Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Discipelschap.
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Heer, maak van mij een instrument van vrede…
VERBOND “opdat het u welga !”.
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Van harte welkom in deze dienst waarin de doop wordt bediend aan Suze Nuijen en aan Elisa Martina Oostindie.
‘Toegang ...’.
Groot is uw trouw, o Heer opwekking 123
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Zingen Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader.
God en ons.
de weduwe en de stromende olie
Romeinen Denken en Dienen. Zie! Hinah! Zie, de dag van Jahweh komt, meedogenloos….
Psalm ste boek 2-de boek 3-de boek 4-de boek 5-de boek Genesis Exodus Leviticus Numeri Deuteronomium 2.
Deel II verzoening.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Welkom in deze kerkdienst
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
Welkom op TOV!.
God is trouw Hij gaf zijn woord
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Romeinen Denken en Dienen.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Introductie De Copernicaanse Revolutie. I. De revolutie van het Oude naar het Nieuwe Verbond. A. Het Oude Verbond Focus:jou, mij, de mens Karakter: doen,
17 jan Urk. Galaten 3 16 Nu werden aan Abraham de beloften gedaan en aan zijn zaad. Hij zegt niet: en aan zijn zaden, in het meervoud, maar in.
In Uw licht zien wij het Licht
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
? ! Gods gerechtigheid... 1.
30 november 2014 Zoetermeer. Gezang 1 ('Enige Gezangen') 5 "Gedenkt en viert, met vee en magen, Den Sabbath, na zesdaagse vlijt: God schiep 't heelal.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Geen vergelding, maar vergeving.
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Vader Zoon Heilige Geest
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
30 Wat zullen wij dan zeggen? Dit: heidenen, die geen gerechtigheid najaagden, hebben gerechtigheid verkregen, namelijk gerechtigheid, die uit geloof.
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
In deze dienst zal Ds. H. de Vries voorgaan. Voor de dienst zingen we Psalm 50 : 11 Na de zegen Gezang 158 Schriftlezing: Genesis 49 : 1 – 28 Tekst: Genesis.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Great is Thy faithfulness © 1951 Hope Publ. Comp. / Universal Songs 1/4 GROOT.
O Heer, wat ben ik moe!.
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Br. P. v.d. Dikkenberg Jacob op de grens. Gods belofte geeft uitzicht.
Zondag 4 oktober 2015 morgendienst. Hartelijk welkom in deze dienst waarin de heilige doop wordt bediend aan Olle en Christian! Voorganger:Ds. C. van.
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
1Korinthiërs 11: 29 Want wie op onwaardige wijze eet en drinkt, die eet en drinkt zichzelf een oordeel, omdat hij het lichaam van de Heere niet onderscheidt.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven!
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Vragen een eeuwige God is de HEER Hij is een goddelijke Persoon: Vader uw Man en uw Maker, 54: 5a.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Niet stelen!
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Brief aan de Galaten -21- geloof – zegen- belofte-verbond.
De doop geeft hoop.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J.B. Kamp Schriftlezing: Psalm 77.
Transcript van de presentatie:

Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk zal uw nagelslagt zijn. Genesis 3:15 En Ik zal vijandschap teweegbrengen tussen u en deze vrouw, en tussen uw nageslacht en haar nageslacht: dat zal u de kop vermorzelen, en u zult het de hier vermorzelen.

Jesaja 11:1 Want er zal een Twijgje opgroeien uit de afgehouwen stronk van Isai, en een Loot uit zijn wortels zal vrucht voortbrengen. Zacharia 2:15 Er komt een tijd dat vele volken zich bij mij zullen aansluiten. Zij zullen Mijn volk zijn

Ezechiel 11:17 Zeg daarom: zo zegt de Heere HEERE: Ik zal u verzamelen uit de volken, en Ik zal u bijeenbrengen uit de landen waarover u overal verspreid bent, en Ik zal u het land van Israel geven

Romeinen 11:26 En zo zal heel Israel zalig worden.

Maththeus 24:14 En dit evangelie van het Koninkrijk zal in heel de wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken. Markus 13:16 En dan zullen ze de Zoon des mensen zien komen in de wolken, met grote kracht en heerlijkheid

2 Petrus 3:13 Maar wij verwachten, naar zijn beloften nieuwe hemelen en een nieuwe aarde waarin gerechtigheid woont. Psalm 25:3 Ja, allen die U verwachten worden niet beschaaamd.

Psalm 37:5 Wentel uw weg op de HEERE en vertrouw hem: Hij zal het doen.. Psalm 50:15 Roep Mij aan in de dagen van benauwdheid: Ik zal u eruit helpen en u zult Mij eren.

Mattheus 11:28 Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast bent, en Ik zal u rust geven. Mattheus 24:13 Maar wie volharden zal tot het einde die zal zalig worden..

Mattheus 28:20 En zie, Ik ben met u al de dagen, tot het einde van de wereld.

God zal Zijn waarheid nimmer krenken, Maar eeuwig Zijn verbond gedenken. Zijn woord wordt altoos trouw volbracht Tot in het duizendste geslacht. ‘t Verbond met Abraham zijn vrind, Bevestigt Hij van kind tot kind.

Groot is uw trouw, o Heer OTH 125 Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst Gij ook nu. Refrein: Groot is uw trouw, o Heer, groot is uw trouw, o Heer, iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. Groot is uw trouw, o Heer, aan mij betoond.

Groot is uw trouw, o Heer OTH 125 Gij geeft ons vrede, vergeving van zonden, en uw nabijheid, die sterkt en die leidt: Kracht voor vandaag, blijde hoop voor de toekomst. Gij geeft het leven tot in eeuwigheid. Refrein: Groot is uw trouw, o Heer, groot is uw trouw, o Heer, iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. Groot is uw trouw, o Heer, aan mij betoond.