De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CLICK TO ADVANCE SLIDES

Verwante presentaties


Presentatie over: "CLICK TO ADVANCE SLIDES"— Transcript van de presentatie:

1

2 CLICK TO ADVANCE SLIDES
De Ware Wijnstok Slideshow Ik dank U, Heer ... ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES

3 Ik dank U, Heer… … voor alle zegeningen die U me het voorbije jaar gaf. … voor de dagen vol zon en voor de minder mooie, bewolkte dagen. … voor de vredevolle namiddagen en voor de lange, donkere nachten. Dank U voor gezondheid en ziekten, voor tegenslagen en vreugden die ik dit jaar kende.

4 Dank U voor alles dat U me leende en voor alles wat U me dan weer afnam.
Dank U, Heer, voor elke vriendelijke glimlach en de helpende handen, voor de liefde die ik ontving en alle wonderbare dingen. Voor de bloemen en de sterren, voor de kinderen en liefdevolle mensen.

5 Dank U voor de eenzaamheid, voor het werk, voor de moeilijkheden en problemen, voor onzekerheden en tranen … Dit alles voerde me dichter tot U. Dank U dat U mijn leven behoedde, en dat U voorzag in onderdak en voedsel en in al wat ik echt nodig had.

6 Wat wacht me dit jaar? Wat U maar wenst, Mijn Heer
… Ik vraag enkel dat U mij geloof schenkt zodat ik U kan zien in alles wat op mijn weg komt, Hoop en Moed om niet op te geven, En Liefde… meer liefde voor U, elke dag, en voor hen die mij omringen.

7 Geef me geduld, bescheidenheid, stilte en een hart dat wil geven.
Geef me, Heer, wat U vindt dat goed voor mij is en waarvan ik niet weet hoe ik het moet vragen.

8 Stort uw zegeningen uit over allen die ik liefheb of ken
Geef mij een gehoorzaam hart en een luisterend oor en een wakkere geest en aktieve handen zodat ik kan opbrengen wat U verlangt en me afstem op uw volmaakte wil voor mijn leven. Stort uw zegeningen uit over allen die ik liefheb of ken En leg vrede in de harten van de mensen. Amen.

9

10


Download ppt "CLICK TO ADVANCE SLIDES"

Verwante presentaties


Ads door Google