorzaam hart en een luisterend oor en een wakkere geest en aktieve handen zodat ik kan opbrengen wat U verlangt en me afstem op uw volmaakte wil voor mijn leven. Stort uw zegeningen uit over allen die ik liefheb of ken En leg vrede in de harten van de mensen. Amen. Stort uw zegeningen uit over allen die ik liefheb of ken En leg vrede in de harten van de mensen. Amen. (INDIEN JE DEZE POWERPOINT-PRESENTATIE GOED VOND, GEEF ZE DAN DOOR AAN ANDEREN) (INDIEN JE DEZE POWERPOINT-PRESENTATIE GOED VOND, GEEF ZE DAN DOOR AAN ANDEREN)


Download ppt "CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Maker onbekend (oorspronkelijk in het Spaans)"

Verwante presentaties


Ads door Google